Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

PlayStation 3'lerin %60'ı bozuk mu?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1234
BAŞLIK: PlayStation 3'lerin %60'ı bozuk mu?
Direct
Private
Gönderiler: 31
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
PlayStation 3'lerin %60'ı bozuk mu? 2 Yıl, 11 Ay önce  
Böyle bir sorun olsa millet manyak mı niye alsın Sony batardı şimdiye kadar

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Grizzlies
Private
Gönderiler: 30
graphgraph
Kesin hurafedir ama ben XBox'ı tercih ederim

Darklord
Private
Gönderiler: 27
graphgraph
Ağustos gibi bir konsol alacağım böyle haberleri görünce kuşkulanıyorum valla

RapM@ster
First Lieutenant
Gönderiler: 1682
Puanlar: 38
graphgraph
Cinsiyet: Bay Mert_94_ksk35@hotmail.com Konum: KsK çarşı Doğum günü: 30/10
Bende aynısı yapıcaktım burayı okuyunca şüphe uyandırdı bende

Karşıyaka Aşkına Karşı Çıkarsan Peder... Merak Etme Sanada Gider...
Kralına Değil Alayına Gideriz...
[img size=150]http://www.2shared.com/file/10739323/ 13840a68/fb5ba52405c72f642b7c62fb8adfab.html[/img]
10UR
Staff Sergeant
Gönderiler: 253
graphgraph
PlayStation 3'lerin %60'ı bozuk mu bilmiyorum ama yazıcıoğlundaki PlayStation 3'lerin %60'ı bozuk onu biliyorum

kaanali
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
Ben tam 1 yıl 1 hafta olmuş ps3ü alalı ve öyle ayda yılda 1 giren de birisi değilim.. Şuana kadar hiç böyle bir sorun başıma gelmedi ve umarım da gelmez. PS3'üm 40 gb,bende duydum böyle şeyleri ama eğer %60 olsaydı kimse böyle eli kolu bağlı evinde oturmazdı bozuk ps3'üyle

mesut_illegal
Private First Class
Gönderiler: 33
Puanlar: 35
graphgraph
sony'nin hiçbir ürününde böyle bir hata olacağını sanmıyorum kaldı ki ps3 diyosun imkansız birşey.

demirdüzen
Private First Class
Gönderiler: 53
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinan.demirduzen http://sites.google.com/site/wal sinandemird@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 18/03
böğle bir sorunu var sonynin özellikle 40 gb lık olan dandik modallerde sık görülüyor ancak öğle yüzde 60-70 değil ortalama bi yüzde 10 nunda böğle bir sorun oluyo zaten çoğu oyuncakcıda böğle dönecek kişiler olacağından tamirini yapmaktalar tabiki blueray olduğundan biraz tuzlu oluyor. 100-150 tl civarı. xbox 3k sı kadar sık görülen bir şey olmasada tamir açısında banktığınızda hem çok daha masraflı hemde tekrarlama ihtimali var ama xboxu doğru yerlere götürdüğünüzde bir daha 3k hatası verme ihtimali hemen hemen yok

[url]Turn and fight[url]
depdep
Private
Gönderiler: 23
Puanlar: 37
graphgraph
Cinsiyet: Bay dogukan_pacaci@windowslive.com Konum: istanbul Doğum günü: 05/04
demirdüzen arkadaşın da dediği gibi %10 falan mı ne görülüyo hatta daha da az ben 40 gb değil de 20 ve 60 gb lık modeller sorunluymuş diye duydum yani 40 ve 80 likler sağlam ayrıca siz ps3 ü türkiyede biraz zor tamir edersiniz neden derseniz
1.türkiyede adam akıllı ps3 teknik destek servisi bulunmuyor
2.garantiye versenizde 1 ay beklemek cabası ve adam gibi de çalışmıyor sonra yani tekrar hata verme ihtimali yüksek hatta şanssızsanız o makine bir daha hiç geri gelmez
bu sebeplerle ancak yurtdışında bir tanıdığınız varsa ona yollarsınız o bulunduğu yerde tamir ettirir

konuya geri dönmek gerekirse %60 olayı bana göre yalandır bu haberler asılsızdır ve çıkan herhangi bir dedikoduya da aldırış etmemek lazımdır bana büyük ihtimal microsoft fanboylarının işi gibi geliyor ama neyse

DepDep
TheDarkWhite
Private
Gönderiler: 13
Puanlar: 35
graphgraph
PlayStation 3'lerin %60'ı bozuk mu? 2 Yıl, 10 Ay önce  
Playstation 3 lerin %60'ı bozuk olsa şu ana kadar Sonyden mutlaka bir hamle gelmiş olurduki ne kadar süre geçti PS3 çıkalı. Açıkçası hata oranınıda bilmek için Türkiyedeki kullanıcıların istatistiklerini sağlam bulmuyorum ben, bilgisayar kasasından mangal yapabilme potansiyeline sahip bir toplum olduğumuz düşünülürse, PS3'e de ne kadar gerektiği gibi davranıyoruz bilemiyorum. Ayrıca 'korsan' kültürümüz sağolsun bazen orjinal kutusundan çıkardığım alete bile şüpheyle yaklaşmak zorunda kalıyorum. Ama Sony gibi bir firmanın PS3 gibi yeni nesil ve en çok gurur duyduğu konsolunu böyle bir hatayla piyasaya sürmüş olma ihtimalide bana göre oldukça düşüktür. Bazı arkadaşların dediği gibi bazı makinelerde belli sorunlar tabi ki olabilir, bunuda herhangi bir yetkili servis garanti kapsamında çözecektir.

PS3 alacak arkadaşların korkmaları için hiçbir sebep yoktur bence, alırsanız ve sorun çıkarsa da dayatırsınız bir teknik servise, yükümlülüklerini yapmalarının uzun süreceğini sanmam. Tabii ikna edici olmak lazım biraz

Üste gitSayfa: 1234
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye