Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Xbox 360 Soru & Cevap Başlığı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...6789101112...36
BAŞLIK: Xbox 360 Soru & Cevap Başlığı
*
felix
Colonel
Gönderiler: 2597
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
Xbox 360 Soru & Cevap Başlığı 1 Yıl, 3 Ay önce  
Security Code sorgusu eğer kart bilgilerini girdikten sonra çıkmaydaysa orada gönder yazar o tuşa bas ve cebine gelen şifreyi orada neredeyse görünmez olan bir yer var oraya yaz o şekilde tamamlanıyor.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Rapresident
Private First Class
Gönderiler: 59
Puanlar: 11
graphgraph
sinnux yazan:
Arkadaşlar slim xbox siparişi verdim çok mutluyum shopto'ya kayıt oluyorum ama security code diye bir şey soruyor. Security code kart şifresi mi? Yani mesela atm'ye gittiğimizde girdiğimiz şifre mi? Oraya ne yazacağım? atm şifresiyse babam izin vermiyor.

İnternetteki tanıtımlar eski olduğundan farklı bir kayıt gösteriyor.

Ben de şöyle birşey yapıyorum. Yeni çıkan oyunlar eğer çok önemliyse ve kalitesinden eminsem, örneğin Fifa ya da Forza direkt tüm parasını bayılıp D&R'dan falan alıyorum. Gerçi D&R nedense Forza satmıyor. Çok önemli değilse bekliyorum birkaç ay yine D&R'da nasıl oluyorsa çok güzel indirim oluyor alıyorum. Şu an Shopto derdine girmene gerek yok. Aç D&R online'da bir üyelik, Castlevania : Lords of Shadows 79 TL, NFS : Hot Pursuit 89 TL, Fifa 11 89 TL. COD MW2 70 TL, F1 2010 58 TL gibi uygun fiyatlar var. Sanırım bunlar internete özel fiyatları. Ben bekleyip alıyorum çok ta dert olmuyor hemen hemen aynı fiyat. Bazen garip fiyatlar da görebilirsin ben mantığını çözemedim hala, mesela NFS Shift 139 TL iken Hot pursuit 89 TL bunu ben de çözemedim herhalde dağıtımcı şirketten birini pahalıya diğerini daha uygun fiyata aldıkları için olabilir. Tabi sabrederim shopto'dan alırım diyorsan o da çok avantajlı. Ya da 2. el sitelerini gez orada da uygun fiyatlı yeni oyunları bulabilirsin.
Yeter ki oyun oynamak iste

Saygılar.

21.02.2011'den beri Asker...
RAZQR
Staff Sergeant
Gönderiler: 220
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay Facebook eray_durukan@yahoo.com.tr Konum: Kıbrıs/Lefkoşa Ortaköy Doğum günü: 03/07
Beyler acaba oyunlarını her yerden temin edilebilir mi bura Kıbrıs'da yüzden fazla xBox 360 oyunları var hemde orijinal acaba fiyatları normal mi ya 20TL yada 20$ olması lazım öyle hatırlıyorum dün gittim biraz xBox 360 araştırdım her oyun var sırf bir dükkan xBox 360 oyunu var yani fiyatlar nasıl hem burda PS^oyunlarıda 100TL sizce napmalıyım

<!-- Facebook Badge START --><a href="tr-tr.facebook.com/RAZQR" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: norma
Hellony
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 960
Puanlar: 1142
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinekkalesi Konum: Harici Disk Doğum günü: 23/08
Arkadaşlar acil yardımınız lazım bugün xboxu aldım aldım yoksa zor.Şimdi g.g hariç xbox 360 slim satan bir yer.Mağazada veya Kapıda ödeme olan.Mesela bilmemne bilişim Birkaç mağazaya baktım fakat hepsi elite ben alırsam kesin 3k görürüm birde süper elite vardı onu anlayamadım.
Şimdiden sağolun

Son Düzenleme: 03/02/2011 10:40 Düzenleyen Hellony.
Attention Profile Banned !
sinnux
Sergeant
Gönderiler: 159
Puanlar: 10
graphgraph
Rapresident yazan:
sinnux yazan:
Arkadaşlar slim xbox siparişi verdim çok mutluyum shopto'ya kayıt oluyorum ama security code diye bir şey soruyor. Security code kart şifresi mi? Yani mesela atm'ye gittiğimizde girdiğimiz şifre mi? Oraya ne yazacağım? atm şifresiyse babam izin vermiyor.

İnternetteki tanıtımlar eski olduğundan farklı bir kayıt gösteriyor.

Ben de şöyle birşey yapıyorum. Yeni çıkan oyunlar eğer çok önemliyse ve kalitesinden eminsem, örneğin Fifa ya da Forza direkt tüm parasını bayılıp D&R'dan falan alıyorum. Gerçi D&R nedense Forza satmıyor. Çok önemli değilse bekliyorum birkaç ay yine D&R'da nasıl oluyorsa çok güzel indirim oluyor alıyorum. Şu an Shopto derdine girmene gerek yok. Aç D&R online'da bir üyelik, Castlevania : Lords of Shadows 79 TL, NFS : Hot Pursuit 89 TL, Fifa 11 89 TL. COD MW2 70 TL, F1 2010 58 TL gibi uygun fiyatlar var. Sanırım bunlar internete özel fiyatları. Ben bekleyip alıyorum çok ta dert olmuyor hemen hemen aynı fiyat. Bazen garip fiyatlar da görebilirsin ben mantığını çözemedim hala, mesela NFS Shift 139 TL iken Hot pursuit 89 TL bunu ben de çözemedim herhalde dağıtımcı şirketten birini pahalıya diğerini daha uygun fiyata aldıkları için olabilir. Tabi sabrederim shopto'dan alırım diyorsan o da çok avantajlı. Ya da 2. el sitelerini gez orada da uygun fiyatlı yeni oyunları bulabilirsin.
Yeter ki oyun oynamak iste

Saygılar.

Sağ ol D&R'a bir ara bakmıştım RDR 100TL RDR: Undeadnightmare 80 TL Uygun fiyat oldukça oradan da sipariş edebilirim. Teşekkürler.

--Edit--

Yuh shopto'da GeoW 1 + Halo 3 45TL burda GeoW 1 84,99

Son Düzenleme: 03/02/2011 10:52 Düzenleyen sinnux.
RAZQR
Staff Sergeant
graphgraph
Cinsiyet: Bay Facebook eray_durukan@yahoo.com.tr Konum: Kıbrıs/Lefkoşa Ortaköy Doğum günü: 03/07
RAZQR yazan:
Beyler acaba oyunlarını her yerden temin edilebilir mi bura Kıbrıs'da yüzden fazla xBox 360 oyunları var hemde orijinal acaba fiyatları normal mi ya 20TL yada 20$ olması lazım öyle hatırlıyorum dün gittim biraz xBox 360 araştırdım her oyun var sırf bir dükkanda xBox 360 oyunu var yani fiyatlar nasıl hem burda PS3 oyunlarıda 100TL sizce napmalıyım

Ya biriniz bir yardım etsin hacılar bir şey sordum

<!-- Facebook Badge START --><a href="tr-tr.facebook.com/RAZQR" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: norma
KuDR3T
Sergeant First Class
Gönderiler: 319
Puanlar: 10
graphgraph
ya arkadaslar elinizde fw siz xbox 360 varmi varsa satmak istermisiniz falcon jasper fark etmez fwsiz olsun yeter.

Rapresident
Private First Class
graphgraph
RAZQR yazan:
RAZQR yazan:
Beyler acaba oyunlarını her yerden temin edilebilir mi bura Kıbrıs'da yüzden fazla xBox 360 oyunları var hemde orijinal acaba fiyatları normal mi ya 20TL yada 20$ olması lazım öyle hatırlıyorum dün gittim biraz xBox 360 araştırdım her oyun var sırf bir dükkanda xBox 360 oyunu var yani fiyatlar nasıl hem burda PS3 oyunlarıda 100TL sizce napmalıyım

Sanmıyorum 20 TL'ye Xbox oyunu olduğunu. Sendit ve Shopto'da bile son dönem oyunlar için konuşuyorum o fiyata oyun yok. Belki rum kesiminde ucuz olabilir hani İngiltere ile bağlantıları açısından. Ya da git direkt tam fiyat al ve orijinal mi değil mi bak.PS3 oyunları da burada o fiyatlarda zaten.

Saygılar.

RAZQR
Staff Sergeant
graphgraph
Rapresident yazan:
RAZQR yazan:
RAZQR yazan:

Sanmıyorum 20 TL'ye Xbox oyunu olduğunu. Sendit ve Shopto'da bile son dönem oyunlar için konuşuyorum o fiyata oyun yok. Belki rum kesiminde ucuz olabilir hani İngiltere ile bağlantıları açısından. Ya da git direkt tam fiyat al ve orijinal mi değil mi bak.PS3 oyunları da burada o fiyatlarda zaten.

Saygılar.

Arkadaşım ewt yanlış hatırlıyormuşum 20 tlye kopyasıymış sorry türk tarafında 80$ orijinal oyun rum tarafında 40$ mış bugün gittim baktım

Rapresident
Private First Class
graphgraph
RAZQR yazan:
Rapresident yazan:
RAZQR yazan:
RAZQR yazan:

Saygılar.

Arkadaşım ewt yanlış hatırlıyormuşum 20 tlye kopyasıymış sorry türk tarafında 80$ orijinal oyun rum tarafında 40$ mış bugün gittim baktım

İyi işte rum tarafından al oyunu, bir oyun için vergi ödemezsin herhalde kapıda.

Üste gitSayfa: 1...6789101112...36
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye