Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 169 (Şubat 2011)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678...15
BAŞLIK: LEVEL 169 (Şubat 2011)
Nico Bellic
Staff Sergeant
Gönderiler: 258
Puanlar: 28
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL 169 (Şubat 2011) 1 Yıl, 3 Ay önce  
Bir kapak bu kadar güzel olabilir. Helal olsun valla...

I SEE DEAD PEOPLE ...
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Genxpro
Soldier
Gönderiler: 2
Puanlar: 36
graphgraph
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz arkadaşlar, fiyatı 7 lira olan bu derginin 4-5 katı fiyatında bir oyun beklemek mantıklı olmaz değil mi ? Adamlar ne kazanacak o zaman ?

Derginiz ve kapak şahane abiler, ellerinize sağlık. Bir de Dead Space 2 posteri olsa tatından yenmezdi işte, olsun canınız sağolsun Ayrıca Le-Vid bölümüne video eklerseniz sevinirim gerçekten. Eray abinin hal ve hareketleri beni çok güldürüyor, hele o donuk bakışları...

Corona
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
Puanlar: 5036
graphgraph
Dün aldım dergiyi poster olaydı dadından yinmezdi

sRby
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 954
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
LEVEL DERGİ

Bende dün 12.30 & 12.50 sularında olay mahalinden dergiyi alarak eve ulaştırdım.

Öncelikle derginin kapağı gerçekten çok iyi olmuş. Dead Space 2 iyi seçim olmuş gerçekten. Konuyu değiştirmeden LEVEL ONLİNE dergisinin de kapağı da çok güzel. Dün tam olarak okuyamadım dergiyi, inceleyemedim daha doğrusu. İçeriğe baktım. Gayet iyiydi. Okumam gereken bir çok yer var. Bunun dışında tabiki dergiyi inceledim şu anda tam sol tarafımda duruyor dergi. Uzun zamanın okuru olarak hiç bir şikayetim olmaksızın bu dergide çok iyi olmuş.

LEVEL ONLİNE

LEVEL Online dergisinin içeriğinde de gezinirken görünüşte tüm oyunlar çok iyi görünüyor ama sanırım aralarında en iyileri;

1. WOW
2. LOTR Online
3. Cabal Online
4. S4 League

Bu sıralama bana göre böyle. Diğer oyunlar pek hoşuma gitmiyor. Bu 4 ü beni tatmin eder. Zaten Cabal Online`da tecrübem var. Uzun süredir oynamıştım ve bırakmıştım. Onun haricinde S4 Leaguede de tecrübem var. Onda da uzun bir süre oynamıştım. Bunların haricinde oynamak istediğim en çok WOW ve LOTR. Paralı olmaları bunu kısıtlıyor ama doğal olduğunu karşılıyorum. Eğer parasız olsaydı böyle güzel 2 oyun gerçekten batabilirdi ve sıralamalarda çok aşağı düşüp sıradanlaşabilirdi. İleride başlamayı düşünebilirim geç de olsa.. (:

LEVEL DVD

Öncelikle DVD gerçekten çok iyi olmuş. Trailer bölümündeki videoları izlerken çok hoşuma gitti. Heyecanla izliyordum bilmediğim oyunların daha düzgün daha doğrusu adam gibi verilen trailer videoları konmuş ki rahatlıkla izledim. Onun haricinde LE-VİD yine her zaman ki gibi harika. İzlerken çok zevk aldım. Bana sanki bu ay ki Lig yapılan Little Big Planet 2 olmasaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Sıkıcıydı ve hep aynı şeyleri tüm ekip yaptı. Biraz daha herkesin farklı bir şey yapabileceği oyunlar seçseniz izlerken daha da zevk verebilir. Eray abi ve Şefik abinin oyun dünyası da çok güzeldi. Şefik abinin tanıttığı oyun çok hoşuma gitti. Eğlenceli gibi görünüyor. Denemek gerek. Bu oyuna benzer bir çok oyun var. Baya bir oyun denemiştim buna benzer. (:
Serbest kürsüde ise preslenmiş mısır konusu çok iyiydi..
Sinemada izlerken güzel olacağını bende sanmıyorum.. Helede Eray abinin hareketleri beni baya kırdı geçirdi. Özellikle sinemada gülerken mısırı " Ahaha " diyip atarken bunda " Ahaha " deyip böyle atılması olmuyor deyişi kopardı beni.. Her neyse en başta Fırat abinin öne sürdüğü tartışma konusu olsun diye bekledim ama olmadı merak etmiştim gerçekten.. (:
Bu arada ekibe yeni gelmiş olan Ahmet abiye buradan hoşgeldin diyorum. Başarılarının devamını diliyorum.. (:

HEDİYELER

Hediyeler konusuna gelirsek ben pek poster asan biri değilim ama saklamıyor da değilim. Posterler duruyor. İllaki poster verin yoksa derginin tadı kaçıyor diye bir şey demiyorum ben. Dergiyi aldıkdan sonra eve geldim ve forumda bir arkadaş deyince farkettim posterin olmadığını. Bu benim için büyük bir eksiklik değil. Bu ay da olmayıversin. Bu arada genelde hep hediyelerden şikayetçi olan arkadaşlar var. Tabi önyargılı konuşmak istemem ama hediye veya DVD için alanlar da vardır sadece dergi içinde alanlar vardır hatta hepsi için alanlarda olabilir. Ben hepsi için alıyorum. En çok dergi için emek harcandığını unutmamak gerek. Verilen poster olmuş ya da olmamış benim için hiçbir önemi yok. Oyunlardan da şikayetçi olunması cidden çok abartı. Derginin fiyatından büyük oyun verseler vay derginin haline. Bana kalsa nostalji verseler daha mutlu olurum.. (: Kalkıp Crysis 2 Edition Set verecek değiller heralde.. (: Her neyse ben dergimi yinede okumaya devam edeceğim..

Tekrardan LEVEL ekibine teşekkürler böyle güzel bir sayıyı bize ulaştırdığınız için.
Bir daha ki ayı da iple çekiyor olacağım(z).. (:

Son Düzenleme: 31/01/2011 10:14 Düzenleyen sRby.
evan5
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1299
Puanlar: 0
graphgraph
Dergiyi dün aldım.Kapak yakından daha da güzel görünüyor.Tabi derginin kapagı kadar içide güzel

ozitime
Warrant Officer
Gönderiler: 1015
Puanlar: 371
graphgraph
bende dün aldım gerçekten muhteşem bir dergi olmuş

ftrmmm
Private
Gönderiler: 16
Puanlar: 11
graphgraph
dead space 2 posteri hiç fena olmazdı aslında

EcHeLoND
Gönderiler: 885
graphgraph
Bunların haricinde oynamak istediğim en çok WOW ve LOTR. Paralı olmaları bunu kısıtlıyor ama doğal olduğunu karşılıyorum.

Lotro parasız

anatolia_07
Sergeant First Class
Gönderiler: 364
graphgraph
Arkadaslar ben levid videolarını izleyemiyorum bana bir video programı önerebilirmisiniz ...

EcHeLoND
Gönderiler: 885
graphgraph
VLC Media Player ile izleyebilirsin.

Üste gitSayfa: 12345678...15
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye