Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Uncharted 2: Among Thieves
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...3456789...12
BAŞLIK: Uncharted 2: Among Thieves
TanK81
Soldier
Gönderiler: 7
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Doğum günü: 24/03
Uncharted 2: Among Thieves 2 Yıl, 3 Ay önce  
Her kuruşu hakediyor...Oyun epey uzun sürüyor...Beklenmedik trophy ler cabası...

Grafikler başta standart gibi görünse de giderek güzelleşiyor ve son bölümlerde artık etrafa bakmaktan oyunu oynayamaz hale gelinebiliyor (ben geldim ordan biliyorum)

Türkiye'de , İstanbul'da geçen bölümde bir kaç diyalog hariç seslendirmeler de iyiydi.
Ha öyle bi yapı var mı tarihi binalarımız arasında? Yok! Tabi yıllarca "Aaa Türk dedi" "Aaa Keloğlan'ın oyunu var" "Aa Osmanlılar!" diye sevinen ben İstanbul konusunu daha önce duymamış olduğumdan görünce kısa bir çok geçirdim...O arada oyunda ölmüşüm zaten, tekrar başladım ayılınca...

Drake in günlüğündeki Türk Lirası da aldı götürdü beni...Arada açıp açıp defterdeki Türkiye sayfasına bakıp "Vayh!" diye sevindiğimi içlendiğimi belirteyim...Hayır ağlamıyorum!

Onun dışında oyunun sesleri, genel yapısı özellikle de oynanabilirliği inanılmaz...Yani "Bunca zamandır adamlar buna çalışıyormuş demek ki" diye düşündürdü beni...Büyük emek harcanmış...Demoları izlerken film izliyormuşsunuz gibi gelmesi de cabası. Karakterlerin duyguları mimikleri bir harika!

Bazen bir araç üstünde taramalı tüfekle diğerlerini yoldan çıkarmaya çalışırken bazen (kah diyesim geldi demin)(hadi söyleyeyim) kah tomb Raider misali oradan oraya atlayıp zıplarken buluyorsunuz kendinizi

Gerçekten çok büyük bir eser...Her evde bulunmalı...Arada açıp oynanmalı...Hay Allah keşke ödünç vermeseydim...bi daha oynayacağım galiba

Son Düzenleme: 09/02/2010 02:58 Düzenleyen TanK81.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
MrCriticaL
Private First Class
Gönderiler: 43
graphgraph
Uncharted 2: Among Thieves 2 Yıl, 3 Ay önce  
Gerçekten harika bir oyun. Daha oynamam nasip olmadı. PS3 var ama Oyunun Türkiye'de geçmesi ve askerlerin Türkçe konuşması beni gerçekten etkiledi. Bu oyun PS3 e çıkmış en iyi oyunlardan biri hatta en iyi oyun ! Yanlız İstnabulun görünüşünü bende sevmedim

İnşallah oynamak nasip olur Birde oyunda multiplayer mod var mı

By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
Uncharted 2: Among Thieves 2 Yıl, 2 Ay önce  
o kadar güzel grafiklere sahip ki arkadaşın dediği gibi inanılmaz yaaa :/ ps3 üm olmadığı için oynayamadım bu konuda şanssızım herhalde gerçekten oynamayı can-ı gönülden istediğim çok nadir oyunlardan

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
Destination
Command Sergeant Major
Gönderiler: 803
graphgraph
Uncharted 2: Among Thieves 2 Yıl, 2 Ay önce  
Zaten LEVEL tarafından bir türde 2009 un en iyi oyunu seçilmişti sanırım. Olur da ps3 alırsam kesinlikle bu oyunu oynayacağım. Ahanda buraya yazıyorum

sage41
Soldier
Gönderiler: 8
graphgraph
Uncharted 2: Among Thieves 2 Yıl önce  
Gerek grafikleri gerek silahları gerek sesleri , mekanları , konusu olarak inanılmaz bi oyun insana acayip bi zevk veriyo oynarken bildiğim kadarıyla pc formatı yok oyunun ama eğer ps veya xbo kullanıosanız kesinlikle almalısınız derim gerçekten inanılmaz bi oyun hatta şimdi evden çıkıp raflarda buldugnunz yerden alın oynayan varsa birazda o bahsetsin...

Son Düzenleme: 13/05/2010 15:40 Düzenleyen Rocko.
Zack Fair
First Sergeant
Gönderiler: 570
Puanlar: 144
graphgraph
Uncharted 2: Among Thieves 2 Yıl önce  
xbox'da da yok sadece PS3'de var. PS3 alma sebebi zaten (En azından benim için öyle.) Dediğin gibi herşey muhteşem. Ama İstanbul biraz daha iyi yansıtılabilirmiş. Türkiye'deki adamların Türkçe konuşmaları da güzel(Biraz şiveleri bozuk ama düşünmeleri bile yeter.)

INCEPTION by Christopher Nolan
ulasso
Staff Sergeant
Gönderiler: 226
graphgraph
Uncharted 2: Among Thieves 1 Yıl, 11 Ay önce  
slm uncharted 2nn multisinde adamı kendim seçemiyorum otamatik seçilio
banada kız karakter düşünce gaza gelemiom nasıl kendim seçeçem karakterirmi

ayrıca kapışmak isteyen =ıd=ulasso02

Son Düzenleme: 10/06/2010 17:33 Düzenleyen Rocko.
aygun61
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
Uncharted 2: Among Thieves 1 Yıl, 4 Ay önce  
Arkadaşlar ben Uncharted 2:Among Thieves sinematiklerini Türkçe altyazılı olarak sizlere sunacaktım.Ancak küçük bir sorun çıkmıştı.Bu sorunu hallettim ve en yakın zamanda tüm Sinematikleri yani Story Cutscenes'leri Türkçe Altyazılı olarak bu konuya ekleyeceğim.

Not:İlk üç videoyu HD seçenek ile sunacaktım ancak bir takım sorunlar nedeni ile HD seçenek bulunmamaktadır. Yinede 480p seçeneği ile güzel bir görüntü olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca geri kalan bütün videoları HD seçenek ve Türkçe Altyazı ile izleyebilirsiniz.

Burak186'ya yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Story Cutscenes 01- Cliffhanger

Story Cutscenes 02 -The Lost Fleet

Story Cutscenes 03 - Mostly Professional

Story Cutscenes 04 - Night at the Museum

Son Düzenleme: 29/12/2010 09:22 Düzenleyen Rocko.
felix
Colonel
Gönderiler: 2597
graphgraph
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
Gayet güzel bir çalışma keşke oyun içinede aktarılabilse.

Başarılar..

aygun61
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
Nasıl yani? yama olarak mı aktarılabilse?

Üste gitSayfa: 1...3456789...12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye