Aslinda KO'yu pek sevmem ama yeni patch cikmis bende bi oynayayim dedim.Her neyse oyunu super hizli 8Mbit internetle 5 dakikada indirdim ve patchleri kurdum 10.dakikadaysa oyundaydim.
Ilk gozume carpan oyunun muziginin degismesi artik Bethoven-Moonlight temali muzik yerine daha gaz bir sarkiyla karsi karsiyayiz,Log-in ekranida degismis.
Odun Karakterler
Kardesim o kadar patch yapmissin biraz duzeltsene karakter arayuzunu adamin eli hala sanki elinde gorunmez bir silah varmis gibi duruyor,yillardir degistiremediniz.
Arayuz dedim aklima geldi,artik karakterimizin sac rengini istedigimiz gibi degistirebiliyoruz;pembe,yesil,mavi,turkuaz... istediginiz her renk var.Sac ve yuz sekilleride degismis ama hala odunluktan kurtulamamislar.Karakter i yarattik,oyuna girdik(bu arada Loading ekrani degismis)ilk dikkatimi ceken npcleri ustundeki kocaman ifadeler,artik her NPC sinifina gore amblem tasiyor yani pot cu tepesinde iksir sisesiyle....
Baslangicta Kaos vardi...
Chaos arena'dan bahsetmek gerekirse,gunun belli saatlerinde yapiliyor ama girebilmek icin NPC'sinden haritayi almalisiniz ama bedeva tabikide,yalniz 6 saat sonra kayboluyor ve 24 saat icinde alamiyorsunuz.Savasa girdik,oyle kendi karakterinizle oynamiyorsunuz,herkes irkina gore seklini degistiriyo ve cok guclu oluyor.Kiyafetlerimiz,silahimiz skillerimiz,herseyimiz ayni sadece biraz yavasiz ayrica 10 k canimiz var.chaos skilleri cok enteresan
Spirit Sword:
dusmana 1000 hasar verir.
Ice Counter:
Dusmana 1000 hasar verip hizini yavaslatir.
Fire Sword:
Dusmana ates topu firlatip 3000 hasar verir.
Tears of angel:
Sinirsiz olmakla beraber 1000 hp verir,sag tusa koymakta fayda var.
Sprint:
Hareket hizini arttirir.
Ice Sword:
Zamanla 3000 hasar veren mesafeli atis yapar.
Stealth:
30 saniyelik gorunmezlik.
Stun Lighting:
2000 elektrik hasari verir ve bazen dusmani yavaslatabilir.
Poison Knife:
Dusmanin o anki hp durumunun %10 u kadar hasar verir.
Throw Stones:
10 hp goturur birden cok hedef vurabilir.(bune Yha

)
Chaos Kupleri
Bu kupler arenada rastgele ortaya cikar ve bazi yetenekler verir.
Light Pit:
Hizi gecici %200 arttirir.
Drain Restore:
20 saniyelik zaman diliminde 1000 hp saglar.
Killing Blade:
Rakibi tek hamlede oldurur.
Tuzaklar
Arenada kesici cark seklinde tuzaklar var,asil heyecani bu yasatti bana,5000 hp nizi goturur.
Kanat
Kardesim ayni AION ozentiligi

Chaos savasina girdik,savastan ciktik,kanat geldi ama takamiyoruz(hayir premium degil)cunku map'i aldigimiz adama gidip 5.,2. ve 1. secenekleri secip 500 k vermemiz gerekiyor(tabi kanat dereceye gore veriliyor)Kanadi aldik ama bir ise yaramiyor,sadece havada asili kaliyorsun o kadar.(azcikda bonus)
Haydi Rastgele
Oyuna madencilikte eklendi.Istediginiz zaman Moradon girisindeki pitmanden bedavaya alabilirsiniz,ama dikkat sakin kaybetmeyin yoksa 2'nci mattock 2M'den satiliyor.Neyse taktik mattock'u gittik madene-zaten goreceksiniz- bastik Space' e kaz babam kaz nereye kadar.Habire Siling cikiyor,(atilan tas) sansiniz varsa mysterious ore hatta dogrudan item bile kazanirsiniz.Exp de geliyor,Levelinize gore.
Mysterious Ore:
Bunlari pitman' den yine bedava olarak rafine ettiriyorsunuz,belki pot belki Uniqe item....
Monster Mission
Oyuna yeni bir gorev eklenmis,bence biraz gereksiz.MO'lardan yaada Moblardan cikan bir tasi Skil barina koyup party varsa onuda yanimiza alip,bir haritaya gidiyoruz ve onumuze cikani yatiriyoruz,burda canavarlarin cogu saldirmiyor,sadece canimiz gidiyor,iclerinden item cikiyor,para cikiyor,scrap of steel cikiyor,peki ne yapacagiz bunu,oncelikle bunlardan 50 tane toplayacaksiniz ve harita sonu bossundan cikan Nest Scrap'ten 5 tane biriktirceksiniz ve oyle birsey yapacaksiniz ki onlar Uniqe taki olacak-mis
Yazi cok uzadi biliyorum ama izlenimlerim bunlar........