Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

PSPgo'nun fiyatı ne olur?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: PSPgo'nun fiyatı ne olur?
PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 774
graphgraph
Şu an sitede Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
PSPgo'nun fiyatı ne olur? 2 Yıl, 9 Ay önce  
Sizce Psp Go ! Fiyatı kaç olur?

En azından bir tahmin edin

Bu arada psp go nun özellikleri:

16 gb dahili hafıza !
telefonlardaki kayan kapak özelliği!
Daha fazla oyun çeşitliği gelme olasılığı

Ve acaba psp çıkcağı malum oyunlar Go! yada gelebilirmi

Son Düzenleme: 30/07/2009 16:51 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
IsTIrap
Private
Gönderiler: 21
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
ilk olarak Türkiye'de PspGO, fiyatı şuan ki psp slimin fiyatı kadar veya 50-100 tlyi geçmeyecek şekilde bi fiyat artışıyla satışa sunulabilir diye düşünüyorum. aşağı yukarı 450-550 arası bir fiyatta olacaktır büyük ihtimalle. şuanki psp slimlerin fiyatı ise düşecektir. aynı iphone 3Gs çıktığında 3G iphoneların fiyatının yarıya indirilmesi gibi..
PSPye çıkmış veya çıkacak oyunları pspgo'da aynı şekilde oynanabilir veya uyarlanabilir diye düşünüyorum. ama pspgo satışlarını artırmak adına pspgo'ya özel göz kamaştırıcı oyunlar çıkaracakları da kesin..

neska
Sergeant Major
Gönderiler: 620
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay www.texnologiya.azersayt.com naska777@hotmail.com Konum: Azerbaycan Doğum günü: 23/04
simdiki fiyatin maximum 100-15- tl ustu bir fiyat olur

I Love You Azerbaijan
PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 774
graphgraph
Şu an sitede Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
IsTIrap yazan:
ilk olarak Türkiye'de PspGO, fiyatı şuan ki psp slimin fiyatı kadar veya 50-100 tlyi geçmeyecek şekilde bi fiyat artışıyla satışa sunulabilir diye düşünüyorum. aşağı yukarı 450-550 arası bir fiyatta olacaktır büyük ihtimalle. şuanki psp slimlerin fiyatı ise düşecektir. aynı iphone 3Gs çıktığında 3G iphoneların fiyatının yarıya indirilmesi gibi..
PSPye çıkmış veya çıkacak oyunları pspgo'da aynı şekilde oynanabilir veya uyarlanabilir diye düşünüyorum. ama pspgo satışlarını artırmak adına pspgo'ya özel göz kamaştırıcı oyunlar çıkaracakları da kesin..

Sorularımı yanıtladığın için sağolda

şu sorunun cevabını çok merak ediyorum oyunları nerden bulacaz ve

çipi kırlıp

kopya İso veya Cso uzantılı oyunları açabilirmi

Ve 3, 4 sene önce çıkan oyunlarıda desteklermi

Zarpushka
Corporal
Gönderiler: 132
Puanlar: 0
graphgraph
Cinsiyet: Bay ugr.kiraz@hotmail.co.uk Konum: İstanbul Doğum günü: 16/04
PC-ForEver yazan:
IsTIrap yazan:

Sorularımı yanıtladığın için sağolda

şu sorunun cevabını çok merak ediyorum oyunları nerden bulacaz ve

çipi kırlıp

kopya İso veya Cso uzantılı oyunları açabilirmi

Ve 3, 4 sene önce çıkan oyunlarıda desteklermi

istersen ben cevap vermeye çalışayım

1-)Nasıl şu an psp oyunlarını bulabiliyorsan PSPgo nun da oyunu öyle yaygın bir şekilde bulunabilecek
2-)Merak etme onu da yaparlar
3-)Zaman içinde PSP nin PSPgo nun yanında asimile olacağını düşünüyorum.Yani bu soruna cevabım olumsuz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son Düzenleme: 27/08/2009 21:56 Düzenleyen Zarpushka.Sebep: kısmet-nasip
Farkımı Farkedemediysen Artık Fark Etsen de Farketmez.......
Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye