Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

F.E.A.R 2: Project Origin
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: F.E.A.R 2: Project Origin
melih123
Sergeant
Gönderiler: 169
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
F.E.A.R 2: Project Origin 3 Yıl, 3 Ay önce  
Baktım foruma; bu konunun olmadığı gördüm, ayıp ettik dedim.

Çıkalı çok az bir süre oldu ama bitirdim.

Tek kelimeyle muhteşem olmuş.

Mart sayısında da en az 8 puan alır diye düşünüyorum.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
grifer
Private
Gönderiler: 15
Puanlar: 12
graphgraph
F.E.A.R 2: Project Origin 3 Yıl, 3 Ay önce  
bencede FPS oyunların hastasıyım hele Fear'ın konusuda korku efekleride güzel dostum

Matrix yaşam felsefesidir, onu görmek yada duymak değil anlamak zorundayız.
Kosto
Sergeant
Gönderiler: 174
graphgraph
Cinsiyet: Bay Uzaylı Maymun the-hard-life@windowslive.com Konum: Bursa Doğum günü: 20/02
F.E.A.R. 2: Project Origin 3 Yıl, 2 Ay önce  
Kim Bu Alma Wade?:
Alma Wade Psişik Güçleri Yüzünden 6 Yaşında Doğum Yaptırılır Ve Doğum Sırasında Ölür...Ve Fear'da Bizi Korkutur !

Fear 2: Project Origini Oynamadım,Daha Doğrusu Fear Serisinden Sadece Fear: Persus Mandate'yi Bitirdim.Çok Beğendimde...Ama Screenshootlara Bakılırsa Fear 2: Project Origin Bizi Gerçekten Korkutacak!.Gece Yatmadan Önce Aşırı Dozda Fear 2: Project Origin Oynar Ve Işığı Kapatıp Uyursanız Psikolojiniz Gerçekten Bozulur. (Aynı Benim Gibi Şu Anda Etrafta AlTair'ler Görüyorum.)Alma Wade Çok Cici Kızımız Olduğundan Dolayı Oyunda Ödümüzü Patlatması Çook Normal.Fear 2: Project Origin Çıktıktan Sonra Geriye Tek Birşey Kalıyor,Oda Oynamak...

Bu Konuda Sizin Düşünceleriniz Neler?

Son Düzenleme: 02/03/2009 11:53 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
I have no talent; I make Ready With my Talent.
I have no friends; I make my Mind my Friend.
I have no enemy; I make Incautiousness my Enemy.
I have no armour; I make Benevolence my Armour.
I have no sword; I make No Mind my Sword.
bloodier
Soldier
Gönderiler: 7
graphgraph
F.E.A.R. 2: Project Origin 3 Yıl, 2 Ay önce  
Alma doğum yaparken değil kapatıldığı yerde ölmüştü galiba.

cedric
Corporal
Gönderiler: 101
graphgraph
F.E.A.R 2: Project Origin 3 Yıl, 2 Ay önce  
Şiddet ve korku unsuru yüksek bir oyunmuş..Bu tarz oyunlardan hoşlanırım..Henüz denemedim,fakat anlatılanlar oyunu al diyor sanki..

goktug
Private First Class
Gönderiler: 55
Puanlar: 73
graphgraph
Ben demosunu rahat olarak pc de oynadım tam sürümünü alsam gene aynı rahatlıkta oynaya bilirmiyim yoksa sistemde kasma yaparmı ?(yani tam sürüm ile demo arasında sistem ihtiyacı farkı varmı ?(bunu sormamın sebebi bir kere başıma gelmiştide onun için))

AcuNn
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
Hocam dediğine göre bitirmişsin FEAR-2 yi. Ben senden bi yardım siteyeceğim bende yeni yükledim ve gece gündüz oynuyorum fakat bi yerde takılıp kaldım çıkış bulamıyorum bir türlü eğer hatırlarsan hastanede hemşire odasına gitmemiz gerekirken giriş kartı gerekiyor ve en üst kata gidip o kartı alıyoruz ve sonra tekrar asansör ile aşağı inip hemşire odasına gitmemiz gerekiyor ama asansör sıkışıyor elle açmamız gerektiğindede Alma bi anda üstümüze atlıyor ve bizi ısırmya başlıyor o esnada tek çare sağ-fareye tıklayarak kurtulmak ve kurtulduğumuz vakit asansör düşüyor! İşte ben bu noktada kaldım doğruyu söylemek gerekirse 2 gündür oynuyorum ve her seferinde o asansör düşüyor kapılarıda bir daha açamıyorum! Bu katta sıkışdım kaldım ne bir çıkış bula bildim ne de başka birşey, eğer bu bölümü nasıl geçtiğini hatırlıyorsan bi yardım rica edeceğim, kafayı sıyırmak üzereyim bi yardım

mysterious
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
Cinsiyet: Bay wargameplay muhammet55fb@hotmail.com Konum: samsun Doğum günü: 07/06
arkadaşlar f.e.a.r'ın bilgisayar işletim sistemleri ney ram filan

RapM@ster
First Lieutenant
Gönderiler: 1682
Puanlar: 38
graphgraph
Cinsiyet: Bay Mert_94_ksk35@hotmail.com Konum: KsK çarşı Doğum günü: 30/10
F.E.A.R 2: Project Origin 3 Yıl önce  
AcuNn yazan:
Hocam dediğine göre bitirmişsin FEAR-2 yi. Ben senden bi yardım siteyeceğim bende yeni yükledim ve gece gündüz oynuyorum fakat bi yerde takılıp kaldım çıkış bulamıyorum bir türlü eğer hatırlarsan hastanede hemşire odasına gitmemiz gerekirken giriş kartı gerekiyor ve en üst kata gidip o kartı alıyoruz ve sonra tekrar asansör ile aşağı inip hemşire odasına gitmemiz gerekiyor ama asansör sıkışıyor elle açmamız gerektiğindede Alma bi anda üstümüze atlıyor ve bizi ısırmya başlıyor o esnada tek çare sağ-fareye tıklayarak kurtulmak ve kurtulduğumuz vakit asansör düşüyor! İşte ben bu noktada kaldım doğruyu söylemek gerekirse 2 gündür oynuyorum ve her seferinde o asansör düşüyor kapılarıda bir daha açamıyorum! Bu katta sıkışdım kaldım ne bir çıkış bula bildim ne de başka birşey, eğer bu bölümü nasıl geçtiğini hatırlıyorsan bi yardım rica edeceğim, kafayı sıyırmak üzereyim bi yardım
Ya orda camı filan kırıyodun die hatırlıyorum ben ama yanlışda hatırlıyor olabiliri

Karşıyaka Aşkına Karşı Çıkarsan Peder... Merak Etme Sanada Gider...
Kralına Değil Alayına Gideriz...
[img size=150]http://www.2shared.com/file/10739323/ 13840a68/fb5ba52405c72f642b7c62fb8adfab.html[/img]
depdep
Private
Gönderiler: 23
Puanlar: 37
graphgraph
Cinsiyet: Bay dogukan_pacaci@windowslive.com Konum: istanbul Doğum günü: 05/04
F.E.A.R. 2: Project Origin 2 Yıl, 10 Ay önce  
her oyunda oynadığımız karakterler çok farklı mesela ben eski oyunlardakilerin adını şimdi hatırlayamıyorum da fear 2 project origin'de sergeant becket olarak oynuyoduk ve oyundaki amacımız dünyayı almanın elinden kurtarmaktı oyun esnasında psi jik güçlerini kullanarak bizimle temas sağlıyordu yani beynimize giriyordu da diyebiliriz özellikle alfa(yanlış hatırlamıyosam) ekibimize kayıplar verdirerek bizi psikolojik açıdan etkilemeye çalışıyordu almanın kardeşimiz olduğunu zannetmiyorum galiba sevgilimiz olabilr (öyle sevgili olmaz olsun:woohoo: ) çünkü oyunun bitiminde hamile kalıyor alma ve oyun açık uçlu bir şekilde bitiyordu

Son Düzenleme: 02/07/2009 19:41 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
DepDep
Üste gitSayfa: 12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye