[quote]Neden Captain Price? 1 Gün, 6 Saat önce Karma: 0
RapM@ster yazan:
XxtolgaxX yazan:
Doğru captan price öldü çünkü oyunun sonunda bi adam ona kalp masajı yapıodu ama captan price ölünce sinirle karnına yumruk attı Bu durumda sölenecek tek kelime var: CAPTAN PRİCE ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYORRR
Arkadaşım orada sinirle adamın karnına yumruk atmıyor. Normal yaptığı masaj kalbini çalıştırmayınca kalbine daha fazla kuvvet uygulamak için kalbinin üstüne vuruyor Bu arada Cpt. Price'ı sevmemizin asıl nedeni bence oyunun sinematikliğinde gizli. Tabi diğer etkenlerde varda sinematik olmadan Cpt. Price bu kadar sevilmezdi.
Yorumuna katılıyorum oyunun sinematik olması bazı karakterler üzerinde sempati uyandırıyor bence modern warfare in bu kadar tutmasının bir özelliği de bu olsa gerek cünkü bu sahneler oyuncuyu icine cekiyor ve o anı yaşıyor hissi uyandırıyor (tabiri caizse ekrana kitleniyoz

) acıkcası cod un diğer serilerinde modern warfare deki kadar aksiyon görmedim en acık örnekler ilk bölüm deki gemi sahnesi sonrasındaki askeri idama götürdükleri sahne (onun kim olduğunu anlamadım hic:unsure: ) ve son bölümdeki price nin ölümü intifity bu tekniğin oyuncuyu cezbettiğini görse gerek cod 5 de de bunu kullandı (son sahnesini oynayanlar bilir

) konudan biras saptım ama yorumlar herseyi acıklıyor tabiki

ama cok ilginctir bütün captain prince lerde dedesinin dedesinin bilmemnesi bile bizim adamı buluyo cok ilginc değil mi ? yoksa bizim kullandığımız adamlardamı dedeleri mesela modern warfare deki kullandığımız adamın dedesi cod 2 deki adam mı gibisinden