Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Battlefield mı? Call of Duty mi?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...19202122232425...31
BAŞLIK: Battlefield mı? Call of Duty mi?
baran11
Soldier
Gönderiler: 4
Puanlar: 23
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Battlefield mı? Call of Duty mi? 5 Ay, 3 Hafta önce  
COD bence senaryo bakımından

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Buroalp2626
Soldier
Gönderiler: 2
Puanlar: 14
graphgraph
bana kalırsa en iyisi CoD ama BF de bir yerlerde baş göstermiyor değil ama ikisininde serisini oynadım seneryo mantıklı olarak BF,savaş olarak,aksiyon olarakta Cod(MW2 ve MW3 belki Black Ops)Bf olarak önerirsem(Battlefield Bad Company 2).

kerq
Soldier
Gönderiler: 2
Puanlar: 11
graphgraph
bencede cod neden derseniz daha iyi bir senaryo var ayrıca multide map lar çok büyük değil fakat bf3 kadar iyi grafikleri yok tabi bu konuda trafsız olarak yorum yapmak önemli . zevkler tartışılmaz

PageUp
First Sergeant
Gönderiler: 605
Puanlar: 2950
graphgraph
Battlefield mı? Call of Duty mi? 4 Ay, 3 Hafta önce  
Arkadaşlar soruyu gördünüz cevaplarınızı bekliyorum bir de tabi nedenini

Son Düzenleme: 03/01/2012 17:52 Düzenleyen Rocko.
Green Jo
Corporal
Gönderiler: 137
Puanlar: 311
graphgraph
Yukarıları okuyuver bir zahmet...

core i5@5.4 Ghz
Radeon HD 6850 x 2
xfx core edition pro 650w psu
8 GB DDR-3 1600mhz ram.
Carnage77
Private
Gönderiler: 13
Puanlar: 897
graphgraph
hareketli oyun seven biri olarak CoD tercihimdir. BF kötümü ? hayır tabikide ve mutlaka denenmesi gereken bir oyun. ben Bf3 de conquest oynaken map birincisi olursam bile fragim 9/5 gibi bişey oluyor. Buda beni sıkıyor. Ama Cod oynarken 30/15 gibi fragler yaparım genellikle özellike küçük maplerdeki hız çok hoşuma gider. Bileğine güvenen CoD oynar. Ama ben tank helikopter çok iyi kulanırınırm diyorsan Bf. Bf ninde TDM is var ama CoD ile aynı zevki vermiyo.

PageUp
First Sergeant
Gönderiler: 605
Puanlar: 2950
graphgraph
Green Jo yazan:
Yukarıları okuyuver bir zahmet...

Ben sadece klasik olan soruyu yazdım

BirD0st
Private First Class
Gönderiler: 38
Puanlar: 29
graphgraph
Batlefield'in nesi cod'dan iyi anlamadım yahu bir grafikleri güzel 5 saatte bitti kötü demiyorum oyna yanlış anlaşılmasın cod'u oynamadım ama videolardan ne kadar güzel olduğu belli oluyor ama Battlefiled'in multiplayeri gerçekten güzel olmuş hakkını yememek lazım.Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.

phobos2106
First Sergeant
Gönderiler: 537
Puanlar: 2779
graphgraph
Battlefield mı? Call of Duty mi? 4 Ay, 2 Hafta önce  
Savaş atmosferi,grafikleri,araçlar,oynanış bakımından cod'dan çok daha iyi bir oyun ,tabii herkez sevecek diye bir kural yok ama cod'dan daha çok özenilerek yapıldığı kesin.Ben eski bir cod fanboyu olarak (bf serisi ile tanışmadan önce) mw3 ile mw2 arasında hiçbir fark göremedim,oyunu çok özensiz yapmışlar.Mw3'den daha iyisini beklerdim ama olmadı bu yılın fps oyunu bana göre kesinlikle bf3 olmalı ,size savaş ortamını çok iyi sunan ,çok iyi bir oyun olmuş bf3.

Tremyosre
Corporal
Gönderiler: 120
Puanlar: 358
graphgraph
Battlefield mı? Call of Duty mi? 4 Ay, 2 Hafta önce  
Arkadaşlar mw3 oynayanada saygı duyarım ama şu ana kadar oynadığım en kopya oyun olmuş mw3. Söylermisiniz mw2 den farkı ne? İnsan bari bıçaklama animasyonlarını değiştirir. Tıpkı pes ile fifa arasındaki duruma döndü. Eğer böyle devam ederse yakında cs terk deil cod terk dencek. Mw2 1.8 deseler daha saygı duyardım valla! O verdiğim paraları mw ye keşke vermeseydim mw1 ve mw2 de manyak eğlenmiştim. Sonra bfbc2 aldım. Dedimki bende doğuştan snip yeteneği varmış. Bu yıl oynadığım mw vaktine, moab attığım maça(youtube da var biraz dandik video ama olsun), verdiğim paraya acıyorum. Herkes bf yi sevecek diye birşey yok ama bizim okuldaki gibi kültürsüz oyuncular çıkıpda: (haritaları berbat, grafikleri iğrenç bf3' ün) diyince artık harbi atar yapıyorum. Of tüm yılın kızgınlığını döktüm. Sakın mw oynayanları sevmiom sanmayın asla öyle bişi demiom ama bence mw daha iyi. Ve kültürsüz oyuncular oyunculuğu bıraksın! Kültürsüz derken eski oyunlarda kalmış değila tıp tutma olayını yapanlardan bahsediom yani ''Noob Fanboylar''. Benim terimim . Nolur yorumuma yorum yapın saki rehabitilasyon merkezinde kendi kendime konuşuyor gibi oldum . Ve Cod' a bunu yakıştıramadım. Ve lütfen bf yi veya mw3 ü eleştirirken saygı çerçevesindei mantık çerçevesinde eleştirin ve oyunlarla ilgili yeteri kadar bilgi biliyorsanız. Bf nin sadece grafikleri iyi diye mesajlar görüyorum veya mw' nin sadece hızlı oynanışı iiyi gibi yorumlar görünce nedense üzülüom. Bizler Türk oyuncularıyız noldu bu halimize. Salak fanboylar heryerde, saygı desen yok. Gerçekten üzülüyorum. Tabi benim gibi oyunları iyice bilip eleştirenlerde var işte bizler (sanki filmlerdeki gaz verme sahneleri gibi oldu ) gerçek oyuncuyuz. Her oyunu bilmeye gerek yok bir oyunu bilmekte yeter oyuncu olmak için ama her oyunada saygı gösterrmek gerekir. Fanboylar ve Gamerlar arasındaki fark bu!

Son Düzenleme: 05/01/2012 21:31 Düzenleyen Tremyosre.
Üste gitSayfa: 1...19202122232425...31
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye