Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Xbox 360 alıyorum
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: Xbox 360 alıyorum
gallegon10
Soldier
Gönderiler: 7
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Xbox 360 alıyorum 1 Yıl, 9 Ay önce  
Selam arkadaslar..

Xbox 360 almaya karar verdim. PS3'e gore daha cok oyun cesiti var. Ama daha once Xbox kullanmadigim icin bilgim yok bu konuda.

Sormak istediklerim sunlar ;

-Live olayi nedir?
-Elite, slim, 4gb ve 250gb gibi cesitlerin aralarindaki farklar nelerdir?
-kinect nedir? Ne icin gereklidir?
-Amerika'dan alicam konsolu. Bu problem yaratir mi sonradan?
-Kopya oyunlarin zararlari nelerdir?

Kisacasi bu linklerden secicem. Oyniyacagim oyun sayisi 7-8'i gecmez. Fikir olarak yardimci olursaniz sevinirim.

www.bestbuy.com/site/Xbox-360/Xbox-360-H...

www.walmart.com/browse/CONSOLES/_/N-91cj...

Son Düzenleme: 10/08/2010 15:11 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Akuma
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
graphgraph
Xbox Live'dan çeşitli şeyler indirilebilirsin demo, oyun fragmanları felan.
Tavsiyem Xbox 360'ın 4 GB veya 250 GB'lık versiyonlarından birini alman. Elite'de hala sorun yaşama ihtimalin var.
Kinect daha çıkmadığı için yorum yapamam.
Amerika'dan alıcaksan oyunları da Amerika'dan alman gerekecek. Xbox 360'ta oyunların bölge kodu da önemli.
Oynayacağın oyun sayısı 7-8 geçmeyecekse, makinaya kırdırıp korsan oynamana gerek yok. Makina kırıldıktan sonra garantisi kalkar.

PlayStation 3'ü de daha az oyunu var diye es geçmek yanlış. PlayStation 3'ün tek oyunu bile çoğuna bedel.

gallegon10
Soldier
graphgraph
Ben live'i kullanmam o zaman, sadece oyun oynayip cikarim. Demo, fragman vs ihtiyac duymam. Bir tanidik dediki ; ''Ben elite 120 gb eski versiyon aldim 1 sene oldu hic sorun yasamadim ama arkadasim yeni versiyon aldi 1 hafta sonra error verdi makina''
7-8 oyun icin 250 gb'a gerek varmidir? bunlarin aralarindaki fark sadece hdd mi yoksa baska fonksiyon farki varmi?
Dogrudur PS3'un bazi oyunlari hepsine bedel olabilir ama ben oyle exclusive oyunlarin pesinde degilim isin dogrusu hic oynamadim bile. benim derdim futbol, box gibi birkac eglenceli oyun arkadaslarla eglenmek icin.

Son Düzenleme: 10/08/2010 20:22 Düzenleyen gallegon10.
GamedElisi
Staff Sergeant
Gönderiler: 263
graphgraph
Sana bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim arkadaşım

Live: (Live'ı PlayStation Network gibi düşün aynı sayılırlar.( Fragman, video vb. ayrıca oyun demoları indirmek için olan internet üzerinden kullanılan kısım.

Farklar: Aralarında çok ufak farklar vardır(bunları X-Box'ın sitesinden öğrenmelisin) elite daha pahalıdır.

Kinect: Nintendo Wii'yi biliyorsun herhalde. Bildiğin gibi Wii'de Kumanda var kullanım için. Hani oyunların bir çoğunda sadece onu kullanarak istediğimizi yapabiliyoruz. Bir alıcısı var el hareketlerini algılıyor. İşte Microsoft bunun X-Box için olanını yaptı.(Zaten vardı bu sene ismi değişti ve geliştirildi.)

Amerika: Sorun belki yaratabilir. Gümrükten geçerken olabilir belki. Tam bilemiyorum ama sanıyorum Türkiye'ye geldiğinde işletmen gerekiyormuş ruhsata. Ama bu soru için daha profosyonel bir bilgi al ben emin değilim çünkü. Özür dilerim

Kopya: Yine özür dilerim emin değilim ama benim bildiğim bir zararı yok ancak sana bir öneri; biliyorum orjinaller çok pahalı ama sen yinede korsan alma kiralık oyun kullan. (Bunun için 250 GB öneriyorum.) CD'cilerde bulabilirsin büyük ihtimalle kiralık oyunları. Oyunu al (ki ps 3 kiralık oyunları çok ucuz, büyük ihtimalle xbox içinde öyledir) tak, yükle geri götür. Oynu hardisk'te duruyor olacak.

Evet sorduğun şeylerden bildiğim şeyler bu kadar ancak benim emin değilim dediğim sorular için daha bilgili kişilere danış.

THE SETTLERS 7 PATHS TO A KINGDOM
gallegon10
Soldier
graphgraph
Tesekkurler bilgiler icin. ozellikle kiralik oyun fikri cok guzel. hem orjinal oyun hem kiralik fiyatina.
Konsolu ben kendim getiricem yurtdisindan ama bu yuzden oyunlar turkiye de calismaz gibi biseyler duymustum sormak istedigim bu konudaydi.

GamedElisi
Staff Sergeant
Gönderiler: 263
graphgraph
valla ben o konuda birşeyler duydum araştırmadım ama senin için bu işlerle ilgilenen tanıdıklarıma sorabilirim

THE SETTLERS 7 PATHS TO A KINGDOM
Dante_
Corporal
Gönderiler: 117
Puanlar: 22
graphgraph
live falan istemiyorsan amerikadan al korsan oyunları tak keyfine bak

Son Düzenleme: 10/08/2010 23:03 Düzenleyen Dante_.
Xbox GamerTag:enexxx
gallegon10
Soldier
graphgraph
Cok tesekkurler herkeze bilgiler icin aradigim cevaplari buldum. 250 gb alicam. En uygun olani gozukuyor.

listen
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2299
graphgraph
Cinsiyet: Bay pislik1yim@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 19/10
gallegon10 yazan:
Cok tesekkurler herkeze bilgiler icin aradigim cevaplari buldum. 250 gb alicam. En uygun olani gozukuyor.
Amerika'dan eğer alacaksan, oyunlarının da NTSC olması gerek. Yani eğer Türkiye'den veya Avrupa'dan oyun almayı düşünüyorsan Avrupa'dan almalısın Xbox'u.
Ayrıca Xbox'un kiralık oyun bulma sistemini Türkiyede çok zor bulursun.

OrioNBingoL
Corporal
Gönderiler: 131
Puanlar: 11
graphgraph
walla bn ablama aldırdım amerikadan kısmetse eylül de gelicek arcade 160$ a almış harddiski yok büyük ihtimalle ama fiyat çok uygun orjinal oyun kullanamıcağım için amerikadan gelmesinden dolayı kırdırıcam büyük ihtimal onun içnde zaten harddiske ihtiyacım yok

Üste gitSayfa: 12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye