Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

En iyi web tabanlı oyun
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123456
BAŞLIK: En iyi web tabanlı oyun
sad555
Private First Class
Gönderiler: 43
Puanlar: 10
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
En iyi web tabanlı oyun 2 Yıl önce  
Batracer, Lord of Ultima ve MyBrute

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
ososru
Private First Class
Gönderiler: 47
Puanlar: 0
graphgraph
En iyi web tabanlı oyun 1 Yıl, 11 Ay önce  
baya bi kişi bulursak beraber travian da clan açabiliriz

ghostshoot
Second Lieutenant
Gönderiler: 1430
Puanlar: 2684
graphgraph
Darksiders yazan:
Ogame'e bulaşmayın sakın , Arkadaşlarım oynuyordu sürekli bir panik içindeydiler 'acaba saldırdılar üssüme , acaba yapımı tamamlanmışmıdır' , Sosyal hayat 0 oluyordu . Eğer bir online oyuna başlıycaksanız bu kesinlikle Ogame olmamalı .

Ogame öyledir. Adama rahat vermez...

SupremeMaster
Private First Class
Gönderiler: 33
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay buro06b exel_bugra@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 25/04
Erlikhan ve Almeha grafik açısından hepsinden iyi ve strateji oyunu oldukları için

Son Düzenleme: 02/06/2010 02:08 Düzenleyen SupremeMaster.
ghostshoot
Second Lieutenant
Gönderiler: 1430
Puanlar: 2684
graphgraph
Umaykut Erlikhan ile aynı formata sahip bence daha güzel...

alpgms
Staff Sergeant
Gönderiler: 263
graphgraph
miniclip:D:D:D

MOLİVER
Corporal
Gönderiler: 113
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ahmet.guler@msn.com Konum: Antalya Doğum günü: 02/11
Ogame, Bitefight, Travian

I Love You This Game!!!
cyberdejin
First Sergeant
Gönderiler: 505
graphgraph
Eve Online ( bunu meslek olarak yapmak lazım ama )
Ogame ( eveonline yanında daha rahat ama bu da adamı asosyal yapıyor )

Benim asıl beklediği APB ( All points Bulletin) ve Starwars The Old Republic. Sanırım bunlardan birine girip bu dünyadan kopacağım

YANMIŞ EKRAN KARTININ KOKUSUNU SEVİYORUM...
Saldiray
Private First Class
Gönderiler: 57
graphgraph
Aslında o kadar güzel browser based oyunlar var ama birçoğumuz bunları bilmiyor yada dil desteği olmadığı için bu oyunlara sıcak bakmıyor mesela;

Yakın zamanda strateji türünde Warcraftı temel alan ve gayette başarılı bir yapım olan World of Lordcraft çıktı.İlk zamanlarında oyunu oynadım(Hatta ilk onlarda ellilerdeydim)fakat sonra server resetlendi vesaire yapım aşamasında olan oyun dahada geliştirildi.Tabi o dönemler teknik bi arıza yüzünden bilgisayarımdan uzak kalmıştım bu oyunu bırakmak zorunda kaldım haliyle...

Uyarı: Spoiler!

Bunun dışında belkide birçoğunuzun gördüğü yada duyduğu Dragon's Call var çok kaliteli bir Browser Based MMORPG türünden bir oyun.Karakter geliştirmeleri,questler ve instanceler çok çok zengin.Bu oyunuda bilgisayarımdan uzaklaştığım için bırakmıştım.Hatta geçenlerde Blizzard'ın farklı bir versiyon için bu oyunu satın almak istediği söyleniyordu.Ne kadar doğrudur bilemem tabi sonuçta bu bir dedikodu...

Gene son zamanlarda çıkmış olan Sıra Tabanlı online oyun meraklılarına hitap eden Gilfor Tales var.Final Fantasy Tactics oyununun Web Tabanlı hali gibi gelmişti bana.En son oynadığımda ufak tefek birkaç bug vardı ama sanırım birçoğunu çözdüler bu bugların.Browser Game of the Year 2008 ödüllerinden nasibini almış bir oyundur ayrıca...

Birde benim 3 yıldır bıkmadan usanmadan oynadığım bir oyun var.Birçok oyun oynadım ama hiçbirisine bu kadar bağlı kalmamıştım.Oyunda malesefki tek Türk benim.Tavsiye ettiğim önerdiğim birçok arkadaşım oyuna ısınamadılar.Oyunun en güzel yanı ise çeteler ve savaş alanı.Oyunda 4 çete bulunuyor ve siz oyuna başlar başlamaz bunlardan birine otomatik olarak atılıyorsunuz.Çetede rütbe atlama imkanınızda var tabi hatta seçimlere katılıp konsül bile olmanız mümkün yanı oyuncu yönetiminde çeteler var.Ve bu çeteler Wastelands denen haritada birbirlerini yenmeye en çok puanı kazanmaya çalışıyorlar.Burada sayamayacağım birçok özelliğinde bulunduğu oyunun en yüzeysel amacı bu tabi gerek web tabanlı olması gerekse yabancı dil sorunu birçok dostumu bu oyundan soğutmaya yetti...

MagnaFlex
Sergeant
Gönderiler: 150
graphgraph
cyberdejin yazan:
Eve Online ( bunu meslek olarak yapmak lazım ama )
Ogame ( eveonline yanında daha rahat ama bu da adamı asosyal yapıyor )

Benim asıl beklediği APB ( All points Bulletin) ve Starwars The Old Republic. Sanırım bunlardan birine girip bu dünyadan kopacağım

Eve Online ve APB MMO oyunları web tabanlı değil ki.Belli bir client yükleyip oynuyorsun onları, ama web tabanlıları hiç bir indirme yapmadan direk web browser'ı üzerinden oynuyorsun.Yani dediğin iki oyun web tabanlı değil, yanılmıyorum değil mi?

"I do not care about Nova.....My name, is Victor Reznov.....and I will have my revenge!"
Üste gitSayfa: 123456
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye