Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Bulletstorm
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...45678910...27
BAŞLIK: Bulletstorm
felix
Colonel
Gönderiler: 2597
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
Bulletstorm 1 Yıl, 4 Ay önce  
Bir dakika ya sen nerden çıkardın MoH' u bu oyunla şimdi rekabete soktun.İşte o anlattıklarından hikaye değilmi ee ben ne dedim hikayesinden farklı başka birşey var mı diye farklı olarak ?

Okumadan anlamadan sayfalarca karalamanında bir manası yok.Bu oyunla karşılaştırılması gereken oyun BC2 olmalıdır ki her alanda Black Ops'u geçebilecek bir oyun hiç değilse saçmalıklar kervanı değil ya.Buda LEVEL'ın En iyi FPS/TPS ödülüne sahip BC2'den bir yazı ;

''Rakipleri Call of Duty : Black Ops veya Medal of Honor,aynı formülün takipçileri olduğu ve orjinallikten biraz uzak kaldıkları için Bad Company 2'ye yenildi.Bakalım ''BU SERİLER KENDİLERİNİ YENİLEMEYİ BAŞARABİLECEK Mİ...''

LEVEL #168 Sayfa : 86

Sen ortada fol yok yumurta yokken bu oyunun karşısına MoH'u getirirsen benden alacağın cevap budur.Görüşürüz.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
felix yazan:
Bir dakika ya sen nerden çıkardın MoH' u bu oyunla şimdi rekabete soktun.İşte o anlattıklarından hikaye değilmi ee ben ne dedim hikayesinden farklı başka birşey var mı diye farklı olarak ?

Okumadan anlamadan sayfalarca karalamanında bir manası yok.Bu oyunla karşılaştırılması gereken oyun BC2 olmalıdır ki her alanda Black Ops'u geçebilecek bir oyun hiç değilse saçmalıklar kervanı değil ya.Buda LEVEL'ın En iyi FPS/TPS ödülüne sahip BC2'den bir yazı ;

''Rakipleri Call of Duty : Black Ops veya Medal of Honor,aynı formülün takipçileri olduğu ve orjinallikten biraz uzak kaldıkları için Bad Company 2'ye yenildi.Bakalım ''BU SERİLER KENDİLERİNİ YENİLEMEYİ BAŞARABİLECEK Mİ...''

Sen ortada fol yok yumurta yokken bu oyunun karşısına MoH'u getirirsen benden alacağın cevap budur.Görüşürüz.

İlla LEVEL'a mı bakarak konuşuyorsun. Sen gelip benim BOPS'ımı eleştirirsen, ben de senin o çok sevdiğin MoH'u eleştiririm kardeşim. Görüşürüz.

Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Lord Of Darkness yazan:
felix yazan:
Lord Of Darkness yazan:
O zaman oyunu anlamamış.

CoD sıradanlaştı 4. oyundan sonra hep aynı şeyler hep aynı haltlar bir hikayesi değişiyor o kadar bir tek Black Ops'a bağlı kalmışsınız onda sanki farklı birşeymi yaptın farklı ne vardı söylermisin hikayesinden başka ?

Sen naptın o çok sevdiğin Medal of Honor'ında? 'Taktak' ile bitiririm ben MoH'u baştan sona, rahat ol. Ben tasarlasam daha iyi tasarlarım o multi haritalarını da ayrıca.
Black Ops'ta ne mi yaptık? En şiddetli CoD oyununu gördük, CoD4'ten sonraki en iyi hikayeye sahip olan oyunu gördük, muhteşem sinematik sahneler eşliğinde ilerledik. Bir FPS oyunundan daha ne bekleyebilirsin?

Bu arada, Bulletstorm güzel olacaktır ama öyle 9,5 falan almaz. Umarım sıradanlaşan bir oynanışı olmaz oyunun. Merakla bekliyorum.

CoD ve Medal of Honor konusunda sana katılıyorum Tolga. Ama bence Bulletstorm çok iyi bir oyun olacak. Ben alacağım ve çok eğleneceğime inanıyorum çünkü Epic Games resmen benim zihnimi okumuş. Aklımda Bulletstorm açıklanmadan önce Borderlands tarzı grafiklere sahip, bol aksiyonlu, Bulletstorm'da vaat edilen skillshot yöntemine benzer bir uygulamayı içeren ve içinde uzaylı veya yaratık barındıran bir FPS oyunu yatıyordu. Aklımda benzer bir hikaye vardı ve herhangi bir firmaya başvurmama ramak kalmıştı ki (!) Bulletstorm duyuruldu ve ben tam anlamıyla şok oldum. O 'şok'la firmaya dava bile açabilirdim benden aldınız fikirleri diye

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Hellony
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 960
Puanlar: 1142
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinekkalesi Konum: Harici Disk Doğum günü: 23/08
oyun güzel almayı düşünüyorum,grafikler falan güzel görünüyor fakat şu anne-oğul ilişkisine tepem attı..
(kesin RTÜK ) ceza verir

Attention Profile Banned !
Gönenç
Sergeant
Gönderiler: 157
graphgraph
Cinsiyet: Bay ghonentch@hotmail.com Konum: İzmir Doğum günü: 08/02
FPS Devil May Cry gibisinden mi sanki

No Mercy for The Weaks
YUNUS EMRE
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2348
Puanlar: 448
graphgraph
felix yazan:

Yahu işte şu lafa gıcık kapıyorum.Yahu level'a takılmış kalmışsınız tek oyun sitesi level mı var bu dünyada? Level gibi ve daha kaliteli yerler var.Yani tek bir yere takılıp yorum yapmakla olmuyor.

Sen bc2 her alanda bops'u geçer diyorsun.Bu ikisinin tek kişilik modunu karşılaştırmak ne kadar mantıklı sorabilirmiyim?
Multi'de bişey diyemem ama single'ye gelince dur diyorum lütfen. Hıı bide yenilik diyorsunda sen hangi fps'de birinci sahış görünüşden öyle kaliteli sinamatikler gördün bi söylesen diyorum.

Bide lord sen nerden çıkardın felix'in moh'u çok sevdiğini sadece kaliteli dedi o kadar.Yani tamam biraz vasat bir oyun ama bu kadarda yerden yere vurmamak gerekir moh'u.

Bide Th!s Sha!Tan nerenden uyduruyorsun yahu.Rtük'ün tv'de yetkisi var yani oyunlara karışamaz ve karışsada çok aptallık olurdu zaten.

Son Düzenleme: 17/01/2011 19:41 Düzenleyen YUNUS EMRE.

Sabri bey'i tanıyalım= www.youtube.com/watch?v=WE3Wtlr_-r8
EcHeLoND
Gönderiler: 885
graphgraph
Bu arada oyundaki düşmanları gördünüz mü? Hepsi aynı birinin saçı yok, diğerinin yüzünün yarısı metal. Ama hepsi aynı tip. Beklediğimize deymeyebilir...

Hellony
Gönderiler: 960
Puanlar: 1142
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinekkalesi Konum: Harici Disk Doğum günü: 23/08
YUNUS EMRE yazan:
felix yazan:

Yahu işte şu lafa gıcık kapıyorum.Yahu level'a takılmış kalmışsınız tek oyun sitesi level mı var bu dünyada? Level gibi ve daha kaliteli yerler var.Yani tek bir yere takılıp yorum yapmakla olmuyor.

Sen bc2 her alanda bops'u geçer diyorsun.Bu ikisinin tek kişilik modunu karşılaştırmak ne kadar mantıklı sorabilirmiyim?
Multi'de bişey diyemem ama single'ye gelince dur diyorum lütfen. Hıı bide yenilik diyorsunda sen hangi fps'de birinci sahış görünüşden öyle kaliteli sinamatikler gördün bi söylesen diyorum.

Bide lord sen nerden çıkardın felix'in moh'u çok sevdiğini sadece kaliteli dedi o kadar.Yani tamam biraz vasat bir oyun ama bu kadarda yerden yere vurmamak gerekir moh'u.

Bide Th!s Sha!Tan nerenden uyduruyorsun yahu.Rtük'ün tv'de yetkisi var yani oyunlara karışamaz ve karışsada çok aptallık olurdu zaten.

Bende şaka anlamında söyledim zaten rtükün ne işi var oyunlarla

Attention Profile Banned !
CaLLuM
Master Sergeant
Gönderiler: 498
graphgraph
DoRioN yazan:
Bu arada oyundaki düşmanları gördünüz mü? Hepsi aynı birinin saçı yok, diğerinin yüzünün yarısı metal. Ama hepsi aynı tip. Beklediğimize deymeyebilir...
dediğine katılmıyorum bence fragmanlardaki karakterler ve düsmanlar cıvıl cıvıl ve modellemeleride birbirinden çok farklı yani anliycağın bulletstorm ciddi anlamda beklediğimize değer bir oyun olcak diye düşünüyorum

YUNUS EMRE
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2348
Puanlar: 448
graphgraph
CaLLuM yazan:
DoRioN yazan:
dediğine katılmıyorum bence fragmanlardaki karakterler ve düsmanlar cıvıl cıvıl ve modellemeleride birbirinden çok farklı yani anliycağın bulletstorm ciddi anlamda beklediğimize değer bir oyun olcak diye düşünüyorum

İnanmıyorsan haberi veriyim.Bu resmi bir açıklama.

Haber:

Hemen hemen bütün oyunlarda karşılaştığımız bir karakterin benzeriyle mutlaka daha sonra da karşılaşırız. Özellikle aksiyonun bol olduğu FPS oyunlarında benzer düşmanlarla karşılaşmak gayet doğal hale geldi.

Bunun nedeni gerek işlemciyi zorlamamak (ne kadar çok farklı düşman olursa o kadar zorlanıyor) hem de o kadar farklı karakteri üretmenin zor olması olabilir. Bulletstorm'da da benzer düşmanlarla karşılaşacağız ve geliştirici People Can Fly da bu durumu gizlemiyor.

Aşağıdaki görüntüde benzer düşmanları görmeniz mümkün. Onları bazı aksesuarlar birbirinden ayırıyor. Bazen de saç şekillerinin farklı olması onları birbirinden ayırmamıza yardımcı oluyor.

Resime buradan ulaşabilirsiniz

ALINTIDIR.

Son Düzenleme: 20/01/2011 20:46 Düzenleyen YUNUS EMRE.

Sabri bey'i tanıyalım= www.youtube.com/watch?v=WE3Wtlr_-r8
Üste gitSayfa: 1...45678910...27
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye