Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Aboneliğin avantajı az
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: Aboneliğin avantajı az
Kjibril
Private
Gönderiler: 12
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Aboneliğin avantajı az 3 Yıl, 3 Ay önce  
Aslında abone olmak istiyorum ama aboneliğinde fazla avantajı yok.Her ay almak daha kolayıma kaçıyor.Biraz abonelik üstünde durulsa fena olmaz

Örneğin eski sürüm bir anti-virüs programı verilebilir veyatta abonelere ek bir küçük dergi çıkarılabilir veya dağıtılabilir.Abonelere özel oyun sunucusu kurululabilir.Bunlar örnekler abone sayısını çoğaltmak sizin işinizede yarar bizim işimizide.

Son Düzenleme: 10/02/2009 14:10 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2242
Puanlar: 3533
graphgraph
Fiyat farkını bir avantaj olarak kabul etmiyor musunuz?

Kjibril
Private
Gönderiler: 12
graphgraph
Zaten yıl içerisinde 2 veya 1 ay alamıyorum.Ben ve benim gibi birçok kişide böyle.Ekstra avantaj verilebilir diyorum

Comrade
Staff Sergeant
Gönderiler: 226
Puanlar: 37
graphgraph
Cinsiyet: Bay thrall_ogly@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 10/04
Kjibril, bence abonelik şu anki haliyle oldukça avantajlı zaten, eski sürüm bir anti-virüs programı bilgisayarımızı doğru düzgün korumaz, özel oyun sunucusu ise sadece o oyunu oynayanlar için bir avantaj olur, ayrıca hem zaten oldukça zor şartlar altında çalışan LEVEL çalışanlarını bir de ikinci bir dergi ağırlığı altına sokmak, hem de abone olmayan ve olamayacak okurları dergiden soğutabilecek ikinci bir dergi fikri bana mantıksız geliyor. Ben abone değilim, her ay gidip bir yerlerden satın alır düzenli alarak okurum LEVEL'ı ve aboneliğe verilen ekonomik kolaylık yeterlidir.
Bunların hepsi benim düşüncem tabii.

uei
Private First Class
Gönderiler: 43
graphgraph
Kjibril yazan:
Aslında abone olmak istiyorum ama aboneliğinde fazla avantajı yok.Her ay almak daha kolayıma kaçıyor.Biraz abonelik üstünde durulsa fena olmaz

Örneğin eski sürüm bir anti-virüs programı verilebilir veyatta abonelere ek bir küçük dergi çıkarılabilir veya dağıtılabilir.Abonelere özel oyun sunucusu kurululabilir.Bunlar örnekler abone sayısını çoğaltmak sizin işinizede yarar bizim işimizide.

katılıyorum..
promosyonlar çeşitlensin istiyorum. sabit bir evim olursa bende abone olmayı düşünürüm

UEI
demirdüzen
Private First Class
Gönderiler: 53
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinan.demirduzen http://sites.google.com/site/wal sinandemird@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 18/03
Aboneliğin avantajı az 3 Yıl önce  
ya aslında şöle bir şey yapılabilir abonelere cüzi fiyatttan oyun alma imkanı sunulabilir mesela piyasa değeri 30-40 tl olan bir oyunu 15-20 tl gibi bir fiyat ödeyerek alabilsek ve dergimizle beraber o ay bize ulaşsa çok güzel olurdu ama doganburda gibi kocaman bir holdingde bu tip işleri kontrol etmek bayağ zor olur gibime geliyor.

[url]Turn and fight[url]
RapM@ster
First Lieutenant
Gönderiler: 1682
Puanlar: 38
graphgraph
Cinsiyet: Bay Mert_94_ksk35@hotmail.com Konum: KsK çarşı Doğum günü: 30/10
Bende abona olmak istiyorum nası olcam

Karşıyaka Aşkına Karşı Çıkarsan Peder... Merak Etme Sanada Gider...
Kralına Değil Alayına Gideriz...
[img size=150]http://www.2shared.com/file/10739323/ 13840a68/fb5ba52405c72f642b7c62fb8adfab.html[/img]
Kudy
Corporal
Gönderiler: 131
graphgraph
RapM@ster yazan:
Bende abona olmak istiyorum nası olcam

Abonelik için eğer elinde Mayıs sayısı ya da daha önceki sayılar varsa ordaki formu doldurup gönderebilirsin bildiğim kadarıyla. Bir başka yol da level@level.com.tr adresine mail atıp sormak olabilir. Telefonla da sorabilirsin sanırım. Doğan Burda Dergi Yayınlıcık'ın telefon numarası (dergiden aldım numarayı): 0-212-480 0 300

Elini çabuk tut bence. Eğer ayın 20'sinden önce abone olursan Mayıs sayısını da elde edebilirsin. İyi okumalar.

Sevgi, saygı, dostluk.
RapM@ster
First Lieutenant
Gönderiler: 1682
Puanlar: 38
graphgraph
Cinsiyet: Bay Mert_94_ksk35@hotmail.com Konum: KsK çarşı Doğum günü: 30/10
tamamda benim elimde zaten mayıs sayısı var haziran demek istedin heralde hem formu doldurup nereye göndericem ben bilmiyorum da

Son Düzenleme: 13/05/2009 17:59 Düzenleyen RapM@ster.
Karşıyaka Aşkına Karşı Çıkarsan Peder... Merak Etme Sanada Gider...
Kralına Değil Alayına Gideriz...
[img size=150]http://www.2shared.com/file/10739323/ 13840a68/fb5ba52405c72f642b7c62fb8adfab.html[/img]
LaTeRaLuS
Corporal
Gönderiler: 115
graphgraph
Aboneliğin avantajı az 2 Yıl, 12 Ay önce  
yeni abone olanlara eski satılmayan dergilerle beraber verilen dvd-oyun lardan birkaç tanesi gönderilerek küçükte olsa bi promosyon yapılabilir.

Üste gitSayfa: 12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye