Fallout 3 ü oynadım ve gerçekten oynanması gereken oyunlar arasında.. Bazı Quest ler o kadar eğlenceli ve komik oluyor ki adamlar yapmış diyorum oynarken.. 3 ü oynayanlar için mükemmel bir fırsattı tabiiki New Vegas. Birçok yeni özellik eklendi yeni Questler geldi oynamak için sabırsızlandık. Çıktığında ise -ki hala var- birsürü bug ile karşılaştım. Ama önemsemedim her ne kadar bug olsada grafikler mükemmel ötesi olmasa da New Vegas ya abi bu

Oynanır mı oynanır
Bende Las Vegas a henüz giremedim kaç saat oldu oynamaya başlayalı bilmiyorum ama (46 saat olmuş) sadece haritanın yukarı kısmı kaldı keşfetmediğim. Hardcore mod da oynuyorum. Çok güzel düşünülmüş 3 teki eksik taraftı bu bence susamak uyumak vs. Hardcore da oynamama rağmen 1-2 kez öldüm hiç sıkıntı çekmedim tabi bu 3 ü oynamış olmamdan kaynaklanıyor, ilk defa oynayanlar için zor (:
@Zack Fair Sencede Deathclaw lar zor değil mi? Haritanın aşağı bölgesinde bir yerde sürü halindeler ve ne zmn gitmeye kalkışsam oraay öldürürm düşüncesiyle ben ölüyorum

Mother Deathclaw kucakladı

Bu hardcore un verdiği bir zorluk mu yoksa onlar gerçekten zor mu ölüyor? 1-2 kez ölmemde bunlardan kaynaklandı zaten hala orayı keşfedemedm.(Mezarlığın biraz yukarısı)
Mezarlık demişken aklıma geldi..Ayrıca 3'ten farklı olarak oyunda 7 tane "Snow Globe" bulunuyor(3 teki BubbleHead yerine). Biri mezarlıkta.. diğeri Hoover Dam da.. Başka bulan varsa yazarsa sevinirim başka bulamadım ben çünkü ^^ Ne işe mi yarıyo tamamlayınca görücez