Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Sistem topluyorum
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: Sistem topluyorum
KacaK
Soldier
Gönderiler: 2
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sistem topluyorum 1 Yıl önce  
AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci 133
MSI 890GXM-G65, AMD 890GX, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX, ATI HD4290
KINGSTON 4 GB (2X 2GB DDR3 1600 MHZ RAM CL9 HYPERX KHX1600C9D3K2/4G
SEAGATE 1TB HDD SATA III 32 MB 7200 rpm
VTX HD6950 1 GB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 800/5000
DARK Knight 600W High Power Güç Kaynaklı HotSwap Disk Yuvalı ve USB 3.0 Destekli Oyuncu Kasası

öneri ve görüşleriniz neler?

Son Düzenleme: 24/05/2011 17:05 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
ilgin003
Private First Class
Gönderiler: 35
Puanlar: 10
graphgraph
güzel sistem. rahat rahat oyun keyfi yaparsın artık. baska yorumum yok bu pc benden 7,9 alır.

Asus P4V8X-X Anakart Pentium IV 2.8 Ghz İşlemci Sapphire ATI X1650 512 Mb ekran kartı 768 Mb ram Nasılım
007Jets
Corporal
Gönderiler: 135
Puanlar: 2396
graphgraph
2 tane ekran kartı yazmışsın orayı anlayamdım ama HD 6950 günümüzdeki tüm oyunları rahatça çalıştırabilecek bir kart bende arkadaş gibi puan vermek istiyorum sistemin intel tabanlı olsaydı 8.0 hakederdi ama bende 7.9 vereceğim...

HaruNGs
Warrant Officer
Gönderiler: 1024
graphgraph
007Jets yazan:
2 tane ekran kartı yazmışsın orayı anlayamdım ama HD 6950 günümüzdeki tüm oyunları rahatça çalıştırabilecek bir kart bende arkadaş gibi puan vermek istiyorum sistemin intel tabanlı olsaydı 8.0 hakederdi ama bende 7.9 vereceğim...
Intel, where is Intel?

KacaK
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
007Jets sanırım 2. sıradakini kastediyorsun o anakart oluyor üzerinde ATI4290 entegre ekran kartı var.

büyük olsasılıkla bu sistemi sipariş edeceğim yine de sizlerin görüşüne sunayım istedim. Intel olarak i5 2500k önerdiler o da neredeyse amd 955 in 2 katı fiyatında bana fazla geldi o yüzden Intel bakmadım.

007Jets
Corporal
Gönderiler: 135
Puanlar: 2396
graphgraph
Ok . Zaten intel çoğu kişiyi aşan bir işlemci bazı.. Ama senin işlemcinde iyi canım asla kötü diyemem anakarttaki entegre ekran kartınıda sonradan farkettim

GaBaaR
Sergeant First Class
Gönderiler: 373
Puanlar: 1550
graphgraph
Sistem topluyorum 12 Ay önce  
ekran kartın için GTX 560 Ti diyebilirdim ama 6950 nin çıkışı GTX 560 etkiledi ve daha iyi bir performans ve daha ucuz rakamla piyasaya çıktı ekran kartını iyi tercih etmişsin

denizvurgun
Soldier
Gönderiler: 6
graphgraph
arkadaşlar merhaba

Öncelikle Crossfire yapmicaksan 890 çipsetli anakart'a boşa para verme 880 çipsetli veya 870 çipsetli bi anakart layıkı ile işini görecektir. sonra 1600 mhz'lik ram işlemcinin ddr2 modülü olduğu için 667 mhz'de çalışacak, onun için 1333 mhz CL7 bi ram alırsan daha daha perfonmanslı olur. ekran kartı ve amd işlemci harika seçim olmuş bide güzel bi işlemci fanı alırsan 4X4 olcak inşallah. vatanbilgisayarda 30-31 MAYIS 2011 tarihleri arasında %25 indirim var buyur gel bide bizim görüşümüzü al
iyi günler...

cato16
Corporal
Gönderiler: 114
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay yilmazer_cagatay@windowslive.com Konum: Ankara Doğum günü: 09/04
Topla bunu bana da haber ver kanka. Sisteme bakıp bakıp ağlayacağım.

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye