Playstation 3 lerin %60'ı bozuk olsa şu ana kadar Sonyden mutlaka bir hamle gelmiş olurduki ne kadar süre geçti PS3 çıkalı. Açıkçası hata oranınıda bilmek için Türkiyedeki kullanıcıların istatistiklerini sağlam bulmuyorum ben, bilgisayar kasasından mangal yapabilme potansiyeline sahip bir toplum olduğumuz düşünülürse, PS3'e de ne kadar gerektiği gibi davranıyoruz bilemiyorum. Ayrıca 'korsan' kültürümüz sağolsun bazen orjinal kutusundan çıkardığım alete bile şüpheyle yaklaşmak zorunda kalıyorum. Ama Sony gibi bir firmanın PS3 gibi yeni nesil ve en çok gurur duyduğu konsolunu böyle bir hatayla piyasaya sürmüş olma ihtimalide bana göre oldukça düşüktür. Bazı arkadaşların dediği gibi bazı makinelerde belli sorunlar tabi ki olabilir, bunuda herhangi bir yetkili servis garanti kapsamında çözecektir.
PS3 alacak arkadaşların korkmaları için hiçbir sebep yoktur bence, alırsanız ve sorun çıkarsa da dayatırsınız bir teknik servise, yükümlülüklerini yapmalarının uzun süreceğini sanmam. Tabii ikna edici olmak lazım biraz