felix yazan:
Bir dakika ya sen nerden çıkardın MoH' u bu oyunla şimdi rekabete soktun.İşte o anlattıklarından hikaye değilmi ee ben ne dedim hikayesinden farklı başka birşey var mı diye farklı olarak ?
Okumadan anlamadan sayfalarca karalamanında bir manası yok.Bu oyunla karşılaştırılması gereken oyun BC2 olmalıdır ki her alanda Black Ops'u geçebilecek bir oyun hiç değilse saçmalıklar kervanı değil ya.Buda LEVEL'ın En iyi FPS/TPS ödülüne sahip BC2'den bir yazı ;
''Rakipleri Call of Duty : Black Ops veya Medal of Honor,aynı formülün takipçileri olduğu ve orjinallikten biraz uzak kaldıkları için Bad Company 2'ye yenildi.Bakalım ''BU SERİLER KENDİLERİNİ YENİLEMEYİ BAŞARABİLECEK Mİ...''
LEVEL #168 Sayfa : 86
Sen ortada fol yok yumurta yokken bu oyunun karşısına MoH'u getirirsen benden alacağın cevap budur.Görüşürüz.
Yahu işte şu lafa gıcık kapıyorum.Yahu level'a takılmış kalmışsınız tek oyun sitesi level mı var bu dünyada?

Level gibi ve daha kaliteli yerler var.Yani tek bir yere takılıp yorum yapmakla olmuyor.
Sen bc2 her alanda bops'u geçer diyorsun.Bu ikisinin tek kişilik modunu karşılaştırmak ne kadar mantıklı sorabilirmiyim?
Multi'de bişey diyemem ama single'ye gelince dur diyorum lütfen.

Hıı bide yenilik diyorsunda sen hangi fps'de birinci sahış görünüşden öyle kaliteli sinamatikler gördün bi söylesen diyorum.
Bide lord sen nerden çıkardın felix'in moh'u çok sevdiğini sadece kaliteli dedi o kadar.Yani tamam biraz vasat bir oyun ama bu kadarda yerden yere vurmamak gerekir moh'u.
Bide Th!s Sha!Tan nerenden uyduruyorsun yahu.Rtük'ün tv'de yetkisi var yani oyunlara karışamaz ve karışsada çok aptallık olurdu zaten.