Merhaba arkadaşlar. Bugün PointBlank i yükledim. DVD arkasındaki uyarılarada uyarak ( Proxy ve DNS i kapattım ) hareket ettim. Luncher ı açtım ve güncelle dedim. Daha sonra Kontrol et e tıkladım. Ve başlat a tıkladığımda oyun başlamadı. GameGuard falan hiç bir şey çalışmıyor öylece kalıyor. Biraz bekleyeyim dedim ama genede bir değişiklik olmadı. Ayrıca Config ayarları yaptığımdada bunları kayıt etmiyor. Sabahtan beri uğraşıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ? XP kullanıcısıyım bu arada. Şimdiden teşekkürler.
Not : Güvenlik duvarı kaldırmayıda denedim fakat fayda etmedi. System Tray dada Virus programları devre dışı bıraktım ama yinede aynı sorun hep. Sistemimde fazla fazla yeterli bu oyun için.
2.Not : Arkadaşlar oyunun kurulu olduğu klasörde belki eksik olabilir diye düşündüm.
img820.imageshack.us/img820/1826/adszddd...
Bir bakarmısınız eksik bir klasör var mı ? Sanki GameGuard klasörü eksik gibi ? GameGuard ile korunan bir çok oyunda GameGuard klasörü olur bunda göremedim ? Eğer bende eksikse Upload ederseniz sevinirim. Bir de öyle denerim.