Sana bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim arkadaşım
Live: (Live'ı PlayStation Network gibi düşün aynı sayılırlar.( Fragman, video vb. ayrıca oyun demoları indirmek için olan internet üzerinden kullanılan kısım.
Farklar: Aralarında çok ufak farklar vardır(bunları X-Box'ın sitesinden öğrenmelisin) elite daha pahalıdır.
Kinect: Nintendo Wii'yi biliyorsun herhalde. Bildiğin gibi Wii'de Kumanda var kullanım için. Hani oyunların bir çoğunda sadece onu kullanarak istediğimizi yapabiliyoruz. Bir alıcısı var el hareketlerini algılıyor. İşte Microsoft bunun X-Box için olanını yaptı.(Zaten vardı bu sene ismi değişti ve geliştirildi.)
Amerika: Sorun belki yaratabilir. Gümrükten geçerken olabilir belki. Tam bilemiyorum ama sanıyorum Türkiye'ye geldiğinde işletmen gerekiyormuş ruhsata. Ama bu soru için daha profosyonel bir bilgi al ben emin değilim çünkü. Özür dilerim
Kopya: Yine özür dilerim emin değilim ama benim bildiğim bir zararı yok ancak sana bir öneri; biliyorum orjinaller çok pahalı ama sen yinede korsan alma kiralık oyun kullan. (Bunun için 250 GB öneriyorum.) CD'cilerde bulabilirsin büyük ihtimalle kiralık oyunları. Oyunu al (ki ps 3 kiralık oyunları çok ucuz, büyük ihtimalle xbox içinde öyledir) tak, yükle geri götür. Oynu hardisk'te duruyor olacak.
Evet sorduğun şeylerden bildiğim şeyler bu kadar ancak benim emin değilim dediğim sorular için daha bilgili kişilere danış.