LeQn yazan:
Alınmaca yok ama devamlı bu tartışma bir yere varmaz gibi mesajlar yazılmasa sevinirim.Çünki zaten onu yazan arkadaşlarda sölüyor zaten.Herkesin görüşleri farklı sebeplerden dolayı farklı farklıdır.Zaten burada bir tartışma gerçekleştirmiyor görüşlerimizi birbirimiz ile paylaşıyoruz.Ben bu konuya oturup o kadar yorum yazıyorsam mesela mesajın sonu geldiğinde "evet ben .... konsolu almalıyım" diye düşünmen değil, sadece bilmediğin bir kısmı varsa eğer sana bir faydası dokunması içindir
Ben "Bu tartışma bir yere varmayacak gibi" derken, bu iki konsol arasında olduğu farzedilen/söylenen farkların konsol alacak kişilere veya tartışmaya hiçbir katkısı olmayacağını belirtmek istedim. Mesela arkadaşlar öyle farklardan bahsediyorlar ki bunları çoğu zaman hissedemezsiniz bile. Ayrıca tartışmanın adından şu da belli ki burada söz konusu iki konsolun kıyaslaması yapılıyor. Bense hangi konsol daha iyidir tartışmasının kimseye bir faydası olmayacağını ama artı ve eksilerinin (Gözümüzün farkedemediği görünütü kalitesi farklarının değil ama.) tabii ki tartışılması gerektiğini, fakat bunun sonunda "Şu konsol daha iyidir" sonucunun çıkmaması gerektiğini söyledim. Çünkü bence bir konsolu konsol yapan oyunlarıdır. Herkesin gönlündeki oyunlar da farklıdır.
Bunları sana karşılık olması için değil, varsa hakkımdaki yanlış anlaşılmaları gidermesi için yazdım; bir yanlış anlaşılmaya daha mahal vermeyeyim.