bana göre sebeplerini sıralayacak olursak
1.si uzun zamandır var olan online oyun ve hatta türk oyuncusunun ilk tanıstıgı online oyun
2.si oyunda cok fazla türk var ve küfür v.s. kısıtlaması yok buda bizim türk oyuncuların hoslandıgı bisey
3.sü karakterlerin birbirlerine göre üstünlükleri var ve para kasmak cok daha kolay dier oyunlara göre
4.sü sürekli oyuna patch gelmesi bi merak uyandırıyo insanda acaba bu patchle ne gibi yenilik geldi die
5.si özel günlerde yılbası cadılar bayramı gibi özel haftalar oluyo cesitli eventler oluyo buda ilgi cekici bi durum
6.sı koxp denilen olay bizim türk oyuncuların cok hosuna gidiyo kolay yoldan emek harcamadan character kasıyolar sahsen nefret ettigim bi durum ben emegimle kac sene ugrasarak geldigim lwle adamlar 2 haftada geliyolar
7.si kullanısı kolay görewlerde nededigini anlamasan bile görevler sürekli canavar kesmek oldugu icin orda hangi canavardan nekadar kesmen gerektigini anlayabiliyosun buda oyunun yas ortalamasının düsmesini saglıyo
8.si kücük yastaki oyuncuların karsısındakinin yasını düsünmeden oyun icinde lwli yüksek die karsısındaki yasca büyük insandan daha büyük hissetmesini saglıyo bi nevi egolarını tatmin ediyo
9.su freeplay ve premium arasında pek bi fark olmuyo tek fark exp kasarken premiumluya daha cok exp geliyo e adam koxp kullandıgı icin bunada gerek dumuyo
10.suda savas icerikli bi oyun olması pk sırasında cesitli programlar sayesinde iletisim kurabiliyosun mesela örnek veriyorum kanka monumentin ordalar önce prieste dalıyoruz gibisinden bi sözü oyun icinde özel msjdan yazmaya kalksan adamlar bütün partinizi keserler onun icin programlar sayesinde hem espri yapabiliyosun hemde muhabbet edebiliyosun ve yardımlasabiliyosun e bizim türk oyuncularda muhabbeti sever ee daha sayardım ama heralde bu bole 25 e kadar fln gider die korkuyorum

bu nedenle burda kesiyorum daha devam etmemi isterseniz yazabilirim