Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Forum neden ölü?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...16171819202122...25
BAŞLIK: Forum neden ölü?
Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2242
Puanlar: 3533
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Forum neden ölü? 11 Ay, 4 Hafta önce  
Küfür sebebiyle atılan bir üyenin ardından forum yönetimine atıp tutmak, öte yandan kullanıcı adını talebi üzerine değiştirdiğimiz bir üye için de şuursuz bir şekilde "Atılmış!" diye gürültü koparıp isyan çıkarmak ve buna paralel olarak forumdaki üyeleri farklı sitelere yönlendirmeye çalışmak... Kurallar'daki A1, B2, B3 ve B6 maddelerinin tamamı ihlal edilmiş durumda.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
wander
Sergeant
Gönderiler: 167
Puanlar: 98
graphgraph
O zaman atılan üyeyi ve atılma sebebini forumda belirtirseniz bence daha tatminkar olur diğer üyeler için.

Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2242
Puanlar: 3533
graphgraph
wander yazan:
O zaman atılan üyeyi ve atılma sebebini forumda belirtirseniz bence daha tatminkar olur diğer üyeler için.Şuursuzca saldırmak yerine "adam gibi" sorulabilir bu tip konular, cevabı da verilir tarafımızdan

Sir Alzermath
Sergeant Major
Gönderiler: 658
Puanlar: 2762
graphgraph
Forum'a bir seneyi aşkındır üyeyim. Bu zaman dilimi içerisinde bir üyenin boş yere engellendiğine hiç şahit olmadım. Bunun olması içinde bir sebep yok. İstenilen şeyler oldukça basit: Saygı ve atılan mesajların seviyeli olması.

Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Rocko yazan:
Küfür sebebiyle atılan bir üyenin ardından forum yönetimine atıp tutmak, öte yandan kullanıcı adını talebi üzerine değiştirdiğimiz bir üye için de şuursuz bir şekilde "Atılmış!" diye gürültü koparıp isyan çıkarmak ve buna paralel olarak forumdaki üyeleri farklı sitelere yönlendirmeye çalışmak... Kurallar'daki A1, B2, B3 ve B6 maddelerinin tamamı ihlal edilmiş durumda.

O kadar dikkatli bakmamışım... Teşekkür ederim, tatmin oldum.

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Eagle 11
First Sergeant
Gönderiler: 546
Puanlar: 47
graphgraph
Cinsiyet: Bay Eagle_Elvenqinn_11@hotmail.com Konum: Istanbul Doğum günü: 11/11
Evet efendiiim,geldik fasulyenin faydalarina:

- Mesajlarin içinde bir kelimenin alti çizili kirmizi yapilarak cursor üzerine tutulunca reklam popup olmasi gibi dahiyane(!) reklam yöntemleri insani bir forumdan sogutmak için birebirdir.
- Ayni sekilde sitenin 4 bir yaninin oynak hareketli reklamlarla doldurulmasi ve uzayip fezaya varan yükleme süreleri yüzünden navigasyonun 1 saatte tamamlanabilmesi de itici durumlardandir.
- Forumun tipinin aniden degismesi ve yarisma gibi çoluk çocuk çekecegi belli olan bir faaliyete geçilmesi üzerine dinazor kesim geldigi yere geri kaçmistir. Buna paralel olarak konularda çesit eksikligi bas göstermistir. (E çünkü ben simdi birseyler anlatacagim ama 13'lü yasi civarindaki ergenler birsey anlamayabilir benim anlattiklarimdan 90% oranliyorum bunu. Büyük ihtimalle hayatta tek oynadigi oyun türü FPS,oda tek bir oyun (CoD,BC2) olmusturda felandirda falan vs.vs. Yeni nesil böyle çünkü maalesef.)
- 1 üsttekinden bagimsiz olarak: Forumda daha önce gözükmeyen tiplerin gelip destannagme seklindeki bir yazinin altina "evet,çok güzel olmus","tamam aynen öyle" gibi "cevaplar" vermesi. (Yani: Denetim eksikligi demeyelim de yetersizligi)
- Facebooktaki her iki sayfayi ergen modundan çikarmaniz gerekiyor,çok spam yapiliyor orda. Yani oralardan buraya bir katki olacaksa.
- Bu forumla ilgili degil: Allah rizasi için su fabrikasyon üretim uzakdogu RPG'lerinin kurulum dosyalarini vermeyi birakin, LVL'in DVD'de yer kaplamayi hak eden onca sey dururken.

Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Forum neden ölü? 11 Ay, 3 Hafta önce  
Eagle 11 yazan:

- Mesajlarin içinde bir kelimenin alti çizili kirmizi yapilarak cursor üzerine tutulunca reklam popup olmasi gibi dahiyane(!) reklam yöntemleri insani bir forumdan sogutmak için birebirdir.
- Ayni sekilde sitenin 4 bir yaninin oynak hareketli reklamlarla doldurulmasi ve uzayip fezaya varan yükleme süreleri yüzünden navigasyonun 1 saatte tamamlanabilmesi de itici durumlardandir.
- Forumun tipinin aniden degismesi ve yarisma gibi çoluk çocuk çekecegi belli olan bir faaliyete geçilmesi üzerine dinazor kesim geldigi yere geri kaçmistir. Buna paralel olarak konularda çesit eksikligi bas göstermistir. (E çünkü ben simdi birseyler anlatacagim ama 13'lü yasi civarindaki ergenler birsey anlamayabilir benim anlattiklarimdan 90% oranliyorum bunu. Büyük ihtimalle hayatta tek oynadigi oyun türü FPS,oda tek bir oyun (CoD,BC2) olmusturda felandirda falan vs.vs. Yeni nesil böyle çünkü maalesef.)
- 1 üsttekinden bagimsiz olarak: Forumda daha önce gözükmeyen tiplerin gelip destannagme seklindeki bir yazinin altina "evet,çok güzel olmus","tamam aynen öyle" gibi "cevaplar" vermesi. (Yani: Denetim eksikligi demeyelim de yetersizligi)
- Facebooktaki her iki sayfayi ergen modundan çikarmaniz gerekiyor,çok spam yapiliyor orda. Yani oralardan buraya bir katki olacaksa.
- Bu forumla ilgili degil: Allah rizasi için su fabrikasyon üretim uzakdogu RPG'lerinin kurulum dosyalarini vermeyi birakin, LVL'in DVD'de yer kaplamayi hak eden onca sey dururken.

1. Sen forumdan bu tip şeylerden dolayı soğuyorsan zaten diyecek pek fazla söz yok.
2. Yükleme süresi senin internet hızına bağlı. Ayrıca o reklamların bazıları gizli yollarla siteye giriyor, bazıları sitenin sahiplerine para ödenerek. (Yanlış bilmiyorsam.) Eminim ki o parayı sana teklif etseler sen de hayır demezdin.
3. O "ergen" diye yüzeysel baktığın insanlar aslında çok farklı insanlar çıkabilir, bunu bilemezsin. Ayrıca oynanan oyunların türleri de zevk meselesi.
4. O yazılanların yanına ne gibi şeyler eklenmesini bekliyorsun? Onu yazanlara belirtmelisin ayrıca. Şefik Abi bütün gün sitede durup mesajları mı düzenlesin?
5. Onu da yazanlara söylemen lazım. İnsanların seviyesizliğinden LEVEL'a ne gibi bir suç çıkar? (Belki duvara yazmak yasaklanabilir. Bir ara yasaklanmıştı ve bence çok da iyi olmuştu.)
6. O "yer kaplamayı hak eden" oyunları bana açıklarsan çok mutlu olurum. Ayrıca o oyunların birçoğu bilinen oyunlardır eminim. LEVEL'ın amacı ise bizi farklı, bilinmeyen oyunlara, diyarlara götürmek. "Fabrikasyon üretimi Uzak Doğu RPG" gibi müthiş yuvarlak bir tanım yapmanı da takdir ettim (!).

Son Düzenleme: 02/06/2011 20:48 Düzenleyen Opticoniro.
Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Green Jo
Corporal
Gönderiler: 137
Puanlar: 311
graphgraph
Forumda yaş sorunu olduğu bir gerçek, ancak "ergenler şöyle ergenler böyle" diyerek ufak yaşlı forumdaşları aşağılamak doğru değil. Kimse bir anda +18 doğmadı, hepimiz o çağdan geçtik. Eleştiri yaparken üsluba dikkat edilmeli.

Son Düzenleme: 02/06/2011 21:33 Düzenleyen Green Jo.
core i5@5.4 Ghz
Radeon HD 6850 x 2
xfx core edition pro 650w psu
8 GB DDR-3 1600mhz ram.
PainKiller-.-
Staff Sergeant
Gönderiler: 239
Puanlar: 1618
graphgraph
Eagle 11 yazan:

Dh'den bahsetmişsin.

keremcc
Colonel
Gönderiler: 2477
Puanlar: 0
graphgraph
Cinsiyet: Bay keremcamur1998@hotmail.com(Ne oldu mesaj falan mı Konum: Benim Yaşadığım yerden  Sana Ne!!??
Neden mi ölü?Bence cevabı apaçık ortada.Bu forum artık çekiciliğine kaybetmeye başlayıp o ''normal'' forumlardan birine dönüyor.Eskiden saatlerimi bu forumda geçirirdim,ancak artık bu siteye bile sadece haberlere bakmak için giriyorum.Ama ben sadece buraya neden artık girmediğimi yazacağım,no offense beyler...

1)Şu anda internet ortamında LEVEL Forum'undan daha iyi ve daha canlı olan forumlar var.Eğer girersem onlara giriyorum.
2)Artık ilk katıldığımdaki o kaliteli kullanıcılar yok.Şu anda bu foruma bakıyorum da,çok az eski ve kaliteli üye kalmış.Geri kalan kişiler çoğunlukla hediyeler için giriyor.
3)Azıcık açılmış konulara baktım,açıkçası pek içimi açmadı.Çok fazla gereksiz/spam konu var...
4)Bu konuyu azıcık okudum,Eagle 11 pop-up'lardan bahsetmiş.Hak veriyorum.Arada sırada siteye girerken ''Ya bu ne **'' oluyorum.Yahu hem tarayıcığım yavaşlıyor,hemde sürekli yanlış ve gereksiz linklere tıklıyorum.
5)Yine Eagle 11'in yazısını okuyordum,cidden ''İmla Kuralları'' denen birşey var,eğer o kadar üşeniyorsanız yorumlarınızı Word'de yazın,program düzeltsin siz buraya postlayın.Cidden bazılarının yüzüne imla kılavuzuyla vurasım geliyor yahu!

Bunu ne kadar belirtmekten üzülsemde LEVEL Türkiye'nin en çok satan dergisi,ancak formu dergiyle uyuşmuyor.
Ne kadar bu forumda artık hiç takılmıyor olsamda,en azından birkaç öneri yazayım:
1)Şu ''Mesaj gönder'' kısmına bir imla kılavuzu(!)ya da Word'de kullanılan şu imla düzeltme programlarından birini ekleyin,o kadar zor olamaz yahu!
2)Eğer forum canlı değilse,bunu hediye vererek değil,gelişerek düzeltmeniz gerek.İlk tasarımı değiştirdiğiniz gibi bunu da değiştirin,bunu yaparken kullanıcılarınıza sorun,bir anket açın, ''Forum'da neyimiz eksik?'' diye.

Ey kullanıcılar!Sözüm size,dinleyin!
Arkadaşlar,yahu bu forum öyle imla kurallarını yoka sayıp saçma sapan yorumlar yapmaya uygun bir forum değil yahu!Yani LEVEL Forum'un ilk zamanları çok güzeldi ya,konu çeşitliliği vardı,çoğu insan imla kurallarına uyuyordu,böyle güzel,arkadaşça bir ortam vardı.Ama ne olduysa bu son yıllda oldu ya,eski üyeler gitti,yerine yeni ve taze üyeler gelmeye başladı,ama eski ortamı yakalayamadı bu forum.
Birde sizin o düşüncelerinizi savunma yönteminiz ne ya öyle?Resmen holiganlar gibisiniz,birisi size veya foruma laf attığında siz bir anda ''Olm senin **** koyarım,düzgün konuş'' havasına giriyorsunuz.Konuşmalarınız böyle değil,ama okurken bile ben o yazılardaki agresifliği görebiliyorum.

Çok konuştum,ama iyi oldu,ben durumu kendi açımdan anlattım,belki(!) bazılarınız bana yine holigan gibi girişir ya da bunu onaylar,orasını bilmem.Hadi kendinize iyi bakın panpalar.

*Yerin dibine kadar girmek isteyen dipnot:İmla kurallarını hiçe saydım,özür dilerim...

Shine on
Embrace and deny me
Turn on,wheel of time
Shine on
You've burnt me,now guide me
Weave on,wheel of time
Üste gitSayfa: 1...16171819202122...25
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye