Arkadaşlar mw3 oynayanada saygı duyarım ama şu ana kadar oynadığım en kopya oyun olmuş mw3. Söylermisiniz mw2 den farkı ne? İnsan bari bıçaklama animasyonlarını değiştirir. Tıpkı pes ile fifa arasındaki duruma döndü. Eğer böyle devam ederse yakında cs terk deil cod terk dencek. Mw2 1.8 deseler daha saygı duyardım valla! O verdiğim paraları mw ye keşke vermeseydim mw1 ve mw2 de manyak eğlenmiştim. Sonra bfbc2 aldım. Dedimki bende doğuştan snip yeteneği varmış. Bu yıl oynadığım mw vaktine, moab attığım maça(youtube da var biraz dandik video ama olsun), verdiğim paraya acıyorum. Herkes bf yi sevecek diye birşey yok ama bizim okuldaki gibi kültürsüz oyuncular çıkıpda: (haritaları berbat, grafikleri iğrenç bf3' ün) diyince artık harbi atar yapıyorum. Of tüm yılın kızgınlığını döktüm. Sakın mw oynayanları sevmiom sanmayın asla öyle bişi demiom ama bence mw daha iyi. Ve kültürsüz oyuncular oyunculuğu bıraksın! Kültürsüz derken eski oyunlarda kalmış değila tıp tutma olayını yapanlardan bahsediom yani ''Noob Fanboylar''. Benim terimim

. Nolur yorumuma yorum yapın saki rehabitilasyon merkezinde kendi kendime konuşuyor gibi oldum

. Ve Cod' a bunu yakıştıramadım. Ve lütfen bf yi veya mw3 ü eleştirirken saygı çerçevesindei mantık çerçevesinde eleştirin ve oyunlarla ilgili yeteri kadar bilgi biliyorsanız. Bf nin sadece grafikleri iyi diye mesajlar görüyorum veya mw' nin sadece hızlı oynanışı iiyi gibi yorumlar görünce nedense üzülüom. Bizler Türk oyuncularıyız noldu bu halimize. Salak fanboylar heryerde, saygı desen yok. Gerçekten üzülüyorum. Tabi benim gibi oyunları iyice bilip eleştirenlerde var işte bizler (sanki filmlerdeki gaz verme sahneleri gibi oldu

) gerçek oyuncuyuz. Her oyunu bilmeye gerek yok bir oyunu bilmekte yeter oyuncu olmak için ama her oyunada saygı gösterrmek gerekir. Fanboylar ve Gamerlar arasındaki fark bu!