Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Knight Online
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678
BAŞLIK: Knight Online
BuR0cK
Soldier
Gönderiler: 8
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Knight Online 2 Yıl, 11 Ay önce  
arkadaşlar bir zamanlar knight oynuodum ve yeni bir patchi çıktı sonra da oyun kapandı patch i açıldığında yukledim ve auto upgradde patch 1718 in sonun da tıkanıp kaldı.

5-6 saat oyalandım bilgisayarda ama yine çıt yok sonra arkiye sordum bi numaralardan bahsetti ama ben bişey anlamadım şimdi yeni bir patch çıkmış.

oyunu yukledim ve patch 1718 i geçti ama oynunun paralı olduğunu duyunca yıkıldım [b][size=4]acaba oyunun paralı olduğu gerçekten doğrumu ne diyorsununz.????*??[/b][/size]

Son Düzenleme: 25/06/2009 14:53 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
eragron
Private
Gönderiler: 26
graphgraph
Knight Online 2 Yıl, 11 Ay önce  
Dün itibariyle MMORPG'leri Knight yüzünden hayatımdan sildim. Oyuna hiç para harcamadangb almadan pre almadan oynamayı düşünüyodum. +1 Raptoru 100 m görünce kapattım ve PC deki tüm MMO ları sildim. Yaşasın MMO suz hayat

MetroidAlpha
Soldier
Gönderiler: 3
graphgraph
Knight Online 2 Yıl, 10 Ay önce  
Oyun çıktığında ilk oynayanlardan biriydim. O zamana göre gayet başarılıydı. Ancak sonrasında gelen HackShield gibi güvenlik zımbırtıları işe yaramayınca çoğu kişi Koxp olarak tabir edilen macro programlarına yöneldiler. Benim için bu oyun 2009 yılının başında bitti. K2 Network, macro programlarını bilerek engellemiyor çünkü işine geliyor. Adam seviye atlıyor atlıyor Level 80 oldumu artık oyuna baglı kalıyor ve başlıyor Premium hesap almaya. K2 Network'te bunu istiyor zaten. Hack falan olayları bu oyundan eksik olmaz. Ancak çoğu insan için ekmek kapısı bile olmuş durumda. Çünkü Türkiye'de oyuncusu çok. Yaş ortalamasına vurursanız ortalama 14 falan oluyor, K2'nin oyunları çocuk oyunu olmaktan yukarı çıkamayacaktır. Zaten bizim oyuncu potansiyelinde '' Nerede beleş oraya yerleş! '' politikası olduğu için tam onlara uygun bir oyun. 2006-2007 yıllarında Silkroad kafa tutar demiştim ama K2 oyuncuyu oyuna bağlı hale getirmeyi çok iyi başardı!

Oyuna girince hemen farkına vardığınız bir şey daha var: Kullanıcıların Türkçe katili oluşu! '' aga,aqa, oq, oqe, wersene, war mı? ''

Türklerin rekabet sevgisi mi? Knight Online'da Türklerin rebaket sevgisi değil, Türklerin ne kadar hilekar ve saygı derecesinin ne kadar olduğu ortaya çıkarılıyor. Nerede bir hile olsa hemen altından bizimkiler çıkıyor, nerede birinin karakteri çalınsa hemen bizimkiler orada! Bırakın gidin Allah aşkına bana bunları savunmayın!

BattleON'un Java tabanlı Adventure Quest'ini oynarım, Knight Online'ı oynamam!

Son Düzenleme: 01/07/2009 18:41 Düzenleyen MetroidAlpha.
ogullcan
Soldier
Gönderiler: 3
graphgraph
Knight Online 2 Yıl, 9 Ay önce  
Knight online'ın kac oyuncusu war tahmin edin? bi ara 3.5 tu bugun internette resmi bir sitede 10 milyon yazıyordu ama bilmem:ohmy: .gelin baylar birleselim knight online'da.LEVEL adında bir clan actım oncelikle edana server'ında Karus um nickimde BLASTOO 10 kisi kadar level cı war clanda sizlerde gelin np kasalım clan g1 olsun:woohoo: :Dhep birlikte luferde toplanır hava basarız atı keser ally alırız iletisim icn yakuza75@hotmailll

Son Düzenleme: 07/08/2009 17:17 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Final_Fantasy
First Sergeant
Gönderiler: 599
Puanlar: 35
graphgraph
Killer_B@windowslive.com Konum: Sri Lanka
KO, efsanevi oyun artık benim için bitti, okadar çk seebim varki, anlat anlat bitmez eskiden 1 günde 40 level yaptığmı hatrlarım, ama artık o kadar berbat ki...

HAIL AND KILL
berk1388
First Sergeant
Gönderiler: 560
Puanlar: 13
graphgraph
Bence Battlefiel Heroes oynamak KO dan daha güzel;)

GeeK
Private
Gönderiler: 15
graphgraph
Bence Super Mario oynamak Knight Online oynamaktan daha zevkli.

oceanic
Sergeant Major
Gönderiler: 650
Puanlar: 35
graphgraph
Knight Online (Chaos patch) 2 Yıl, 5 Ay önce  
Aslinda KO'yu pek sevmem ama yeni patch cikmis bende bi oynayayim dedim.Her neyse oyunu super hizli 8Mbit internetle 5 dakikada indirdim ve patchleri kurdum 10.dakikadaysa oyundaydim.
Ilk gozume carpan oyunun muziginin degismesi artik Bethoven-Moonlight temali muzik yerine daha gaz bir sarkiyla karsi karsiyayiz,Log-in ekranida degismis.

Odun Karakterler

Kardesim o kadar patch yapmissin biraz duzeltsene karakter arayuzunu adamin eli hala sanki elinde gorunmez bir silah varmis gibi duruyor,yillardir degistiremediniz.
Arayuz dedim aklima geldi,artik karakterimizin sac rengini istedigimiz gibi degistirebiliyoruz;pembe,yesil,mavi,turkuaz... istediginiz her renk var.Sac ve yuz sekilleride degismis ama hala odunluktan kurtulamamislar.Karakter i yarattik,oyuna girdik(bu arada Loading ekrani degismis)ilk dikkatimi ceken npcleri ustundeki kocaman ifadeler,artik her NPC sinifina gore amblem tasiyor yani pot cu tepesinde iksir sisesiyle....

Baslangicta Kaos vardi...

Chaos arena'dan bahsetmek gerekirse,gunun belli saatlerinde yapiliyor ama girebilmek icin NPC'sinden haritayi almalisiniz ama bedeva tabikide,yalniz 6 saat sonra kayboluyor ve 24 saat icinde alamiyorsunuz.Savasa girdik,oyle kendi karakterinizle oynamiyorsunuz,herkes irkina gore seklini degistiriyo ve cok guclu oluyor.Kiyafetlerimiz,silahimiz skillerimiz,herseyimiz ayni sadece biraz yavasiz ayrica 10 k canimiz var.chaos skilleri cok enteresan

Spirit Sword:
dusmana 1000 hasar verir.

Ice Counter:
Dusmana 1000 hasar verip hizini yavaslatir.

Fire Sword:
Dusmana ates topu firlatip 3000 hasar verir.

Tears of angel:
Sinirsiz olmakla beraber 1000 hp verir,sag tusa koymakta fayda var.

Sprint:

Hareket hizini arttirir.

Ice Sword:

Zamanla 3000 hasar veren mesafeli atis yapar.

Stealth:

30 saniyelik gorunmezlik.

Stun Lighting:

2000 elektrik hasari verir ve bazen dusmani yavaslatabilir.

Poison Knife:

Dusmanin o anki hp durumunun %10 u kadar hasar verir.

Throw Stones:

10 hp goturur birden cok hedef vurabilir.(bune Yha )

Chaos Kupleri

Bu kupler arenada rastgele ortaya cikar ve bazi yetenekler verir.

Light Pit:

Hizi gecici %200 arttirir.

Drain Restore:

20 saniyelik zaman diliminde 1000 hp saglar.

Killing Blade:

Rakibi tek hamlede oldurur.

Tuzaklar

Arenada kesici cark seklinde tuzaklar var,asil heyecani bu yasatti bana,5000 hp nizi goturur.

Kanat

Kardesim ayni AION ozentiligi Chaos savasina girdik,savastan ciktik,kanat geldi ama takamiyoruz(hayir premium degil)cunku map'i aldigimiz adama gidip 5.,2. ve 1. secenekleri secip 500 k vermemiz gerekiyor(tabi kanat dereceye gore veriliyor)Kanadi aldik ama bir ise yaramiyor,sadece havada asili kaliyorsun o kadar.(azcikda bonus)

Haydi Rastgele

Oyuna madencilikte eklendi.Istediginiz zaman Moradon girisindeki pitmanden bedavaya alabilirsiniz,ama dikkat sakin kaybetmeyin yoksa 2'nci mattock 2M'den satiliyor.Neyse taktik mattock'u gittik madene-zaten goreceksiniz- bastik Space' e kaz babam kaz nereye kadar.Habire Siling cikiyor,(atilan tas) sansiniz varsa mysterious ore hatta dogrudan item bile kazanirsiniz.Exp de geliyor,Levelinize gore.

Mysterious Ore:

Bunlari pitman' den yine bedava olarak rafine ettiriyorsunuz,belki pot belki Uniqe item....

Monster Mission

Oyuna yeni bir gorev eklenmis,bence biraz gereksiz.MO'lardan yaada Moblardan cikan bir tasi Skil barina koyup party varsa onuda yanimiza alip,bir haritaya gidiyoruz ve onumuze cikani yatiriyoruz,burda canavarlarin cogu saldirmiyor,sadece canimiz gidiyor,iclerinden item cikiyor,para cikiyor,scrap of steel cikiyor,peki ne yapacagiz bunu,oncelikle bunlardan 50 tane toplayacaksiniz ve harita sonu bossundan cikan Nest Scrap'ten 5 tane biriktirceksiniz ve oyle birsey yapacaksiniz ki onlar Uniqe taki olacak-mis

Yazi cok uzadi biliyorum ama izlenimlerim bunlar........

Son Düzenleme: 18/12/2009 22:29 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
İmza ne?
Bad Dog
Master Sergeant
Gönderiler: 410
graphgraph
Knight Online 2 Yıl, 5 Ay önce  
Oyundan çok oynayan kesim biraz enteresan. Tabii istisnalar var ama, şimdi Allahaşkına "Can Polat" diye büyücü olur mu yaaa. Vallahi görünce oyundan soğudum.

berk1388
First Sergeant
Gönderiler: 560
Puanlar: 13
graphgraph
Knight Online 2 Yıl, 5 Ay önce  
Bırakın Knight başka oyunlarda var,hayatta.

Üste gitSayfa: 12345678
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye