Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Laptop önerisi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345
BAŞLIK: Laptop önerisi
kopur
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 997
Puanlar: 2339
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay oyuncununmekani.com Konum: türkiye Doğum günü: 07/10
Laptop önerisi 1 Yıl, 8 Ay önce  
Arkadaşlar bu arada R580'ni araştırıyım dedim ancak r580'nin heralde birden çok modeli var çünkü farklı kodlar çıktı
baktığım r580'nin özellikleri şunlardı:
i5-520-js02tr
320 gb hdd (bu arada hdd 5400 rpm 7200 rpm oyunlar için daha iyi değil miydi? yoksa fazla kafaya takmayıyım mı?)
4gb ram
gt 330 (ekran kartı da dx11 değil ben beni biraz fazla idare etsin diye dx11 arıyordum buna da mı fazla kafayı takmıyıyım yoksa )

sizin bahsettiğiniz R580 bu muydu?

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
GreX
Soldier
Gönderiler: 3
Puanlar: 0
graphgraph
kopur yazan:
arkadaşlar ben 2000-1500 tl. arasında bir laptop alacağım beni tatmin edecek iki tane laptop buldum packard bell ve exper yalnız exper ve casper kalitesiz diyorlar sizce doğru mudur? ve bana bu fiyat aralığında laptop önerebilir misiniz? laptoplar şunlar:
Packard bell: TM81
amd phenom n930 (4 çekirdek işlemc)i
4 gb ram
atı 5650 ekran kartı
320 gb hdd
fiyat 1350 tl.
Exper:Karizma NC84B
intel i7-720
4 gb ram
400 gb hdd
ati 5650 ekran kartı
*bu modelde ayrıeten parmak izi okuyucusu bulunmaktadır
fiyat:1550 tl.
(bence aşağıdakinin özellikleri daha iyi ancak exper kalitesiz diyenleri duyunca kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim.....)

ben şuanda packard bell kullanıyorum çokta memnunum öneririm yani

GamedElisi
Staff Sergeant
Gönderiler: 263
graphgraph
O zaman Samsung öneriyorum. Ancak sen bana şu Packard Bell'in modelini söylsene bir şunun özelliklerini bir tam olarak bulayım. Sonra Samsung bakayım, hemen bir tanıdığıma mail atacağım. Bugün içinde cevap gelir. Ben de zaten bugün ağabeyim evde olmadığı için gece geç saatlere kadar başındayım bilgisayarın. Eğer akşam normal saatlerde forumda olup bu konuyu sık kontrol edersen, görürsün. En kısa sürede yardımcı olacağım.

THE SETTLERS 7 PATHS TO A KINGDOM
kopur
graphgraph
GamedElisi yazan:
O zaman Samsung öneriyorum. Ancak sen bana şu Packard Bell'in modelini söylsene bir şunun özelliklerini bir tam olarak bulayım. Sonra Samsung bakayım, hemen bir tanıdığıma mail atacağım. Bugün içinde cevap gelir. Ben de zaten bugün ağabeyim evde olmadığı için gece geç saatlere kadar başındayım bilgisayarın. Eğer akşam normal saatlerde forumda olup bu konuyu sık kontrol edersen, görürsün. En kısa sürede yardımcı olacağım.

çok sağol aga modeli PACKARD BELL TM 81 MODELİ vatan computer.com'da halen gösteriliyor yalnız kusura bakma arkadaşım ben kaçırdım daha yeni açabildim pcyi

Son Düzenleme: 09/09/2010 19:42 Düzenleyen kopur.
kopur
graphgraph
GreX yazan:
kopur yazan:
arkadaşlar ben 2000-1500 tl. arasında bir laptop alacağım beni tatmin edecek iki tane laptop buldum packard bell ve exper yalnız exper ve casper kalitesiz diyorlar sizce doğru mudur? ve bana bu fiyat aralığında laptop önerebilir misiniz? laptoplar şunlar:
Packard bell: TM81
amd phenom n930 (4 çekirdek işlemc)i
4 gb ram
atı 5650 ekran kartı
320 gb hdd
fiyat 1350 tl.
Exper:Karizma NC84B
intel i7-720
4 gb ram
400 gb hdd
ati 5650 ekran kartı
*bu modelde ayrıeten parmak izi okuyucusu bulunmaktadır
fiyat:1550 tl.
(bence aşağıdakinin özellikleri daha iyi ancak exper kalitesiz diyenleri duyunca kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim.....)

ben şuanda packard bell kullanıyorum çokta memnunum öneririm yani

bu arada sana da teşekkürler grex ne zaman almıştın modeli neydi?

kopur
graphgraph
beyler bu arada
1-amd n930'u araştırıken gördüm ki amd 4çekirdek olsa da her zamanki gibi intelin çift çekirdeklilerine alternatif oluyor sizce i5 daha mı iyidir yoksa "4 çekirdek her zaman 4 çekirdektir" mi diyeyim?
2-geçen sokakta yürüyorum mahalledeki gecekonduları yıkıyorlar bir de ne göreyim? gecekonduyu yıkan iş makinesinin markası samsung çıkmasın mı? bu açıdan kararsız kaldım samsung iyi değil mi?

3-bu arada 2000 tl'den az olan 3 laptop daha buldum bunlar hakkında ne dersiniz?

hp pavılıon dv6-2130et
amd turıon x2 ultra dc m620 2.50 GHz
4gb ram
320 gb hdd
atı hd 4650 1gb ekran kartı
fiyat:1600 tl

hp pavılıon dv6-2155et
i5 430m
4gb ram
320 gb hdd
nvıdıa gt 230m 1gb ekran kartı
fiyat:1200 tl

samsung r580(heralde bana tavsiye ettipiniz laptop bu)
i5 520
4gb ram
500 gb hdd
nvıdıa gt 330 1gb ekran kartı
fiyat:1700 tl.

bers224488
Master Sergeant
Gönderiler: 450
Puanlar: 420
graphgraph
bence dx 11 li laptop lara yönelirsen daha iyi olacaktır alienware e bakabilirsin

GamedElisi
Staff Sergeant
graphgraph
Yok yok hiç önemli değil canım, takma öyle şeyleri kafana forum burası sürekli olarak başında olamayabiliriz.

kopur
graphgraph
bers224488 yazan:
bence dx 11 li laptop lara yönelirsen daha iyi olacaktır alienware e bakabilirsin

arkadaşım benim bütçem ona yetmeyebilir yalnız dx11 konusunda bendeilk başta öyle düşünüyordum ama abim "bazı oyunları yüklemeden önce zaten dx kuruyor dx şu anda tam yayılmadı bazı dx 10lu ekran kartları dx11 leri geçiyor onlara yönel daha iyi "dedi bende samsunga yöneldim (r580)

GamedElisi
Staff Sergeant
graphgraph
Kardeş tamam ben senin işini çözdüm. Kuzenle bayağa bir baktık internetten, sana iki dizüstü bilgisayar önereceğim ve sen istediğini alacaksın. İkisi de 2.000 TL'nin altında. Biri daha pahalı ve özellikleri çok daha iyi. Diğeri ise özellikleri yine iyi ama diğerine göre düşük ve daha ucuz.
www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-037224...
www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-044260...

Yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun kardeşim. İnşallah yardım edebilmişimdir. Ama emin ol sana uygun 2 dizüstü bilgisayar bunlar. Kendime ve kuzenime güveniyorum.

Üste gitSayfa: 12345
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye