Bence yanlış bir değerlendirme yapılıyor. Bir markanın diğerinden daha iyi olması durumu şuan için düşünülemez bence. Zira iki marka da başa baş gidiyor. Bence benim için en iyi kartı yapan firma, ben ne kadar kullandıysam o kadar iyidir. Yani demek istediğim şuan en iyi kart nVidia'nın x kartı ise, Ati daha iyisini yaptığı zaman bence daha iyi bir konuma gelecektir. Tabii ardından nVidia daha iyisini yapar ve sonra ati... Bu böyle gider. Ancak her zaman için Ati Nvidia'dan iyidir veya Nvidia Ati'den gibisinden yorum yapmak yanlıştır gibime geliyor. Evet, ben bir nVidia kullanıcısıym. Ama eskiden Ati kullanıyordum, Aticiydim. Tabii şuan bir GTX 460 sahibiyim ve nVidia taraftarıyım. Ne için? Çünkü benim ihtiyacımı karşılayan bu kart, bu marka. Ha birkaç da hatırlatma yapayım: Fiyat-performansı düşünen bir arkadaşım Cuda'ymış, PhysX'miş benim umrumda değil yazmış. Bence buna dikkat etmelisiniz zira bu Cuda olayı işlemcisi o kadar da kuvvetli olmayana bir destek sağlayabiliyor. Ve PhysX'e gelince de, farkı ortada. PhysX kullanan yazılımların nVidia kartlarıyla daha iyi çalıştığı bir gerçek. Fiyat-performans'a gelince de; kendi kartımdan örnek vereceğim, kendileri bir overclock canavarıdır ve bir miktar overclock ile Ati'nin kendisinden iki kat pahalı olan bir kartına(kart sanırım 6850'ydi tam hatırlayamıyorum. Bir incelemede okumuştum. Fiyatı 200$'dır GTX 460'ın ve 6850'ninki ise 400$'dır. En azından okuduğum inceleme yapıldığı tarihte öyledir.) meydan okuyabiliyor. Alın size fiyat/performans