2004 yılında psikopatlık derecesinde bi hevesle başlamıştım wowa

hakikatende öle gitti bi ara resmen asosyal biri olacağımı düşünmüştüm

zaten herşey başlarda güzel ve etkileyici gelir önüne geçemezsiniz ama gerçektende wow wrath of the lich king paketi ve sonrasıyla biraz kaymaya başladı ben şu an yaklasık 5 aydır oynayamıyorum çünkü askerdeyim ama şiddetle takip eder durumdayım

çünkü acayip burnumda tütüyor ama sizlerinde dediği gibi ne kadar severseniz sevin bir şeyin tadı kaçtıktan sonra ya da eski zevkleri alamadıktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor, wow çıktıktan kısa bir süre sonra kuruluan hordenin ve alliancenin wow forumlarında adını duyuran guildlerin haftalarca hatta neredeyse 1, 1.5 ay boyunca uğraşıpta kesemedikleri boss fightların o adrenalini, o yarış içindeki insanların verdikleri emekler artık tamamen bir hiç, son izlenimlerime göre ün yapmış büyük guildler artık son çıkan bossları 15 20 tryda indirip adını yazdırıyor bu demektir ki olay da bi problem var nerde emek nerede o eski klavye kırdırtan bosslar ve nerede o bir zamanların adamı çıldırtan drop yüzdeleri artık herkes istediğini kolayca elde edebiliyor bu oyunda ben açıkcası blizzarda bir mail gönderdim bu konu ile ilgili artık daha fazla saçmalamamalarını rica ettim resmen her ne kadar 11 12 milyon oyuncunuz bile olsa hardcore oyuncuları kaybettikten sonra oyunun hiç bir anlamı kalmaz, zaten oyun 5+ ya düştü önüne gelen wowa başlıyor