Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

WoW ve Warcraft'ın geleceği
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: WoW ve Warcraft'ın geleceği
NakedSense
Private
Gönderiler: 11
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
WoW ve Warcraft'ın geleceği 2 Yıl, 3 Ay önce  
Arkadaşlar,
Şu anda görüyorum ki Blizzard warcraft'ı bitirdi.

İlk önce Warcraft 3te gördüğümüz güçlü kahramanları öldürdük wow'da şaşırdık ama tamam dedik, sonra Illidan geldi, onu da kestik.

Yani hikayenin en önemli kişilerinden biri şu an yok.

Sonra wotlk geldi;
Arthas'ı kaybettik. Şu an arthas da yok. Bildiğiniz gibi arthas ölüyor WoW ile.

Cataclysm ile Deathwing'i de kesebileceğiz.

Illidan yok
Arthas yok
Deathwing yok
Kel'thuzad yok
...
...
...

Sonraki ek paketle Sargeras'ı da keseriz tam olur artık

Warcraft evreninden kimse kalmadı.
Blizzard bize kalp krizi geçirtmeye mi çalışıyor?

Ben yavaş yavaş Warcraft 4'ten umudumu kesmeye başladım.
Blizzard tamamen farklı bir hikayeyle mi gelecek Warcraft 4'te yoksa WoW'u yaşanmamış mı sayacak?

Yani Arthas ölmüş olmayacak mı War4'te. Hiç sanmıyorum zira Arthas öldükten sonra video bile çıkıyor, Bolvar oluyor yeni lich king.

Umarım bu saydığım iki ihtimal de gerçekleşmez, zira ilki gerçekleşirse War4'ün korsanını bile(diğer tüm warcraft oyunlarının orjinaline sahipken) almam. Eğer ikincisi gerçekleşirse; blizzard tüm şöhretini kaybeder diye düşünüyorum; bu kadar saçma bir şey olmamalı.

Blizzard bunlarla ilgili bir açıklama yaptı mı?
Yada Sizin Görüşlerinizi Alabilir Miyim?

There always must be a Lich King!
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
WoW ve Warcraft'ın geleceği 2 Yıl, 3 Ay önce  
bana sorarsan kardeşim wow un bize kalp krizi geçirteceğini zannediyorum çünkü tum online oyunların sonu gibi wow da kötüye gidiyor :/ bu konuda biz kullanıcıların ne yapması gerektiğini inan bilmiyorum:S

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
Eagle 11
First Sergeant
Gönderiler: 546
Puanlar: 47
graphgraph
Cinsiyet: Bay Eagle_Elvenqinn_11@hotmail.com Konum: Istanbul Doğum günü: 11/11
WoW ve Warcraft'ın geleceği 2 Yıl, 2 Ay önce  
Koskoca bir ejderhanin eli kiliçli elemanlarca indirilecek olmasi beni oyundan hepten sogutacak gibi.WoW herzaman civikti gerek grafikleriyle gerek questleriyle,yani RPG'den çok hacknslash bir oyun zaten.Birde RP serverinda oynuyorum ama hiçbirsey degismiyor,oynayan kitle RP'ci degil zaten.Birde seneler geçti oyun piyasaya çikali 11 milyon oynuyor diyorlar bayagi pazar olmus durumda gerçek hayattaki hertürlü saçmalik WoW'da da mevcut suanda,dolandiricilik,hirsizlik,mesela bir baskente girdigin zaman bir adam var ilan veriyor 1k gold 3.90 euro site adi bilmemne spam yapiyor bunu çikiyor charini kapayip yenisini açiyor bu eleman baska karakter adiyla 5 dakka sonra tekrar geliyor ayni ilani veriyor ve Blizzard hiçbirsey yapmiyor bu elemani engellemek için.ha tabi ben gidip ordan altin alsam hemen islem yaparlar ama bana vay sen ne yapiyon diye.
Warcraft 4 artik çizgi film olur herhalde,insan gruntlar ve dwarf warlocklar orc paladin ve footmanlere karsi Hakkat Goblin Paladin olabilecekmis,dini imani para olan bir paladin nasil olacak acaba.O Bolvar'a migferi takmalarida tam salak,çok klise yahu ben biliyorum tarih tekerrür edecek.Migfer bir araç,Ner'Zhul yoksada baskasi onunda zihnini ele geçirecek,alsana yine undead tarafi Warc4te,bu kadar ucuz produksiyon!Alliance Açip LoTr okusaydi anlar migferin yok edilmesi gerektigini,hem söyle de bir mantik hatasi var: Alliance niye Scourge'un devamini istiyor?Migferi yok ettiklerinde Lichking diye bir sey kalmayacagindan bütün Undeadlerde toza dönüsecek puff gidecek,bitti!Birsey akil edemiyorlar!
Blizzard hiçbir açiklama yapmadi,onlar simdi parayi yemeye bakiyorlar.Bu mesgale ile o kadar mesguller ki serverlarindan kaynaklanan asiri lag problemleriyle bile ugrasamiyorlar.Sürünüyoruz resmen,birden latency cosuyor.LVL 15 mage kendini LVL 3 yaratiga unarmed'ini kasarken kestirtmis olarak buluyor latency yüzünden mesela.Savas basladi ben vurdum o vurdu,durdular öyle dakikalarca görüntü bir geldi benim char yerde yatiyor!Yaratik uzakta otluyordu görüntü geldiginde,cani full

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye