Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

PS3 oyunları takas mekanı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: PS3 oyunları takas mekanı
jaspersykes
Corporal
Gönderiler: 113
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay jaspersykes@hotmail.com Konum: İzmir Doğum günü: 01/04
PS3 oyunları takas mekanı 2 Yıl, 10 Ay önce  
Arkadaşlar eminim ki çoğunuzun bir ps3 ü var. Ben de oyunlar konusuna bir açıklık getireyim dedim. PS3 kullanmıyorum ama oyunların fiyatlarından haberim var. Bende bitirdiğimiz oyunları birbirimizle takas etsek nasıl olur dedim ve bu konuyu açtım. Böyle olursa en azından daha çok oyun oynamış oluruz ve oyunlara yatırdğımız para yüksek ölçüde azalır. İnşallah bu konu başarılı olur da herkesin yüzü güler hadi başlayın yorumlara artık

İyi oyunlar...

Son Düzenleme: 28/07/2009 17:04 Düzenleyen jaspersykes.
Arrange Point
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
maskk
Private
Gönderiler: 11
graphgraph
PS3 oyunları takas mekanı 2 Yıl, 8 Ay önce  
slm aekadaşım bak bu siteden bak burda takas piyasasaı var 10 mlyona 20 30 mlyona oyun takASı yapabiliyosunn
www.ps3oyunhavuzu.com/modules.php?name=A...

oo0H1Rs0oo
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
PS3 oyunları takas mekanı 1 Yıl, 11 Ay önce  
5 veya 10 tl ye tüm oyunlarınız takas

www.psgamechange.tr.gg

Son Düzenleme: 14/06/2010 09:16 Düzenleyen oo0H1Rs0oo.
Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye