hoobastank06 yazan:
bırakın ya ne pc si.pc yi al sonra yok şunu açarmı şunu destekler mi uğraş dur.xbox a tak cd yi oyna hiç uğraşma.benim pc de 2 ghz işlemci var 256 mb geforce ekran kartı var doğru düzgün oynayamıyorsun.en iyisi konsol ne kasma var ne takılma.hem pc nin başına saplanıp kalıoysun.xbox ımı açıyorum yayılıyorum kanepe ohhhh:laugh:
Ne alakası var ya? 2ghz işlemcisi 256mb ekran kartı olan bir bilgisayara oyun takma gafletinde bulunursan uğraşır durursun tabi..

PSOne'a PS3 oyunu takmak gibi bişey sonuçta, elindeki eski teknoloji..
Konu PC - Konsol tartışmasına gitmesin istiyorum ama kusura bakmayın PC'ye adam gibi oyun çıkmıyor diyeni allah çarpar

Geçen yılların en başarılı oyunları he PC Exclusive ya da ilk PC'de çıkan oyunlardı. Crysis, Company of Heroes, Oblivion vs vs.. Sonra Diablo3, StarCraftII, Total War:Empire falan da PC'ye geliyor.. Yani PC hala "ULTIMATE" oyun makinası.
Sonra konsollar çok cabuk eskir. Mesela PS3 çıktığında şöyle işlemci gücü böyle grafik güzelliği falan diyolardı. Ne oldu? Okuyun GTAIV incelemelerini, oyun PS3'de çamur gibi görünüyo, şehir bomboş, yapay zeka tekliyor; PC'niz varsa PC'de oynayın oyunu diye eleştiriliyor..
Son olarak bir şey söylemek gerekirse;
GAMES FOR WINDOWS! diye haykırıyorum..