Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

PS3'e reset atsam olur mu?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: PS3'e reset atsam olur mu?
superhate
Warrant Officer
Gönderiler: 1135
Puanlar: 13
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
PS3'e reset atsam olur mu? 3 Ay, 2 Hafta önce  
ben malesef ps3'ü ilk aldığımda "kırdırdım". Ama artık orjinal oyun alıp oynamak istiyorum. Acaba ps3 menusunden reset atsam hack programları falan silinir ve bende multiplayer oynayabilir miyim battlefield 3 ümü?

yada başka şekilde nasıl yapabilirim?

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
KingofNaked
Corporal
Gönderiler: 132
Puanlar: 998
graphgraph
Benim bildigim kadariyla dha geri donemezsin o yuzden kirdirmadan once iyi dusuncektin kirdirdigin zaman turkiye ps3 serveri ps3unun kirildigini icinden bazi orjinal parcalarinin parcalandigini goruyor ve psnyi(SEN artik) devre disi birakip seni multiplayerden mahrum birakiyor. oyuzden yeni bir ps3 yada aynen devam yapcak bisi yok ama diger arkadaslarim nederler bilmem

superhate
Warrant Officer
Gönderiler: 1135
Puanlar: 13
graphgraph
yok ya denedim olde ac:brotherhood multiplayer oynnadım

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye