Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Travian
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: Travian
Memat
Soldier
Gönderiler: 2
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Travian 3 Yıl önce  
Merhaba

Travian oyununu çoğunuz duymuşsunuzdur belki. Dünya çapında tercih edilen güzel web browser oyunlarından Merak ettim ve konuyu açmak için de en uygun yer olarak burayı gördüm Aramızda var mı Travian hastası

Son Düzenleme: 15/01/2009 16:44 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
cihanimparatoru
Soldier
Gönderiler: 9
graphgraph
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
cihanimparatoru daha güzel bence

cihanimparatoru.com

RedLon
Private First Class
Gönderiler: 41
graphgraph
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
Ben oynuyodum ama oyunun bir açığı bulmuşlar. Baya ilerlemiştim derken oyunun açığını bulan zekai arkadaşlarım köyü mahvedince oyunun bir daha yüzüne bakmadım sinir etti beni

uğur543
Sergeant
Gönderiler: 159
graphgraph
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
Güzel bir oyun s11'de oynuyorum.

mutluklds
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1282
graphgraph
Cinsiyet: Bay mutlukoldas@hotmail.com Konum: Eskişehir Doğum günü: 25/03
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
Bir aralar oynuyordum. Birkaç köyüm vardı hepsi birden saldırı aldı ağır şekilde ve oyunu bıraktım.

You never walk alone!!!
Efrasiyab
Private
Gönderiler: 30
graphgraph
Cinsiyet: Bay dogan_karahasan1905@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 10/07
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
Bende oynuyodum s12 de güzel oyundu.oyunda geliştikçe bakması zorlaşıyodu sırf onun için 1300 altın almıştım boşu boşuna ittifak savaşı çıkıncada o kadar uğraştıgım oyun gitmişti

RapM@ster
First Lieutenant
Gönderiler: 1682
Puanlar: 38
graphgraph
Cinsiyet: Bay Mert_94_ksk35@hotmail.com Konum: KsK çarşı Doğum günü: 30/10
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
mutluklds yazan:
Bir aralar oynuyordum. Birkaç köyüm vardı hepsi birden saldırı aldı ağır şekilde ve oyunu bıraktım.
mutluklds gerçekten yazık sana kardeş ya her oyundada sana birden saldırıyorlar alt üst ediyorlar seni:side:

Karşıyaka Aşkına Karşı Çıkarsan Peder... Merak Etme Sanada Gider...
Kralına Değil Alayına Gideriz...
[img size=150]http://www.2shared.com/file/10739323/ 13840a68/fb5ba52405c72f642b7c62fb8adfab.html[/img]
mutluklds
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1282
graphgraph
Cinsiyet: Bay mutlukoldas@hotmail.com Konum: Eskişehir Doğum günü: 25/03
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
RapM@ster yazan:
mutluklds yazan:
mutluklds gerçekten yazık sana kardeş ya her oyundada sana birden saldırıyorlar alt üst ediyorlar seni:side:

Vallahi aynen öyle bu Travian'daki, Klansavaşlarındaki, Ikariam'daki köyler gitti. Bitefight'taki, Gladiatus'taki adamlar gitti. Bıktım artık web tabanlı oyunlardan, pes ettim gitti.

You never walk alone!!!
dead6012
Corporal
Gönderiler: 115
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay indiregandiyapacandeğilmiçakalQTSıcakileti.Kom Konum: PC'nin K@R$ISI (T0K@T)
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
s3 ve s4 oynuyorum uluslararsı serverda geçen gün açılı yeni başlamak istiyenlere orası tavsiyem türkler ve çinliler kapışıyor orda ) türkler ve uzakdoğu diyelim çünkü birleşiyorlar devletler gerçekten zevkli bir oyun genelde bu oyunu iş sahibi esnaflar felan oynuyor çünkü online süresi istiyen bir oyun oyun hakkında yarıdım debilirm üye edebilirm Bu sayede banada altın kazndırmış olursunuz size yardımcıda olurum yeni server açılırsa Level birliği kurarız ) se ve s4 dead6012 yazan uşalbilirsiniz.

Travian baba sözleri

Nüfüs yanıltır Asker Bayıltır
Aldanma Gülüşüme Kitlerim dönüşüne(Kitleme:Size biri saldırınca askerlerinizi saniyesine ayarlıyorsunuz ve o karşıdaki askerlerini kaçıramıyor saliseyle asker kaçımıştım unutamam:))

Direct
Private
Gönderiler: 31
graphgraph
Travian 2 Yıl, 8 Ay önce  
Bu oyunu oynadım ama çok kısa bir süre sonra Emret'e başladım o çok berbattı ama pişman oldum harcadığım zamana

Üste gitSayfa: 12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye