Koskoca bir ejderhanin eli kiliçli elemanlarca indirilecek olmasi beni oyundan hepten sogutacak gibi.WoW herzaman civikti gerek grafikleriyle gerek questleriyle,yani RPG'den çok hacknslash bir oyun zaten.Birde RP serverinda oynuyorum ama hiçbirsey degismiyor,oynayan kitle RP'ci degil zaten.Birde seneler geçti oyun piyasaya çikali 11 milyon oynuyor diyorlar bayagi pazar olmus durumda gerçek hayattaki hertürlü saçmalik WoW'da da mevcut suanda,dolandiricilik,hirsizlik,mesela bir baskente girdigin zaman bir adam var ilan veriyor 1k gold 3.90 euro site adi bilmemne spam yapiyor bunu çikiyor charini kapayip yenisini açiyor bu eleman baska karakter adiyla 5 dakka sonra tekrar geliyor ayni ilani veriyor ve Blizzard hiçbirsey yapmiyor bu elemani engellemek için.ha tabi ben gidip ordan altin alsam hemen islem yaparlar ama bana vay sen ne yapiyon diye.
Warcraft 4 artik çizgi film olur herhalde,insan gruntlar ve dwarf warlocklar orc paladin ve footmanlere karsi

Hakkat Goblin Paladin olabilecekmis,dini imani para olan bir paladin nasil olacak acaba.O Bolvar'a migferi takmalarida tam salak,çok klise yahu ben biliyorum tarih tekerrür edecek.Migfer bir araç,Ner'Zhul yoksada baskasi onunda zihnini ele geçirecek,alsana yine undead tarafi Warc4te,bu kadar ucuz produksiyon!Alliance Açip LoTr okusaydi anlar migferin yok edilmesi gerektigini,hem söyle de bir mantik hatasi var: Alliance niye Scourge'un devamini istiyor?Migferi yok ettiklerinde Lichking diye bir sey kalmayacagindan bütün Undeadlerde toza dönüsecek puff gidecek,bitti!Birsey akil edemiyorlar!
Blizzard hiçbir açiklama yapmadi,onlar simdi parayi yemeye bakiyorlar.Bu mesgale ile o kadar mesguller ki serverlarindan kaynaklanan asiri lag problemleriyle bile ugrasamiyorlar.Sürünüyoruz resmen,birden latency cosuyor.LVL 15 mage kendini LVL 3 yaratiga unarmed'ini kasarken kestirtmis olarak buluyor latency yüzünden mesela.Savas basladi ben vurdum o vurdu,durdular öyle dakikalarca görüntü bir geldi benim char yerde yatiyor!Yaratik uzakta otluyordu görüntü geldiginde,cani full