Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

PS3 mü? Xbox 360 mı?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...45678910...81
BAŞLIK: PS3 mü? Xbox 360 mı?
*
LeQn
Private First Class
Gönderiler: 59
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay ensar_guresci@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 01/02
PS3 mü? Xbox 360 mı? 3 Yıl, 1 Ay önce  
Alınmaca yok ama devamlı bu tartışma bir yere varmaz gibi mesajlar yazılmasa sevinirim.Çünki zaten onu yazan arkadaşlarda sölüyor zaten.Herkesin görüşleri farklı sebeplerden dolayı farklı farklıdır.Zaten burada bir tartışma gerçekleştirmiyor görüşlerimizi birbirimiz ile paylaşıyoruz.Ben bu konuya oturup o kadar yorum yazıyorsam mesela mesajın sonu geldiğinde "evet ben .... konsolu almalıyım" diye düşünmen değil, sadece bilmediğin bir kısmı varsa eğer sana bir faydası dokunması içindir

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
alper_enx
Soldier
Gönderiler: 8
graphgraph
bence playstation 3 çünkü resistance,motorstrom,uncharted,god of war,mgs,litle big planet ve granturismo gibi çok güzel oyunlara sahip ve türkiyede garantisi bulunmakta ayrıca çok kullanışlı bir konsol

VitalyScherbo
Private First Class
Gönderiler: 55
Puanlar: 38
graphgraph
LeQn yazan:
Alınmaca yok ama devamlı bu tartışma bir yere varmaz gibi mesajlar yazılmasa sevinirim.Çünki zaten onu yazan arkadaşlarda sölüyor zaten.Herkesin görüşleri farklı sebeplerden dolayı farklı farklıdır.Zaten burada bir tartışma gerçekleştirmiyor görüşlerimizi birbirimiz ile paylaşıyoruz.Ben bu konuya oturup o kadar yorum yazıyorsam mesela mesajın sonu geldiğinde "evet ben .... konsolu almalıyım" diye düşünmen değil, sadece bilmediğin bir kısmı varsa eğer sana bir faydası dokunması içindir

Ben "Bu tartışma bir yere varmayacak gibi" derken, bu iki konsol arasında olduğu farzedilen/söylenen farkların konsol alacak kişilere veya tartışmaya hiçbir katkısı olmayacağını belirtmek istedim. Mesela arkadaşlar öyle farklardan bahsediyorlar ki bunları çoğu zaman hissedemezsiniz bile. Ayrıca tartışmanın adından şu da belli ki burada söz konusu iki konsolun kıyaslaması yapılıyor. Bense hangi konsol daha iyidir tartışmasının kimseye bir faydası olmayacağını ama artı ve eksilerinin (Gözümüzün farkedemediği görünütü kalitesi farklarının değil ama.) tabii ki tartışılması gerektiğini, fakat bunun sonunda "Şu konsol daha iyidir" sonucunun çıkmaması gerektiğini söyledim. Çünkü bence bir konsolu konsol yapan oyunlarıdır. Herkesin gönlündeki oyunlar da farklıdır.
Bunları sana karşılık olması için değil, varsa hakkımdaki yanlış anlaşılmaları gidermesi için yazdım; bir yanlış anlaşılmaya daha mahal vermeyeyim.

Son Düzenleme: 10/04/2009 18:26 Düzenleyen VitalyScherbo.
A man chooses. A slave obeys.
LeQn
Private First Class
Gönderiler: 59
graphgraph
Cinsiyet: Bay ensar_guresci@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 01/02
Bir yere varmıyacağını zaten herkez biliyor
Tartışmanın keyfini yaşıyor herkez
VitalyScherbo yazan:

Çünkü bence bir konsolu konsol yapan oyunlarıdır.
Herkesin gönlündeki oyunlar da farklıdır.

"Resident EVil 4 Ever" mesela

VitalyScherbo
Private First Class
Gönderiler: 55
Puanlar: 38
graphgraph
LeQn yazan:
"Resident EVil 4 Ever" mesela
Mesela

A man chooses. A slave obeys.
demirdüzen
Private First Class
Gönderiler: 53
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinan.demirduzen http://sites.google.com/site/wal sinandemird@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 18/03
ya ben ilk ps3 aldım 1 hafta sonra gittim xbox 360 aldım sonra 1 hafta daha geçti ve ps3 ümü sattım çünkü yüzüne bile bakmıodum konsolda ruh yok arkadaşlar. ama diosanız ben uğraşamam xboxla takarım oyunu kafamı dinlerim live falan bana göre deil alın ps3 ama oyun bolluğu ve pro gamerlar için xbox her zaman 1 adım öndedir.

[url]Turn and fight[url]
met1n26
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
kesinlikle ve kesinlikle

killzone 2 resistance little big planet ve mgs4 için sonuna kadar ps3

mr.alpar
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
başta xbox derdim ancak god of war gibi bir oyunun ps3 e uyarlanması beni kararımdan caydırıp ps3 dedirttirirdi..

mertt15
Soldier
graphgraph
Xbox derdim ama daha oynama şansım olmadı oyüzden PS3

GoldPunch
Soldier
graphgraph
Oyun konsollarında bulunan en iyi grafiğe sahip oyun killzone 2 olduğundan ve killzone 2,ps3 e özel olduğu için ps3 diyorum.

Üste gitSayfa: 1...45678910...81
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye