Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Fallout: New Vegas
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345
BAŞLIK: Fallout: New Vegas
Zack Fair
First Sergeant
Gönderiler: 570
Puanlar: 144
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Fallout: New Vegas 1 Yıl, 6 Ay önce  
sMiLeY yazan:
Fallout New Vegas'ın kutulusu kaç TL?
Ben Steam'den indirdim 49.99 Dolar'dı.

INCEPTION by Christopher Nolan
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
HaruNGs
Warrant Officer
Gönderiler: 1024
Puanlar: 0
graphgraph
Arkadaşlar bana New vegas'ın Trailer'inde çalan müzik lazım. Bilenler varsa buraya yazabilir mi?

moonwalker
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
Oyunun başında takıldım kaldım Başlangıç kasabasında ikinci görev, mezarlıktan bir ot ve terkedilmiş okuldan bir kök istiyor hani dişi şahsiyet, mezarlıktaki otu buldum fakat okulun ordaki kökü bir türlü bulamıyorum arkadaşlar, yeri nerededir hatırlayan varmı?

Zack Fair
First Sergeant
Gönderiler: 570
Puanlar: 144
graphgraph
moonwalker yazan:
Oyunun başında takıldım kaldım Başlangıç kasabasında ikinci görev, mezarlıktan bir ot ve terkedilmiş okuldan bir kök istiyor hani dişi şahsiyet, mezarlıktaki otu buldum fakat okulun ordaki kökü bir türlü bulamıyorum arkadaşlar, yeri nerededir hatırlayan varmı?
Okulun hemen önünde olması lazım. Oradaki otların yanına git zaten yazı çıkar alman için.

INCEPTION by Christopher Nolan
Susannah_Dean
Sergeant
Gönderiler: 165
graphgraph
Fallout: New Vegas 1 Yıl, 4 Ay önce  
Fallout 3 ü oynadım ve gerçekten oynanması gereken oyunlar arasında.. Bazı Quest ler o kadar eğlenceli ve komik oluyor ki adamlar yapmış diyorum oynarken.. 3 ü oynayanlar için mükemmel bir fırsattı tabiiki New Vegas. Birçok yeni özellik eklendi yeni Questler geldi oynamak için sabırsızlandık. Çıktığında ise -ki hala var- birsürü bug ile karşılaştım. Ama önemsemedim her ne kadar bug olsada grafikler mükemmel ötesi olmasa da New Vegas ya abi bu Oynanır mı oynanır
Bende Las Vegas a henüz giremedim kaç saat oldu oynamaya başlayalı bilmiyorum ama (46 saat olmuş) sadece haritanın yukarı kısmı kaldı keşfetmediğim. Hardcore mod da oynuyorum. Çok güzel düşünülmüş 3 teki eksik taraftı bu bence susamak uyumak vs. Hardcore da oynamama rağmen 1-2 kez öldüm hiç sıkıntı çekmedim tabi bu 3 ü oynamış olmamdan kaynaklanıyor, ilk defa oynayanlar için zor (:
@Zack Fair Sencede Deathclaw lar zor değil mi? Haritanın aşağı bölgesinde bir yerde sürü halindeler ve ne zmn gitmeye kalkışsam oraay öldürürm düşüncesiyle ben ölüyorum Mother Deathclaw kucakladı Bu hardcore un verdiği bir zorluk mu yoksa onlar gerçekten zor mu ölüyor? 1-2 kez ölmemde bunlardan kaynaklandı zaten hala orayı keşfedemedm.(Mezarlığın biraz yukarısı)
Mezarlık demişken aklıma geldi..Ayrıca 3'ten farklı olarak oyunda 7 tane "Snow Globe" bulunuyor(3 teki BubbleHead yerine). Biri mezarlıkta.. diğeri Hoover Dam da.. Başka bulan varsa yazarsa sevinirim başka bulamadım ben çünkü ^^ Ne işe mi yarıyo tamamlayınca görücez

Son Düzenleme: 02/01/2011 23:12 Düzenleyen Susannah_Dean.Sebep: saat
Don't go Out! -Walter
Sungur Alp
Private
Gönderiler: 17
Puanlar: 12
graphgraph
Fallout: New Vegas 1 Yıl, 3 Ay önce  
Fallout: New Vegas Harika bir oyun Herkes sevmeye bilir Ama Fallout Benim için güzel bir oyun süperde Aslında ilk oynadığımda bende bir şey anlamamıştım Ama şimdi sevyorum Öldür ve ilerle tarzı oyunlardan benim için daha güzel

Üste gitSayfa: 12345
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye