Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

APB'nin bedava olması
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: APB'nin bedava olması
berk1388
First Sergeant
Gönderiler: 560
Puanlar: 13
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
APB'nin bedava olması 1 Yıl, 9 Ay önce  
APB bedava olursa acaba ne olur?

1-)Oyuncu patlaması olur.

2-)Serverlar tıkanır.

3-)Para ödeyenler,parasızları ezer.

4-)Hile hat safaya çıkar...

Böyle sürüp gider.

Birde oyunun bedava olacağı söylentilerin hepsi yalan çıktı.Kandırdılar bizi .Birde GTA'dan esinlenmelerle bana göre oyuncu topladı.Grafiklerde de aldatma sağlıyor.

Bana göre bedava olmalı oyun.Birde oyun çıkartacaklarsa önceden planlıyıp öyle çıkarsınlar.Bedava olacak diye umutlanmıştım .Şimdi bedava olsada oynamam.

Son Düzenleme: 12/08/2010 14:30 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
tactic
First Sergeant
Gönderiler: 617
Puanlar: 11
graphgraph
Oyuncu toplamasının asıl nedeni, konusunun herkese cazip gelmesi.. Herkes bıktı ormanlara dalıp saçma saçma hayvan öldürmekten..Silahları alıp, başıboş, büyük bir dünyada diğer oyuncuları avlamak istiyordulk..En azından ben bunu istiyordum.Piyasaya adam gibi, günümüz şartlarında, "sandbox" tadında bir MMO gerekiyordu.Realtime Worlds de bunu yaptı.Bu, Elif Abla'nın dergide bahsettiği gibi, türünün temeli..Daha çok böyle oyun göreceğiz ama APB, oyuncuları sıkıcı bir dünyadan kurtarıp bambaşka bir dünyaya götüren "ilk" yapım olduğu için hep akıllarda olacak..

You know the old saying:''Enemy of my enemy is my friend?''
Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1150
Puanlar: 52
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
Onlarda öyle düşündüklerinden ücretli yaptılar.

LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye