Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Xbox 360 Soru & Cevap Başlığı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678...36
BAŞLIK: Xbox 360 Soru & Cevap Başlığı
*
felix
Colonel
Gönderiler: 2597
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
Xbox 360 Soru & Cevap Başlığı 1 Yıl, 4 Ay önce  
Modernova yazan:
felix yazan:
Modernova yazan:
Kinect 21 Ocak'ta Türkiye'de olur mu?

Şuan zaten Türkiye'de.

aralgame.com Veya ElectroWorld gibi bir mağazada varmı?

Evet,Aral'da mevcut sitesinden satın alabilirsiniz.ElectroWorld'de vs. tek başına bir Kinect yok yalnız bundle paketler (birbirine bant ile yapıştırmışlar anlam veremedim açıkcası.) Xbox 360 Elite + Kinect veya farklı paketler halinde satılmakta.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Modernova
Private First Class
Gönderiler: 48
Puanlar: 20
graphgraph
felix yazan:
Modernova yazan:
felix yazan:
Modernova yazan:
Kinect 21 Ocak'ta Türkiye'de olur mu?

Şuan zaten Türkiye'de.

aralgame.com Veya ElectroWorld gibi bir mağazada varmı?

Evet,Aral'da mevcut sitesinden satın alabilirsiniz.ElectroWorld'de vs. tek başına bir Kinect yok yalnız bundle paketler (birbirine bant ile yapıştırmışlar anlam veremedim açıkcası.) Xbox 360 Elite + Kinect veya farklı paketler halinde satılmakta.

İnşallah doğumgünümde tek kutu olarak satarlarda bir Kinect kaparım.

Xbox Live'da Smackdown vs Raw 2011 veya Street Fighter IV oynuycak aranıyor!
baranozozan2
Private First Class
Puanlar: 12
graphgraph
Tesekkurler,bu arada soru&cevap basligi iyi olmus

xbox zede
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
arkadaşlar öncelikle mrb.Şimdiye kadar yanından bile geçmediğim adını bile yeni duyduğum xbox 360 ı arkadaşımın gazıyla aldım:) sorum şu : xbox ı aldığımda içinden 1 aylık gold üyelik çıktı ve iyi hoş oynarken bu üyelik bitti maximuscard diye bir sitedn 12 aylık gold üyelik aldım güncelleme kodunu yolladılar 2sn geçmeden saolsunlar fakat xbox redeem cod u kabul ediyor ardından benden mail adresimin şifresini istiyor ki ben onu unutmuştum güvenlik sorusundan şifreyi değiştirdim ama 50 kere şifreyi girsemde xbox kabul etmedi böle birşey başına gelen veya çözebilecek bir kişi varsa çok sevinirim kafayı yemek üzereyim!!!

kopur
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 997
Puanlar: 2339
graphgraph
Cinsiyet: Bay oyuncununmekani.com Konum: türkiye Doğum günü: 07/10
xbox zede yazan:
arkadaşlar öncelikle mrb.Şimdiye kadar yanından bile geçmediğim adını bile yeni duyduğum xbox 360 ı arkadaşımın gazıyla aldım:) sorum şu : xbox ı aldığımda içinden 1 aylık gold üyelik çıktı ve iyi hoş oynarken bu üyelik bitti maximuscard diye bir sitedn 12 aylık gold üyelik aldım güncelleme kodunu yolladılar 2sn geçmeden saolsunlar fakat xbox redeem cod u kabul ediyor ardından benden mail adresimin şifresini istiyor ki ben onu unutmuştum güvenlik sorusundan şifreyi değiştirdim ama 50 kere şifreyi girsemde xbox kabul etmedi böle birşey başına gelen veya çözebilecek bir kişi varsa çok sevinirim kafayı yemek üzereyim!!!

xbox redeem derken?

felix
Colonel
Gönderiler: 2597
graphgraph
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
kopur yazan:
xbox zede yazan:

xbox redeem derken?

Cümlenin devamını okursan anlayabilirsin.

Modernova
Private First Class
Puanlar: 20
graphgraph
Aral'ın sitesinde Kinect yokki
Varsa link verebilirmisiniz? Veya herhangi bir mağazada Kinect satışı varmı?

Xbox Live'da Smackdown vs Raw 2011 veya Street Fighter IV oynuycak aranıyor!
kopur
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 997
Puanlar: 2339
graphgraph
Cinsiyet: Bay oyuncununmekani.com Konum: türkiye Doğum günü: 07/10
felix yazan:
kopur yazan:
xbox zede yazan:

xbox redeem derken?

Cümlenin devamını okursan anlayabilirsin.

okuduk anlamdık onun için soruyoruz heralde madem anladıysanız neden cevap yazmıyorsunuz?

KuDR3T
Sergeant First Class
Gönderiler: 319
Puanlar: 10
graphgraph
xbox zede yazan:
arkadaşlar öncelikle mrb.Şimdiye kadar yanından bile geçmediğim adını bile yeni duyduğum xbox 360 ı arkadaşımın gazıyla aldım:) sorum şu : xbox ı aldığımda içinden 1 aylık gold üyelik çıktı ve iyi hoş oynarken bu üyelik bitti maximuscard diye bir sitedn 12 aylık gold üyelik aldım güncelleme kodunu yolladılar 2sn geçmeden saolsunlar fakat xbox redeem cod u kabul ediyor ardından benden mail adresimin şifresini istiyor ki ben onu unutmuştum güvenlik sorusundan şifreyi değiştirdim ama 50 kere şifreyi girsemde xbox kabul etmedi böle birşey başına gelen veya çözebilecek bir kişi varsa çok sevinirim kafayı yemek üzereyim!!!arkadasim senin live uye oldugun mail adresini hangi yere aldiysan o yer uyumlu redeem code alman lazim mesala mail adresini united kingdoma kayitli aldin xbox live gold uyelik kartida oyle olmasi lazim veya region free olmasi lazim bildigim kadariyla bu kadar yanlis biliyorda olabilirim.

Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Aral'ın sitesinde Kinect yok.

Üste gitSayfa: 12345678...36
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye