Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Fallout: New Vegas
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345
BAŞLIK: Fallout: New Vegas
Zack Fair
First Sergeant
Gönderiler: 570
Puanlar: 144
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Fallout: New Vegas 1 Yıl, 6 Ay önce  
Evet Fallout 3'de de vardı. ama ışınlanma değil. Zaman da ona göre geçmiş oluyor. Hızlı seyahat. Bu arada yaklaşık 10 saattir oynamama rağmen hala Vegas'a tam olarak girmedim. Ara görevleri yapıyorum. Çok eğlenceli olmuş ara görevler. Birde "Idolized" diye birşey var. Mesela haritadaki bir kasaba düşmen saldırısı altında. Siz gidip orayı kurtarırsanız, orada idol oluyorsunuz.(Mesela oyuna ilk başladığımız Goodspiring kasabasında öyle bir aragörev bulunuyor.) İdol olduğunuz yerlerde alışveriş yapına size özel bir fiyat uygulanıyor. Düşük fiyata satıyorlar size malları. Yada bunun gibi avantajlarınız oluyor. İdol olduğunuz yerler, haritada o kasabanın altında "Idolized" diye belirtiliyor.

INCEPTION by Christopher Nolan
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
felix
Colonel
Gönderiler: 2597
Puanlar: 0
graphgraph
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
RPG tutkunu olmuşsun sen 10 saat NV demek ya ! Hadi multiplayer modu falan olsa neyse fakat oda yok.

Neyse bence fazla oynama hayat oyundan ibaret değil derslerine vs. çalış dışarıya çık gez eğlen toz keyfine bak

Zack Fair
First Sergeant
graphgraph
felix yazan:
RPG tutkunu olmuşsun sen 10 saat NV demek ya ! Hadi multiplayer modu falan olsa neyse fakat oda yok.

Neyse bence fazla oynama hayat oyundan ibaret değil derslerine vs. çalış dışarıya çık gez eğlen toz keyfine bak

O zaman sana New Vegas'ın ara görevleriyle birlikte oynanış süresinin 100 saati aştığını söylesem bayılırsın Yok ya zaten bu ara sadece New Vegas var onu da günde 2 saat oynuyorum.

sMiLeY
Captain
Gönderiler: 1889
graphgraph
10 saat neki yahu. Oynanış açısından farklı olsada ben Mount&Blade Warband'i 144 saat oynamışım. Steam yalan söylemez

VitalyScherbo
Private First Class
Gönderiler: 55
Puanlar: 38
graphgraph
ThePollo yazan:
pipboy'u açıp orda görünen yerlerden birine tıkla direkt oraya gidersin. * düşmanlar yakınındayken , havadayken veya çok fazla eşya taşıyorken hızlı seyahat edemezsin *

Hızlı seyahat yapacağınız bölgeyi daha önceden keşfetmiş olmanız gerekiyor ayrıca.

F3'ü yaklaşık 35 saatte bitirmiştim. Yan görevleri yapmaktan sıkıldığım için bu kadar kısa sürmüştü. Mükemmel bir oyundu. New Vegas'ı henüz satın alamadım ama harika bir oyun olduğuna eminim. Bethesda'nın RPG'lerine zaten hasta olan biriyim ama daha önce Obsidian oyunu oynamamıştım. Umarım onların tarzını da beğenirim.

A man chooses. A slave obeys.
felix
Colonel
graphgraph
sMiLeY yazan:
10 saat neki yahu. Oynanış açısından farklı olsada ben Mount&Blade Warband'i 144 saat oynamışım. Steam yalan söylemez

Aralıksız olarak bahsediyoruz bende o zaman mw2'yi 250 saat oynadım Steam yalan söylemez diye geziymmi

Zack Fair
First Sergeant
graphgraph
felix yazan:
sMiLeY yazan:

Aralıksız olarak bahsediyoruz bende o zaman mw2'yi 250 saat oynadım Steam yalan söylemez diye geziymmi

Ben de yukarıda toplam oynadığım süreyi söylemişti. Yoksa 10 saat aralıksız bilgisayar oynasam şimdi bu yazıyı yazacak halim olmazdı galiba Ben zaten 2-3 saatten fazla oynayınca başım ağrıyor. New Vegas şimdi 15 saat oldu beniim toplam oynama sürem ama hala Vegas'a adım atmadım. Ara görevler harika...

felix
Colonel
graphgraph
Biz seni tutmayalım haydi Vegas'a git sen yolun açık olsun

Zack Fair
First Sergeant
graphgraph
felix yazan:
Biz seni tutmayalım haydi Vegas'a git sen yolun açık olsun
Daha gitmeden Lucky 38 kumarhanesini ve oranın sahibi Mr. House'u duydum. İlk uğrayacağım yer olacak

sMiLeY
Captain
Gönderiler: 1889
graphgraph
Fallout New Vegas'ın kutulusu kaç TL?

Üste gitSayfa: 12345
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye