Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

FIFA mı? PES mi?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678...36
BAŞLIK: FIFA mı? PES mi?
*
black_tower
Private
Gönderiler: 20
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
FIFA mı? PES mi? 3 Yıl önce  
Bunu herkez kabul etmeli PS3'te FİFA pes'e fark atar bunu inkar edenler bi PS3 cafeye gidip FİFA 09 oynasınlar hak verecekler.

Pes artık baymaya başladı al adamı kaptır git gol ne o öyle yaaaa.

Arkadaşlar Muhakkak PS3'te bir fifa 2009 oynayın hastası olacaksınız her yönü ile mükemmel bende bir pes fanıydım ama Ps3'te bir fifa oynadım inanamadım mükemmel bi deneyin sadece ....

Son Düzenleme: 27/04/2009 09:30 Düzenleyen black_tower.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
deadbodies
Soldier
Gönderiler: 6
graphgraph
bence konsollar için konuşuyorsak fifa önde ama pc için konuşursak pes.ancak ben pc de futbol oyunlarını oynamayı hiç sevmiyorum.ayrıca pesde isim haklarını alamama gibi bir sorunda var açıkçası sevdiğim takımların adlarını görememek onun yerine dandik isimler görmek beni üzüyor onun için fifa diyorum

wallo
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
ben her zaman fifa ya hayran kalmışım dır pes e hiç ısınamadım doğru pes daha kaliteli ama ben fifa diyorum.

KillazZ
Sergeant
Gönderiler: 152
graphgraph
PES tek geçer ve bu arada grafik önemli olmasına karşın sizin oyundan aldığınız zevk mi önemli yoksa görünüş mü?

NOT=>Konami PES'e yeterince para yatırmadığından veya gereksiz para harcamayıp oynanışa önem verdiklerinden Man Blue Man Red London FC olabilir ama sonucta adları değişsede aynı oyuncu aynı beceri (Team ya da Player Edit'ten adları değiştirebilirsiniz. )

gamemaster
Soldier
Gönderiler: 5
Puanlar: 10
graphgraph
Fifa 2009'la EA'in çok yol kat ettiği tartışılmaz ama gerçekçilik konusunda PES'in eline su dökemez.

LP_Mnts2MdngHT
Corporal
Gönderiler: 133
graphgraph
Cinsiyet: Bay LinkinPark_FaruKk@hotmail.com Konum: Hatay/İskenderun Doğum günü: 02/02
2 oyunuda hem pcde hem ps3'te oynadım defalarca.

08 içinde aynı şey geçerliydi şimdide aynı şey geçerli PES'ten tam anlamıyla nefret ediyorum berbat bi oyun bence kim ne derse desin sevemedim.

Ama Fifa oynarken eğlenyorum ya daha ne.

FIFA diyorum !

İmza.
RapCitY
Sergeant
Gönderiler: 158
graphgraph
Cinsiyet: Bay sagopakajmer_ksk3535@hotmail.com Konum: Balta girmemiş orman Doğum günü: 30/10
Ben önceden belirtmiştim ztn sonuna kadar fifa (tabiki bu 09 için geçerli)

çαкαℓℓαя αℓємιη∂є кυят ιѕєк zαℓιм σℓмαмız∂αη∂ıя ∂σѕт νє αякα∂αş ѕαнιвιуѕєк ∂єℓιкαηℓı σℓмαмız∂αη∂ıя нαηçєя вσğαzıмızα ηαмℓυ кαƒαмızα ∂αуαη∂ığı нαℓ∂є вιz ∂σѕтℓαяıмızα ѕαтмα∂ıк ρα∂ιşαн кαя∂єşι ∂єğιℓιz кαя∂єşιмιz ιçιη ¢αη νєяιяιz çüηкü кαя∂єşℓєя мє¢вυяι кαя∂єşтιя αмα αякα∂αş ѕєçιℓмιş кαя∂єşтιя..
Jees
Soldier
Gönderiler: 7
graphgraph
Black_tower arkadasıma katılıyorum:cheer: ; (tabi bazı yerlerine:blush: )

Grafik olarak fifa:huh: , oynanabilirlik olarak tabiki pes..

... Buralarda black gbi düşünemıcem:blush: sonuc ıtıbarıyle Pes'de de grafik var ve Fifa mı oynarsın o mu dersen;

ölene kadar Pes..

Son Düzenleme: 27/04/2009 22:28 Düzenleyen Jees.
Kudy
Corporal
Gönderiler: 131
graphgraph
Pes!

Sevgi, saygı, dostluk.
RapCitY
Sergeant
Gönderiler: 158
graphgraph
Cinsiyet: Bay sagopakajmer_ksk3535@hotmail.com Konum: Balta girmemiş orman Doğum günü: 30/10
Pes artık yani yeter 2 sinide oynamıcam bida

çαкαℓℓαя αℓємιη∂є кυят ιѕєк zαℓιм σℓмαмız∂αη∂ıя ∂σѕт νє αякα∂αş ѕαнιвιуѕєк ∂єℓιкαηℓı σℓмαмız∂αη∂ıя нαηçєя вσğαzıмızα ηαмℓυ кαƒαмızα ∂αуαη∂ığı нαℓ∂є вιz ∂σѕтℓαяıмızα ѕαтмα∂ıк ρα∂ιşαн кαя∂єşι ∂єğιℓιz кαя∂єşιмιz ιçιη ¢αη νєяιяιz çüηкü кαя∂єşℓєя мє¢вυяι кαя∂єşтιя αмα αякα∂αş ѕєçιℓмιş кαя∂єşтιя..
Üste gitSayfa: 12345678...36
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye