Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

PSP Go!, eski PSP'yi sollayacak mı?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: PSP Go!, eski PSP'yi sollayacak mı?
PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 763
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
PSP Go!, eski PSP'yi sollayacak mı? 2 Yıl, 11 Ay önce  
Ya ben şunu merak ediyorum psp go ya çıkacak oyunları eski model psp sahipleri oynaya bilecekmi

yani ben yakın zamanda psp almayı düşünüyorum ama psp go da çıkacak onu mu beklemeliyim yoksa eski model psp mi alsammı

Son Düzenleme: 25/06/2009 14:55 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
dead6012
Corporal
Gönderiler: 115
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay indiregandiyapacandeğilmiçakalQTSıcakileti.Kom Konum: PC'nin K@R$ISI (T0K@T)
Eski model Psp almak Ps3 almak varken Ps2 almaya benzer yani konsolun için kırk yılda bir oyun çıkacak ona göre karar ver sence Psp Mi ? Psp go gerek özellikleri gerekse yeni dizaynıyla göz doldurucu birazda paraya kıyarsan Şimdiden heyecanlandım Ama sana tavsiyem ürün çıkar çıkmaz atlama derim biraz sabredersen fiyattanda kar edersin.

PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 763
graphgraph
Ya benim asıl merak ettiğim bu PSP go meselesi Nintendo ds lite çıktı ama normal ds alsan fark etmez gibisinden mi eğer öyleyleyse gidip psp alırım şididen
ama PSP Go nun oyunlarını eski model psp de oynayamayacaksak PSP go yu beklerim

IsTIrap
Private
Gönderiler: 21
Puanlar: 0
graphgraph
PSP Go için özel oyunlar hazırlayacaklarını açıkladı Sony firması.. PSP Go nun destekleyebileceği grafik ve ses kalitesinde.. Fakat onun dışında çoğu oyun iki konsolda da oynanır diye tahmin ediyorum ben..

lewent
Soldier
Gönderiler: 8
graphgraph
PSP Go!, eski PSP'yi sollayacak mı? 2 Yıl, 10 Ay önce  
Bence sollar arkadaşlar.Fakat yeni bir şey olduğu için hatalar çok olacaktır(Örn: Xbox360 hala 3 kırmızı ışık problemini tam olarak çözemediler.)Bu yüzden çktıktan sonra biraz beklemek gerekecektir.Ama PSP Go PSP 'yi sollayacaktır.

Son Düzenleme: 10/07/2009 16:47 Düzenleyen lewent.
sıra dışı bir oyunsever
maskk
Private
Gönderiler: 11
graphgraph
arkadaşım arkadaşların dedigi dogruu san şöle sölim ben eger psp go düşünürsün orjinal oynuda düşüneceksin artık sony bitiriyoo korsan ürünü bunu ps3 te yaptılar her firma çip üretti ama sony kabul etmedii

TheDarkWhite
Private
Gönderiler: 13
Puanlar: 35
graphgraph
PSP Go bence hiçte büyük bir olay olmayacak + aynı süre içindeki satış rakamlarına göre PSP'nin altında kalacak. PSP'ye kimse doymadı ki bir yenisi çıkıyor. PSP Go'ya özel çıkarılacak oyunlar belirler satış rakamlarını ancak. PSP'nin kullanıcısı (bende bunun içindeyim) daha aldığı konsolun tadını tam çıkartamadan aynı ürünün yenisinin çıkmasına sıcak bakmaz diye düşünüyorum. Bundan önce PSP almayı düşünen insanlar PSP go çıkınca 'Aaa PSP alacağıma yenisi çıkmış onu alırım' der. Zaten PSP gibi bir konsolu kullanacak ve sevecek olan insnalrın çoğu PSP'sini edindi ve PSP Go'da vaktinden erken çıkarak en talepkar müşteri kitlesini kaybetti.

PSP go'nun özelliklerininde aşırı bir fark yaratacağını zannetmiyorum zaten, bir FF VII: Crisis Core PSP Go'nun erişebileceği standart grafik keyfini zaten yansıtıyor olacak eski PSPde bence.

Ben PSP al derim, ama acelen yoksa bekle, PSP Go çıkıpta PSP fiyatları düşünce al.
(ne kadar çok PSP demişim ben ya:) )

keremcc
Colonel
Gönderiler: 2477
graphgraph
Cinsiyet: Bay keremcamur1998@hotmail.com(Ne oldu mesaj falan mı Konum: Benim Yaşadığım yerden  Sana Ne!!??
Bence PSP GO'yu bekle.En azından daha şık bir PSP modelin olur:D

Shine on
Embrace and deny me
Turn on,wheel of time
Shine on
You've burnt me,now guide me
Weave on,wheel of time
Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye