|
|
|
Xbox 360 Soru & Cevap Başlığı 1 Yıl, 3 Ay önce
|
|
Security Code sorgusu eğer kart bilgilerini girdikten sonra çıkmaydaysa orada gönder yazar o tuşa bas ve cebine gelen şifreyi orada neredeyse görünmez olan bir yer var oraya yaz o şekilde tamamlanıyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyler acaba oyunlarını her yerden temin edilebilir mi bura Kıbrıs'da yüzden fazla xBox 360 oyunları var hemde orijinal acaba fiyatları normal mi ya 20TL yada 20$ olması lazım öyle hatırlıyorum dün gittim biraz xBox 360 araştırdım her oyun var sırf bir dükkan xBox 360 oyunu var yani fiyatlar nasıl hem burda PS^oyunlarıda 100TL sizce napmalıyım
|
|
|
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" tr-tr.facebook.com/RAZQR" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: norma
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar acil yardımınız lazım bugün xboxu aldım aldım yoksa zor.Şimdi g.g hariç xbox 360 slim satan bir yer.Mağazada veya Kapıda ödeme olan.Mesela bilmemne bilişim Birkaç mağazaya baktım fakat hepsi elite ben alırsam kesin 3k görürüm birde süper elite vardı onu anlayamadım.
Şimdiden sağolun 
|
|
|
|
Son Düzenleme: 03/02/2011 10:40 Düzenleyen Hellony.
Attention Profile Banned !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son Düzenleme: 03/02/2011 10:52 Düzenleyen sinnux.
|
|
|
|
|
|
|
RAZQR yazan:
Beyler acaba oyunlarını her yerden temin edilebilir mi bura Kıbrıs'da yüzden fazla xBox 360 oyunları var hemde orijinal acaba fiyatları normal mi ya 20TL yada 20$ olması lazım öyle hatırlıyorum dün gittim biraz xBox 360 araştırdım her oyun var sırf bir dükkanda xBox 360 oyunu var yani fiyatlar nasıl hem burda PS3 oyunlarıda 100TL sizce napmalıyım
Ya biriniz bir yardım etsin hacılar bir şey sordum
|
|
|
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" tr-tr.facebook.com/RAZQR" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: norma
|
KuDR3T
Sergeant First Class
Gönderiler: 319
Puanlar: 10
|
|
|
|
|
ya arkadaslar elinizde fw siz xbox 360 varmi varsa satmak istermisiniz falcon jasper fark etmez fwsiz olsun yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RAZQR yazan:
RAZQR yazan:
Beyler acaba oyunlarını her yerden temin edilebilir mi bura Kıbrıs'da yüzden fazla xBox 360 oyunları var hemde orijinal acaba fiyatları normal mi ya 20TL yada 20$ olması lazım öyle hatırlıyorum dün gittim biraz xBox 360 araştırdım her oyun var sırf bir dükkanda xBox 360 oyunu var yani fiyatlar nasıl hem burda PS3 oyunlarıda 100TL sizce napmalıyım
Sanmıyorum 20 TL'ye Xbox oyunu olduğunu. Sendit ve Shopto'da bile son dönem oyunlar için konuşuyorum o fiyata oyun yok. Belki rum kesiminde ucuz olabilir hani İngiltere ile bağlantıları açısından. Ya da git direkt tam fiyat al ve orijinal mi değil mi bak.PS3 oyunları da burada o fiyatlarda zaten.
Saygılar.
|
|
|
|
21.02.2011'den beri Asker...
|
|
|
|
|
|
|
Rapresident yazan:
RAZQR yazan:
RAZQR yazan:
Sanmıyorum 20 TL'ye Xbox oyunu olduğunu. Sendit ve Shopto'da bile son dönem oyunlar için konuşuyorum o fiyata oyun yok. Belki rum kesiminde ucuz olabilir hani İngiltere ile bağlantıları açısından. Ya da git direkt tam fiyat al ve orijinal mi değil mi bak.PS3 oyunları da burada o fiyatlarda zaten.
Saygılar.
Arkadaşım ewt yanlış hatırlıyormuşum 20 tlye kopyasıymış sorry türk tarafında 80$ orijinal oyun rum tarafında 40$ mış bugün gittim baktım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RAZQR yazan:
Rapresident yazan:
RAZQR yazan:
RAZQR yazan:
Saygılar.
Arkadaşım ewt yanlış hatırlıyormuşum 20 tlye kopyasıymış sorry türk tarafında 80$ orijinal oyun rum tarafında 40$ mış bugün gittim baktım
İyi işte rum tarafından al oyunu, bir oyun için vergi ödemezsin herhalde kapıda.
|
|
|
|
21.02.2011'den beri Asker...
|
|