Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Resident Evil: The Darkside Chronicles
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: Resident Evil: The Darkside Chronicles
grifer
Private
Gönderiler: 15
Puanlar: 12
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Resident Evil: The Darkside Chronicles 2 Yıl, 6 Ay önce  
evet resident evil ın yeni oyunu mu bilmiyorum ama sanırım öyle.Bu oyun çok güzel.Kötü haber wii için çıkması ama olsun.Bu oyun fps shooter tarzı oynanıyor anladığım kadarıylan resident evil 4 te karşımıza çıkan Jack Krauser'lan (doğrumu yazdım bilmiyorum)Leoun'un ilk karşılaşmalarında başlarına ne geldiği anlatılıyo ve bana göre en güzeli zombiler zombi yani akıllı değiller bana göre en güzeli bu, diğer türlü resident evil 4 ve 5 te resmen mutasyona insanlarla dövüşüyoruz.Video sunu izlemek için www.gametrailers.com/video/experience-th... adresine girin ve izleyin

not:eğer soru sorarsanız hemen cevap veremeyebilirim sorduğunuz hafta içerisinde yanıt vermeye çalışırım;)

Son Düzenleme: 14/11/2009 16:23 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Matrix yaşam felsefesidir, onu görmek yada duymak değil anlamak zorundayız.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye