|
|
|
Dark Messiah multiplayer 3 Yıl, 4 Ay önce
|
|
Multiplayer'ı çok övülüyordu bu oyunun bende gittim aldım, Singleplayer'ı kolayca bitirdim ama iş multi'ye geldi mi çok zorlanıyorum. Pinglerde iyi (75-85) ama hemen doğruyorlar beni. Var mı bu oyundan anlayan tüyo verebilecek birileri  hatta oyunu oynayan varsa SteamID'sini versin beraber oynayalım?
|
|
|
|
Son Düzenleme: 29/12/2008 01:57 Düzenleyen Rocko.
|
|
|
|
|
|
ya biliyorsundur sen ben bu dark messiah ı nasıl multiplayer oynıyabilirm hastasıyımda steam e falan üyeyim upload da ettirdim fakat nasıl online oynıycam bilemiyorum yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Steam'ı aç, orada My Games var, gir oraya, Activate a Product.. yazan yere tıkla, oyunun kutusundaki cdkey'i gir. Oyun Installed Games olarak eklenecek. Sonra son güncellemeleri falan yapacak Steam. Bittikten sonra en aşağıda Servers var. Tıkla oraya. Change Filters'e tıkla. Game olarak Dark Messiah'ı seç. Sunucular listelenmeye başlayacak. İstediğine çift tıkla. İşte bu kadar.. Umarım yardımcı olmuştur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duplicate Product Code
The product code you've entered has already been activated by an existing Steam account, and is therefore invalid. Your activation of Dark Messiah hos nob been completed .
diyor  napmalıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm.. Bu kötü işte. Senin CDKey'le daha önce bir aktivasyon yapılmış. Öyleyse 2 olasılık var;
1)Denediğin CDKey ve oyun korsan.
Bu durumda yapabileceğin tek şey bir D&R'a gidip oyunun orjinalini almak.
2)Oyun zaten orijinal ise; senin CDKey çalınmış.
Bu durumda oyunu aldığın ithalatçıyı bir ara. Dark Messiah'ı Tiglon getiriyor Türkiye'ye. Olmazsa Steam Support'a mail at. Anlat derdini.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tahmin etmiştim bizim hain kuzenmiş  neyse yarın ilk iş D&R ye gidip DM almak yardımın için teşekkürler 
|
|
|
|
|
basilix
Private
Gönderiler: 12
Puanlar: 0
|
|
Dark Messiah multiplayer 3 Yıl, 3 Ay önce
|
|
|
Ben 5-6 ay kadar önce konya d&r kulesite şubesinden dark messiah i almıştım ancak o zamanmar mp oynamak gibi bir derdim yoktu,bu günlerde oyun gözüme çarptı ve mp ye bi bakimm dedim ancak steam serial isteyince oturdum kaldım. Oyun kutumdan herhangi bir kitapcık-kağıt yada üzerine yapışmış bir serial kağıdı çıkmadı...
Oyunun multiplayer için satılan ayrı bir sürümümü var acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basilix yazan:
Ben 5-6 ay kadar önce konya d&r kulesite şubesinden dark messiah i almıştım ancak o zamanmar mp oynamak gibi bir derdim yoktu,bu günlerde oyun gözüme çarptı ve mp ye bi bakimm dedim ancak steam serial isteyince oturdum kaldım. Oyun kutumdan herhangi bir kitapcık-kağıt yada üzerine yapışmış bir serial kağıdı çıkmadı...
Oyunun multiplayer için satılan ayrı bir sürümümü var acaba?
aynı sorun bende de var! yardımcı olabilecek birileri yok mu acaba? 
|
|
|
|
Her Cümlenin Sonunda Nokta Vardır! Önemli Olan; Cümlenin Anlamıdır!
|
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar sorun sizde değil , Multiplayer'ı da ayrı olarak satılmıyor. Bu durum ülkemizdeki sevgili (!) ithalatçıların işini nasıl yaptığını göstreren çok iyi bir örnek!
Bu şifre normalde kullanım kılavuzunun arkasında yazar. Ama içinden kılavuz çıkmadığına göre şifrenin yazacağı yer de yok. Siz ithalatçıyı arayıp durumu bildirdiğinizde size şifrenizi veriyorlar.
Ya anlamadığım "hiç kimse düşünemiyor mu ya bu oyunda oyunda bir terslik var içinden şifre çıkmadı. Aldığım yere ya da ithataçıya bir sorayım bakayim" diye. Ya da uğraşmak mı işinize gelmiyor.
|
|
|
|
Dibe vurduysak ne olmuş, elbet çıkarız. Şebnem Ferah
|
|
|
|
|
|
Evet. Oyunun ithalatçısı Tiglon, orayla iletişime geçerseniz size seri kodunu verirler.. Neden içinden çıkmıyor anlamak mümkün değil, gerçi benim aldığım kutudan çıkmıştı ama 
|
|
|
|
|
|