Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

WoW'un geldiği son nokta
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123456
BAŞLIK: WoW'un geldiği son nokta
*
Zhaiden
Soldier
Gönderiler: 5
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
WoW'un geldiği son nokta 2 Yıl, 6 Ay önce  
Şöyle bir bakıyorum 2006 yılında başlamışım wowa .. (daha önceside var tabi private serverlarda gezindiğimiz zamanlar...)
kaliteli itemları almak öylesine zor ki o kadar emek istiyor ki, epic'lerin değeri o kadar fazla ki ..wowun hikayesi o kadar orjinal ve güçlü ki .. bir questi yapmak o kadar zor ki ..
yıl 2009 wowa tekrar bakıyorum ticari emeller her şeyin önüne geçmiş ne hikaye kalmış ne bir şey..geçen bir yerde okudum (level olabilir) wowun kadrosunda çalışanların sadece küçük bir kısmı programcıymış (bugları düzelten ekip de burada..) ekiptekilerin çoğu ticari işlerle alakalıymış..blizzard son yıllarda oyunu o kadar kolaylaştırdı ki hardcore oyuncu isteyen oyun oldu casual adam oyunu.Artık şahsen 1 ay hardcore dönemden sonra direk olarak sıkılıyorum o 1 aydan sonra ya uzun bir süre ara vermem gerekiyor ya da başka bir karakter kasmam..wow benim için bitmiştir daha da oynamam diyeceğim dönem yaklaşıyor..aslında benim için wow dönemi coktan kapandı uzatmaları oynuyor ..sizin de fikirlerinizi almak isterim saygılar.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Eagle 11
First Sergeant
Gönderiler: 546
Puanlar: 47
graphgraph
Cinsiyet: Bay Eagle_Elvenqinn_11@hotmail.com Konum: Istanbul Doğum günü: 11/11
Herseyi oldugu gibi ifade etmissin zaten ben daha ne ekleyebilirim ki bunun üstüne,aynen katiliyorum.Icine ettiler resmen.Yalniz WoW altin yumurtlayan tavuk halinde o sürer gider daha uzun seneler cünkü 1 hardcore seven birakiyor 100 casual oyuncu basliyor o giderken.

Birde ben sunu merak ediyorum simdi WoWda bu kadar irk var unique yaratik var,ben sahsen ileride Warcraft 4 ciktigi zaman bu kadar cok yaratiklarin ve unique'larin ve Warcrafta kattiklari iyi seylerin HEPSINI görmek isterim,ve eminim bircok insanda istiyordur.Yani demem o ki Warcraft'i aslinda öldürdüler bu WoW'u yaparak.Ileride Warcraft 4 diye bir oyun cikarsa sayet insanlar asla begenmeyecekler,begenemeyecekler cünkü WoW'daki olabilirleri gördükten sonra ne bilim Barracks'tan sadece kiytirik footmen,grunt basip savasmayi kimse istemeyecek.Sahsi kanaatim ileride cikacak olan Warcraft 4'ün eskilerin Total Annihilation oyununa parmak isirtacak kadar fazla ünite,Medieval Total War'daki kadar strateji icermesi gerekecegidir.
Hayir birde Lore'un icine ettiler,simdi Illidan kesilirken mesela "Maiev onu kovaladi yakaladi ve en sonunda 50 tane ne idügü belirsiz kahramanin yardimlariyla kesmeyi basardi" diye mi yazilacak.Demek istedigim:Boss'u simdi kadar 50'den fazla insan kesti,ileride lore yazilirken kimsenin nickname'ni altin harflerle hikayenin icine yazmayacaklarina göre bütün bu epic hikaye aslinda bosa gidiyor,biz istedigimiz bossu kessek de 40 takla atsakda Blizz icin "ne idügü belirsiz bir kahraman" olarak kaliyoruz,tamamen eglencelik yani.Hayir tam tersi olursada itiraz ederim,kimin ismini hangi kritere göre yazacaklar o altin harflerle.Ben Illidan'i örnek verdim ama bu durum hepsinde gecerli.

berk1388
First Sergeant
Gönderiler: 560
Puanlar: 13
graphgraph
WoW daha iyi oluyor bence.

pelingrsy
Private First Class
Gönderiler: 50
Puanlar: 23
graphgraph
çok doğru aynen katılıyorum

kRatosCan
First Sergeant
Gönderiler: 549
Puanlar: 10
graphgraph
WoW öldü yaşasın Aion !

Loop.
Eiza
Soldier
Gönderiler: 8
graphgraph
WoW'un geldiği son nokta 2 Yıl, 5 Ay önce  
2004 yılında psikopatlık derecesinde bi hevesle başlamıştım wowa hakikatende öle gitti bi ara resmen asosyal biri olacağımı düşünmüştüm zaten herşey başlarda güzel ve etkileyici gelir önüne geçemezsiniz ama gerçektende wow wrath of the lich king paketi ve sonrasıyla biraz kaymaya başladı ben şu an yaklasık 5 aydır oynayamıyorum çünkü askerdeyim ama şiddetle takip eder durumdayım çünkü acayip burnumda tütüyor ama sizlerinde dediği gibi ne kadar severseniz sevin bir şeyin tadı kaçtıktan sonra ya da eski zevkleri alamadıktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor, wow çıktıktan kısa bir süre sonra kuruluan hordenin ve alliancenin wow forumlarında adını duyuran guildlerin haftalarca hatta neredeyse 1, 1.5 ay boyunca uğraşıpta kesemedikleri boss fightların o adrenalini, o yarış içindeki insanların verdikleri emekler artık tamamen bir hiç, son izlenimlerime göre ün yapmış büyük guildler artık son çıkan bossları 15 20 tryda indirip adını yazdırıyor bu demektir ki olay da bi problem var nerde emek nerede o eski klavye kırdırtan bosslar ve nerede o bir zamanların adamı çıldırtan drop yüzdeleri artık herkes istediğini kolayca elde edebiliyor bu oyunda ben açıkcası blizzarda bir mail gönderdim bu konu ile ilgili artık daha fazla saçmalamamalarını rica ettim resmen her ne kadar 11 12 milyon oyuncunuz bile olsa hardcore oyuncuları kaybettikten sonra oyunun hiç bir anlamı kalmaz, zaten oyun 5+ ya düştü önüne gelen wowa başlıyor

gorkemder
Staff Sergeant
Gönderiler: 273
graphgraph
Cinsiyet: Bay faderyan@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 25/04
WoW'un geldiği son nokta 2 Yıl, 5 Ay önce  
Ben şu Fall of the lich king patchi için bile yine başlarım traileri beni gaza getirdi Arthas acaba nasıl ölecek(Pek doğru bir tanım değil nasıl olsa Arthas artık yok.Ama Lich king ölürse özgür kalacak ruh olarak) izlemediyseniz veya ingilizceniz iyi değilse, konuşmaları anlayamadıysanız wowcomic.severiz.biz/

Zaman Çarkı döner,çağlar gelip geçer
Olmuş olan,olmakta olan ve olacak olan
Her an gölgenin altında ezilebilir
Bırakın Ejder yine zamanın rüzgarlarına binsin
Destination
Command Sergeant Major
Gönderiler: 803
graphgraph
WoW'un geldiği son nokta 2 Yıl, 4 Ay önce  
Woww ya . Bağımlılık resmen. Günlük hayattan kopmak başka bir hayata geçmek.

RexaX
Sergeant
Gönderiler: 155
Puanlar: 11
graphgraph
WoW gerçekten wowww bir oyun. 2005-07 yılları arasında oynadım ama maddi sıkıntıdan orj serveri bıraktım halen pvp servlerda oynamaktayım

Quattro
LEVEL
Gönderiler: 182
Puanlar: 34
graphgraph
kRatosCan yazan:
WoW öldü yaşasın Aion !

WoW öldüyse 5 dakika evel aldığım bu ekran görüntüsünü açıklarmısın bana

Son Düzenleme: 06/01/2010 19:56 Düzenleyen Quattro.
Üste gitSayfa: 123456
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye