Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Lord of the Rings The Battle for Middle-earth
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123
BAŞLIK: Lord of the Rings The Battle for Middle-earth
GeeK
Private
Gönderiler: 15
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 Yıl, 9 Ay önce  
Tarihin en kötü 10 RTS oyunu arasındadır benim gözümde. RTS demeye bile utanıyorum ya neyse.

Level forumlarının altın çağını yaşadığı dönemlerde BFME konularını hatırlıyorum da ne tartışmalar dönüyordu, hüzünlendim şimdi stratejist forumunun böyle olduğunu görünce

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Eagle 11
First Sergeant
Gönderiler: 546
Puanlar: 47
graphgraph
Cinsiyet: Bay Eagle_Elvenqinn_11@hotmail.com Konum: Istanbul Doğum günü: 11/11
GeeK yazan:
Tarihin en kötü 10 RTS oyunu arasındadır benim gözümde. RTS demeye bile utanıyorum ya neyse.

Level forumlarının altın çağını yaşadığı dönemlerde BFME konularını hatırlıyorum da ne tartışmalar dönüyordu, hüzünlendim şimdi stratejist forumunun böyle olduğunu görünce

Öyle deme bee!LotR'i konu alan kac strateji oyunu var ki?Oynanisi cok felaket,hayatimda oynadigim en light RTS'lerden birisidir kendileri ancak iyisi yapilana kadar idare etmek durumundayiz.

PS:Oyunun "Light"ligi her sekilde ispatlanir,strateji dersi verilir..

l3v3n1
First Sergeant
Gönderiler: 506
Puanlar: 196
graphgraph
Cinsiyet: Bay levent2007nurdan@hotmail.com Konum: Racoon city (Çok raconlu bir şehir bura caanım) Doğum günü: 31/07
Eagle 11 yazan:
GeeK yazan:

Öyle deme bee!LotR'i konu alan kac strateji oyunu var ki?Oynanisi cok felaket,hayatimda oynadigim en light RTS'lerden birisidir kendileri ancak iyisi yapilana kadar idare etmek durumundayiz.

PS:Oyunun "Light"ligi her sekilde ispatlanir,strateji dersi verilir..
Boşver light' lught'u.Bence return of the king'den sonra (ve fellowship of the ring'den sonra)en iyi Lord of the rings oyunu battle for middle-earth.(1.oyunu ama.)

Son Düzenleme: 11/08/2009 21:21 Düzenleyen l3v3n1.
theflash
Private First Class
Gönderiler: 59
Puanlar: 48
graphgraph
bende bfme var,bfme2 var bfme 2:rise ofthe witch king var...

n00b
Private
Gönderiler: 23
graphgraph
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 Yıl, 5 Ay önce  
theflash yazan:
bende bfme var,bfme2 var bfme 2:rise ofthe witch king var...

Daha ne istiyosunki zaten xD

Yaşasın Türk Yazılımcılar....!!!! Yaşasın Türk Oyunlar....!!!! Yaşasın Türk Oyun Kültürü....!!!!
teknikbaba
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 1 Yıl, 10 Ay önce  
Skymoon yazan:
merhaba,
Ben LOTR BFME oyununu daha önce XP sistemli bilgisayarımda oynamıştım, ve nostalji olsn diye birdaha aldım ve Vista Sistemli yeni bilgisayarıma kurdum ama oyun ne yazkki açılmıyor başlangıçta Logo resmi çıktıktan sonra sistem hata veriyor ne yapabilirm?

Uzun uğraşlarımdan sonra sorunun ne olduğunu buldum ve çözdüm. Bu tarz oyunlarda eğer işletim sisteminiz vista veya win7 ise 32 veya 64 bit farketmez yapmanız gereken ekte sunduğum dosyanın içindekileri

Bilgisayarım + C + kullanıcılar + kullanıcı adınız + AppData (Gizlidir Gizli Dosyaları Göster Demeniz Gerekmektedir) + Roaming + Çalışmayan Oyun Klasörü (Oyunun İsmini Taşıyan Klasör) açın ve ekte verdiğim rar'lı dosyanın içindekileri buraya yapıştırın oyun çalışacaktır.

Eğer Sorunu Yinede Çözemezseniz MSN adresim : info@ozsoybilgisayar.com Ekleyin memnuniyetle yardım ederim.

Teşekkürler.

Üste gitSayfa: 123
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye