Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

PS3 mü? Xbox 360 mı?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678...81
BAŞLIK: PS3 mü? Xbox 360 mı?
*
Funtastic
Master Sergeant
Gönderiler: 406
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Xbox 360 mı, PS3 mü? 3 Yıl, 3 Ay önce  
Birde şöyle bir durum var: Pc'de kontroller çok daha iyi! Yani sen genelde FPS oynuyorsan kesinlikle pc'ni değiştir çünkü konsol adamı felç edebiliyor...

Doğdu ve ölmedi (Şimdilik... Allah Korusun)
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
cato16
Corporal
Gönderiler: 114
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay yilmazer_cagatay@windowslive.com Konum: Ankara Doğum günü: 09/04
Funtastic yazan:
Birde şöyle bir durum var: Pc'de kontroller çok daha iyi! Yani sen genelde FPS oynuyorsan kesinlikle pc'ni değiştir çünkü konsol adamı felç edebiliyor...

Kesinlikle.Her zaman pc'yi destekliyorum.

neska
Sergeant Major
Gönderiler: 620
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay www.texnologiya.azersayt.com naska777@hotmail.com Konum: Azerbaycan Doğum günü: 23/04
Bence simdilik Xbox360

I Love You Azerbaijan
hoobastank06
Private First Class
Gönderiler: 42
graphgraph
bırakın ya ne pc si.pc yi al sonra yok şunu açarmı şunu destekler mi uğraş dur.xbox a tak cd yi oyna hiç uğraşma.benim pc de 2 ghz işlemci var 256 mb geforce ekran kartı var doğru düzgün oynayamıyorsun.en iyisi konsol ne kasma var ne takılma.hem pc nin başına saplanıp kalıoysun.xbox ımı açıyorum yayılıyorum kanepe ohhhh:laugh:

Son Düzenleme: 10/02/2009 13:05 Düzenleyen hoobastank06.
Kjibril
Private
Gönderiler: 12
graphgraph
Xbox360 hiç oynamadım.Hakkında fikrim yok.Ps3 iyi fakat dediğim gibi Xbox360 hakkında bilgim yok.Bilgisayarda yakında bu ikiliyi geçer şu yeni donanım çıkma hızına bakılırsa

┌╦╤─ GokHan™
Private First Class
Gönderiler: 33
graphgraph
hoobastank06 yazan:
bırakın ya ne pc si.pc yi al sonra yok şunu açarmı şunu destekler mi uğraş dur.xbox a tak cd yi oyna hiç uğraşma.benim pc de 2 ghz işlemci var 256 mb geforce ekran kartı var doğru düzgün oynayamıyorsun.en iyisi konsol ne kasma var ne takılma.hem pc nin başına saplanıp kalıoysun.xbox ımı açıyorum yayılıyorum kanepe ohhhh:laugh:

Ne alakası var ya? 2ghz işlemcisi 256mb ekran kartı olan bir bilgisayara oyun takma gafletinde bulunursan uğraşır durursun tabi.. PSOne'a PS3 oyunu takmak gibi bişey sonuçta, elindeki eski teknoloji..

Konu PC - Konsol tartışmasına gitmesin istiyorum ama kusura bakmayın PC'ye adam gibi oyun çıkmıyor diyeni allah çarpar Geçen yılların en başarılı oyunları he PC Exclusive ya da ilk PC'de çıkan oyunlardı. Crysis, Company of Heroes, Oblivion vs vs.. Sonra Diablo3, StarCraftII, Total War:Empire falan da PC'ye geliyor.. Yani PC hala "ULTIMATE" oyun makinası.

Sonra konsollar çok cabuk eskir. Mesela PS3 çıktığında şöyle işlemci gücü böyle grafik güzelliği falan diyolardı. Ne oldu? Okuyun GTAIV incelemelerini, oyun PS3'de çamur gibi görünüyo, şehir bomboş, yapay zeka tekliyor; PC'niz varsa PC'de oynayın oyunu diye eleştiriliyor..

Son olarak bir şey söylemek gerekirse;

GAMES FOR WINDOWS! diye haykırıyorum..

Visari
Private
Gönderiler: 16
graphgraph
Cinsiyet: Bay 5.daire,2.kat,PS3#KZ2 ardaiyitanir@hotmail.com Konum: Üsküdar/İstanbul Doğum günü: 09/01
Abi ben ps3 al derim.Çıkan oyunlara ve çıkacaklara bi bak .MGS4,Heavenly Sword,Uncharted,Killzone 2,God Of War 3,LBP.Abi tabii ki secim senin xbox bu kriz de ve normal de de en uygun konsol tabii kii.Ben acıkcası xbox istiyorum.Bir GOW2 oynama bir Halo3 oynamak ya da bir Fable 2 oynamak nasip olmadı.Sadece GOW2 ve Halo 3'ü internet cafelerde oynayabiliyorum.Ama cok istiyorum bir xboxımın olmasını.Ps3 xbox dan bence daha iyi ama bu soylediklerimden sonra tuhaf gelecek ama xbox al derim.Hem ucuz,hem kullanışlı,hem eglenceli,hem de ps3 kadar masraflı degil ama ps3 tabii daha guzel.

My people,sons and daughters of Helgan.The time you have given me I have rebuild our nation,I have rebuild our strength and I have rebuild the Killzone 2
hoobastank06
Private First Class
graphgraph
yapma ya 2 ghz dual core işlemci 256 mbgeforce(1407 mb destekliyor)3gb ram eski yani.arkadaşım sen baya uçmuşşun o zaman:lol:

hoobastank06
Private First Class
graphgraph
4bin$ lık pc gta 4 ü nasıl çalıştırıyor bi bak bakalım birde xbox ta bak.ayrıca hem banane ya sanki xbox bana sattığı maldan karmı veriyor.sen git pc al 1 sene oyna sonra oyunları açmamaya başlayınca keşşke dersin

┌╦╤─ GokHan™
Private First Class
Gönderiler: 33
graphgraph
Hmm.. Ben p4 2 ghz işlemcin 256 ekran kartın da geforce 5 ya da 6'dır falan zannetmiştim.. E ekran kartın da geforce 8 ya da 9'sa (8500 falan değil tabi) sistemin sorun yaratmaması lazım..

12 yıldır bilgisayar kullanıyorum.. Elbette oyun çalıştıramadığı zamanlar oldu. Ama düzenli upgrade yapılırsa sorun yaratmaz PC.. Üstelik PS1'den PS2'ye ondan PS3'e geçmekten daha pahalıya da mal olmaz bu upgradeler..

Üste gitSayfa: 12345678...81
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye