|
|
|
Bilgisayarım Mafia II'yi çalıştırır mı? 1 Yıl, 5 Ay önce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonunda be,ilk defa düzgün bi başlık görüyorum. çalıştırırmı diyo,genellikle kaldırırmı kelimesi kullanılıyo sanki pc deve oyunsa bi yük
valla senin pc çalıştırırmı bilmiyorum pcde hiçoyun oynamadım çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YUNUS EMRE yazan:
sonunda be,ilk defa düzgün bi başlık görüyorum. çalıştırırmı diyo,genellikle kaldırırmı kelimesi kullanılıyo sanki pc deve oyunsa bi yük
valla senin pc çalıştırırmı bilmiyorum pcde hiçoyun oynamadım çünkü.
ilginç bir yaklaşım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATI ekran kartlarını pek bilmediğim için o konuda yorum yapamayacağım ama Nvidia'da 8500gt'nin bile 800x600'de rahat oynatdığını duydum. Yalnız arkadaşlar ounu alırsanız Physx özelliğini kapatıp oynayın acayip kasıyormuş çünkü.(Ekran kartına güvenenler kapatmasın tabiiki çünkü açıkken kaldırıma ateş etseniz bile, taşlar yerinden çıkabiliyor  )
|
|
|
|
INCEPTION by Christopher Nolan
|
|
|
|
|
|
|
çalıştırır abi,bence ama!!Sana bişey anlatcam benim bilgisayarım win 7,2.40ghz,4 gb ram,ekran kartı da 512mb.Ben bu bilgisayara company of heroes:tales of valor adlı bir oyun yükledim oyun takıla takıla ilerlio,ama özellikleri 2.13ghz,2gb ram,ama ekran kartı daha yüksek olan bir bilgisayarda aynı oyun sorunsuz oynanıyor.Ekran kartınında önemini buradan anlıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can7081 yazan:
çalıştırır abi,bence ama!!Sana bişey anlatcam benim bilgisayarım win 7,2.40ghz,4 gb ram,ekran kartı da 512mb.Ben bu bilgisayara company of heroes:tales of valor adlı bir oyun yükledim oyun takıla takıla ilerlio,ama özellikleri 2.13ghz,2gb ram,ama ekran kartı daha yüksek olan bir bilgisayarda aynı oyun sorunsuz oynanıyor.Ekran kartınında önemini buradan anlıyoruz.
zaten oyunlarda grafik işlemcisinin önem kazandığını herkes biliyordur heralde teste gerek yok ama işlemcin kötü olupta ekran kartın çok iyi olursa öylede olmaz işlemci gpu yu kısıtlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cancan52 yazan:
Özellikler:
3 GB Ram
İntel Core 2 Duo 2.13 işlemci
Radeon x1600 ekran kartı
Çalıştırmaz gibi geliyor, ancak denemekte fayda var belki en düşük seviyede oynanabilir. Ama belki dostum fazla ümitlenme.
Bir de sana bir öneri PC şu anda Mafia 2'yi kaldırsa bile daha sonra Crysis falan oynayamassın. En kısa süre içinde değiştirmen öneridir ve değiştirme kararı alırsan bize söyle de sana uygun ve sıkı birşeyler önerelim. 
|
|
|
|
THE SETTLERS 7 PATHS TO A KINGDOM
|
|
|
|
|
|
GamedElisi yazan:
cancan52 yazan:
Özellikler:
3 GB Ram
İntel Core 2 Duo 2.13 işlemci
Radeon x1600 ekran kartı
Çalıştırmaz gibi geliyor, ancak denemekte fayda var belki en düşük seviyede oynanabilir. Ama belki dostum fazla ümitlenme.
Bir de sana bir öneri PC şu anda Mafia 2'yi kaldırsa bile daha sonra Crysis falan oynayamassın. En kısa süre içinde değiştirmen öneridir ve değiştirme kararı alırsan bize söyle de sana uygun ve sıkı birşeyler önerelim. 
Crysis2 yi oynatmasına gerek yok Ps3e alıcam onu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|