kopur yazan:
YUNUS EMRE yazan:
kopur yazan:
selamlar....
ps3'ü malum korsan kullanmak istemiyorum ancak gerçekten çok pahalı bir maliyet çıkıyor 5-10 tane oyun alınca bunun çözümü için spot mağazalar veya işin içine giriyor ister istemez sorunum şu ki :"Ankara'da ucuz ps3 oyunu nereden bulabilirim?"
cevaplarınız için teşekkürler umarım muradıma ererim 
Japon oyuncak pazarına gitmede nereye gidiyosan git.Mesela kızılay civarlarında Irmak toysland var.Orası iyi.Bi köprünün üstündeki mağaza.Dur sitesini veriyim. www.irmaktoysland.com/catinfo.asp?cid=9
Eğer gran turismo 5 alacaksan git sony shop'dan al. 
sağol yunus ben burayı biliyordum ama pek tekin yer değil diyorlar bunlar jelatinli mi satıyor?sen buradan alışveriş yaptın mı yaptıysan oyunda problem çıkmış mıydı?
ırmak toyslandan alış veriş yapmadım ama japon oyuncaktakiler tam 3 kağıtçı(4 kağıtcı varmıdırki ?)Hele bi ara köprünün oradaki Japon oyuncağa gittim ve uncharted:drake's fortune var mı dedim? Sonra oradaki adam psp oyunumu dedi

ve bitane daha genç bi adam vardı oda sen 3'ünçüsünümü diyorsun dedi.Bende:yok yahu 3 daha çıkmadıki ben ilkinden bahsediyorum dedim.Sonra deoa var dedi ve ne kadar dedm.90 tl dedi

Neyse ırmak toyslanda gittim orada kalmamış.Metro altındaki japon oyuncağa gittim rafta vardı.65 tl dedi.Bende iyi bir pazarlıkla konuşarak 55'e düşürdüm.HEDEF ELLİYDİ AMA Olmadı işte napacaksın.Sonrada aldım.
Benim tek bildiğim yerler köprü üstü japon oyuncak,Irmak toysland,Metrodaki japon oyuncak bermuda spot üçgeninini biliyorum.
Ama kızılay civarlarında veya ankarada daha düzgün spotcular varsa bilgilendirin.Tüh be! türkiyede oyun fiyatları düşük olsa biz spotculardan hiç oyun alırmıydık.