Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Kinect (Project Natal)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678...12
BAŞLIK: Kinect (Project Natal)
demirdüzen
Private First Class
Gönderiler: 53
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay sinan.demirduzen http://sites.google.com/site/wal sinandemird@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 18/03
Project Natal 2 Yıl, 11 Ay önce  
bencede nitendoya kapı göründü sanki

[url]Turn and fight[url]
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
theflash
Private First Class
Gönderiler: 59
Puanlar: 48
graphgraph
ne zaman çıkar? youtube de videosunu izledim. cok güzel.

ekotim
Private First Class
Gönderiler: 38
graphgraph
bi cıksın direk alıcam mükemmel bişi

demirdüzen
Private First Class
Gönderiler: 53
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinan.demirduzen http://sites.google.com/site/wal sinandemird@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 18/03
yaw 2010 kışı die söylenti çıkmış almış başını gitmiş kardeşim yapmayın yaw öss dönemimi maf edeceksiniz 2010 yazı çıkarın siz hacı şunu

[url]Turn and fight[url]
dead6012
Corporal
Gönderiler: 115
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay indiregandiyapacandeğilmiçakalQTSıcakileti.Kom Konum: PC'nin K@R$ISI (T0K@T)
Eğer rekabet kızışırsa 2010 sonu gibi düşünüyorum bu tür konsollar zap diye çıkmaz Bide bunlara uygun oyun yapmak varki oyun yapımcılarıda bu tür şeylerde tutarmı tutmazı çelişkisine girip fazla risk almadıklarıda oluyor.Ya sabır diyelim zaten bu sene çıksada ben alamas için pc kaldırıyorum neti kestiriyorum Ühü Ühü !.Seneye bir yıl aradan sonra yeni bilgisayarımla işlh. Bir yeri kaznırsak görüşürüz o zaman project natalımda olur belki

ege
Private
Gönderiler: 10
graphgraph
bence bi şey sölemeye gerek yok ps ve nitendo yalan oldu

why so serious
Comrade
Staff Sergeant
Gönderiler: 226
Puanlar: 37
graphgraph
Cinsiyet: Bay thrall_ogly@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 10/04
Proje çok güzel gibi görünüyor. PS 3 sahibi olarak eğer çıkarsa XboX sahiplerini bayağı kıskanırım. Fakat bu teknoloji oldukça tehlikeli. 1-2 kamerayla oluşturacakları 3 boyutlu bir ortam birçok soruna neden olacaktır. Ayrıca dövüş oyunlarında gerçek bir insan olarak ne kadar hareket edebilirsiniz? Veya bir Star Wars oyununda ışın kılıcınızla bir başka jedi'a ve sith'e nasıl karşı koyabilirsiniz? Veya oyunda arkanıza nasıl döneceksiniz? Oyunda yere düştüğünüzde yere yatıp yeniden mi kalkacaksınız? Ayrıca bu kadar hassas bir alet oldukça çok arıza verir.

Bence yine özel controller'lar olacak ve bu kadar gümbür gümbür gelen Natal, Wii kırması bir konsol olacak. Bence OnLive daha olası olduğu için Natal'a ON basar:P

Son Düzenleme: 24/06/2009 00:24 Düzenleyen Comrade.
MuroHiro
Sergeant First Class
Gönderiler: 331
graphgraph
Nintendo`yla Sony eskisi gibi ortak çalışmalar yapsalarda adam gibi konsol görsek hem arkadaşlar bu Natal dediğimiz super sonik aygıtın oyunları kötü olursa ne olucak ve kötü olma ihtimali iyi olma ihtimalinden yüksek hala oyun sektörü yeni sistemlere alışamamış ve sığ oyunlar yaparken birde böle bir sistemin gelmesi sadece teknolojinin geliştiğini gösterir eğlencenin diyil.

AlpeR
Private
Gönderiler: 13
graphgraph
Dün internette gezinirken gördüm videoyu ve hayran kaldım diyebilirm.Ama tabiki diger arkadaslarında dedigi gibi oyunların kötü olma ihtimali ve fiyatın cok cok yüksek gelme ihtimali birde Türkiyede dahada artmasıyla...biraz zor gibi görünüyo benim için.Ayrıca eglence acısındanda gayet iyi olacagı kesin.Kim istemezki tekken yada street fighter gibi bi oyunda kendi yumruk ve tekmelerini kullanmak:laugh: .(Acaba iki kişilik bi tekken nasıl olurdu ..)

dead6012
Corporal
Gönderiler: 115
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay indiregandiyapacandeğilmiçakalQTSıcakileti.Kom Konum: PC'nin K@R$ISI (T0K@T)
Oyunlar cihaza özel tasarlanacak. Yani Eski bir oyunu bu cihazda oynuyamıyacaz .Belki uyarlanabilir orası başka dediğiniz konuları bizler düşünüyorsak koskoca Microsoft da düşünmüş bence .Bide Video eklemeyi ben unutmuşum yahu

www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U

Şu çoçukla konuştuğu sahne beni büyülüyor .Yapay zekaya hayran kaldım.

Son Düzenleme: 24/06/2009 18:07 Düzenleyen dead6012.
Üste gitSayfa: 12345678...12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye