Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

World of Warcraft mı, Age of Conan mı, Aion mu?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123456789
BAŞLIK: World of Warcraft mı, Age of Conan mı, Aion mu?
cancan52
Major
Gönderiler: 2069
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
World of Warcraft mı, Age of Conan mı, Aion mu? 2 Yıl, 5 Ay önce  
Quattro yazan:
cancan52 yazan:
Quattro yazan:
tarraqa yazan:
bende yaklasik 5 senedir wow oynuorum. oyunu bi ara biraktim. single oyunlar oynadim. fakat gene bisekilde wow a dondum. ( dayanamadim galba:)) eskisi gibi uzun sureli olmasada gunde 1 2 saat oynuorum. aion a giden arkadaslarim oldu. cogu geri geldi. grafik olarak belki biraz daha iyi ama wow oynadiktan sonra oyunun tarzinin suan sirf mob kesmekten ibaret oldugunu solediler. mutlaka aion da daha iyi olucaktir. wowunda ilk ciktigindada bazi sorunlari vardi. ama bana sorarsan suan icin wow derim. zaten zor bir oyun deil ve adamlar gercekten cok guzel yenilikler yaptilar ve yapiolar. yeni gelicek expansionlada mutlaka cok guzel yenilikler gelicektir. diablo 3 cikana kadar wow devam eder gibi gelio ki buda 2011 demek:))

2011'de Blizzard'ın yeni MMO'sunu çıkartacağını da hatırlatırım

yeni mmo derken isminey(ter bastı):D

İsmi henüz açıklanmadı ama resmi olarak yeni MMO yaptıklarını ve 2011'de çıkacağını söylediler. Hatta WoW'un başındaki Jeff Kaplan'ı yeni MMO'larının başına geçirdiklerini de yine resmi olarak açıkladılar.

iyiymiş güzelmişte wow gibi olacakmı yoksa daha mı iyi olacak diye düşünüyorlar :D(bde gene paralımı olacak)

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Quattro
LEVEL
Gönderiler: 182
Puanlar: 34
graphgraph
iyiymiş güzelmişte wow gibi olacakmı yoksa daha mı iyi olacak diye düşünüyorlar (bde gene paralımı olacak)

Şu an bununla ilgili yayınlanan tek bilgi Starcraft, Warcraft yada Diablo'nun dışında bambaşka bir oyun olacağı. Yani World of Starcraft gibi fikirleri kafamızdan çıkarmamız gerekiyor.

metozilla
Sergeant First Class
Gönderiler: 365
Puanlar: 63
graphgraph
Hepsi para vermeye değer oyunlar ama ben oyumuAion dan kullanıyorum rappelz ve RoM da olabilir

berk1388
First Sergeant
Gönderiler: 560
Puanlar: 13
graphgraph
WoW diyorum.Warcraft evreninde gezmek bile zevkli.Orclar ile insanların savaşı görülmeye değer.Oyum sonuna kadar WoW.(Keşke paralı olmasaydı)

tarraqa
Soldier
Gönderiler: 6
graphgraph
berk1388 yazan:
WoW diyorum.Warcraft evreninde gezmek bile zevkli.Orclar ile insanların savaşı görülmeye değer.Oyum sonuna kadar WoW.(Keşke paralı olmasaydı)

bence parasiz olsa bu kadar kaliteli ve hala bukadar yatirim yapilio olmazdi. 5 senedir ( bazi zamanlar yeni dungeonlar gelmedigi icin biraz sıkıcı olsada ) surekli bir yenilik var oyunda. gerek pvp gerekse pve icin. hatta artik raid yapmak icin illa bir guilda uye olmak bile gerekmiyor cunku random gruplarla bile ( birazda sansla iyi gruba denk gelip daha rahat bir sekilde:)) butun dungeonlari gorebiliosun. dedigim gibi aionda mutlaka zamanla butarz yenilikler yapicaktir. ama ucretsiz olursa kalite dusucektir.

cagsev
First Sergeant
Gönderiler: 583
graphgraph
Bu tartışma sonsuza kadar sürer ama ben Aion diyorum . Wow'da olabilir aslında. Yok Aion... Wow diyeyim ben ...

cancan52
Major
Gönderiler: 2069
graphgraph
açıkçası bende baya bi araştırdım ve gerçekten wow farklı bir dünya bu oyunu gerçekten tatmam gerek ama ben aionu da çok merak ediyorum .Ama ben genede şimdilik wow dan taraftayım:)

tarraqa
Soldier
Gönderiler: 6
graphgraph
wow olan bi arkadasindan 10 gunluk deneme sifresi alip bakabilirsin. aion da varmi bilmiorum. birazda olsa oynayip kararini bu sekildede verebilirsin.

EMB
Master Sergeant
Gönderiler: 448
graphgraph
Bence Aion en güzeli.Çünkü oynanışı ve grafikleri muhteşem.

metozilla
Sergeant First Class
Gönderiler: 365
Puanlar: 63
graphgraph
Aion vs WoW 2 Yıl, 4 Ay önce  
arkadaşlar çağın diye biriyle tartışmaktayım beni haklı çıkaracağınızı biliorum

Üste gitSayfa: 123456789
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye