Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Neden Türk yapımı oyun sayısı çok az?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1234
BAŞLIK: Neden Türk yapımı oyun sayısı çok az?
Whatsthat
Soldier
Gönderiler: 7
Puanlar: 35
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Neden Türk yapımı oyun sayısı çok az? 2 Yıl, 3 Ay önce  
bu konu için yazılmış tüm yorumları okudum şöyle bir bakarsam ve toparlamak gerekirse

Türkiye için oyun sektörü ; Çooookkk gerideyizz ama daha yeni başladık

Türkiye içinde oyun programcılığı ve ilgilenenler ; Gerçekten birşeyler şaka değil kesinlikle bir merak ve yetenek var . Şunuda ekliyeyim bir yorum var crysisteki yerli kardeşlerle ilgili arkadaş burdaki toprak verimli değil şuan için kendileride bozulmasınlar ve kaliteli kişiler oldukları için elbet gidecekler verimli toprağa değilmi? ama gördüğünüz gibi ülkesinede 1 2 kıyak yaptılar hangi oyun filmlerdeki gibi böyle seslendirildi harcamayın yav çocukları sizde

Türkiyede korsancılık ; İnanılmaz derecede inanılmazın x2 katı hatta bu tıpkı bir insanın kişiliğini değiştirmek gibi birşey olur bunu yok etmek fakat nedenide bilinçsizlik tabiki ama tabi imkansız diye bişey yoktur Allah büyük

Türkiye oyun piyasası ; Ekecek ekin olmayınca haliyle toplayacak üründe olmuyor fakat yeni yeni ekmek yapmaya başlıyoruz ki firmalar kaliteyi görünce haa arkadaş ben buna para veririm diyebilsin.

Saygılar ...

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
GoGame_00½
Soldier
Gönderiler: 3
Puanlar: 0
graphgraph
Bence en büyük eksiler; TR ekonomisi, çaba sarfetmede eksiklik ve özellikle de hazıra konma ...

Türkiye'nin ekonomisi malum insanlar artık iş bile bulamıyor ülkemizde... Çaba sarfetmeme olayı da yeni nesil gençlerimizde çok görülen bişey. Ders, okul dedin mi "Salla yaaa ne dersi olum kızlar gelcek bilmem ne kafede beklicekler hadi kaçıyoruz .." vs. gbi...

Ve en büyük sorun da hazıra konma bence... Çünkü sokaklarda, dükkanların önlerinden geçerken bi bakın kaç tane yabancı kaç tane türk isme rastlıcaksınız.. Kendimiz birşeyler yapmıyoruz ve nerdeyse hep dışardan alıyoruz tüm malzemeleri... Ve özentilik te var bi dükkan ismi duymuştum ne dükkanı hatırlamıyorum ama adam açmış The Hacı'nın Yeri diye.. Yine geçte olsa artık oyun sektörüne ufak ufak girişler yapıyoruz.. Umarım bikaç seneye oyun sektörüyle beraber diğer bazı şeylerde gelişir...

Bu yazdıklarımda size ters gelen şeyler olabilir ya da benim bilmediğim başka nedenler olabilir bu sonuçlarla ilgili ben sadece düşüncelerimi ve bildiklerimi ortaya koydum ...

Mert Han
Soldier
Gönderiler: 9
graphgraph
........ODTÜ'den oyun sektörüne büyük atak.......

ODTÜ Rektörü Prof. Dr; Üniversitede, bir yandan, bilgisayar oyun teknolojileri konusunda

öğrenciler yetiştirilirken, bir yandan da lise öğrencileri yaz kampına alındı.

Üniversitenin bu yıl başlatmayı planladığı lisansüstü eğitim programlarıyla

bu alandaki akademisyen açığı da giderilecek.

www.pcakademi.com/2008/07/15/odtuden-oyu...

------------------
------------------

NOT:

Eski haber lakin meyveleri anca çıkmaya başlayacaktır.

ODTÜ'nün oyun sektöründeki atağı TÜRKİYE için bir şanstır.

Bu yolda emek veren insanların çıkacak olan ürünlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

Desteklemek adına TÜRK OYUNLARININ kopyasını asla ve asla kopyasını almayacağım...

Herkese iyi günler dilerim...

tactic
First Sergeant
Gönderiler: 617
Puanlar: 11
graphgraph
Gün gelecek biz de adam gibi FPS-TPS, süper kurgulu oyunlar çıkaracağız.Daha yolun başındayız.Şu ana kadar bir 'Kabus 22' bir de 'Pusu' var.Gerisi gelir inşallah...

You know the old saying:''Enemy of my enemy is my friend?''
volkan
Soldier
Gönderiler: 8
Puanlar: 35
graphgraph
oyun cocuklar icindir tabusunu yikamadigimiz surece oyun sektoru turkiye'de gelismez.

Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1150
Puanlar: 52
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
volkan yazan:
oyun cocuklar icindir tabusunu yikamadigimiz surece oyun sektoru turkiye'de gelismez.

Sanırım bu tabu, Mount&Blade ve özellikle Crysis ile birlikte yıkıldı ve darmadağın oldu.

LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
evt az fakat önümüzde şu son yıllarda kıpırdanmalar oluyor bakalım biraz sabredicez ve görücez nedenine gelince bence türk oyun sektörüne gerekli destek verilmiyor herhalde

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
mutluklds
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1282
graphgraph
Cinsiyet: Bay mutlukoldas@hotmail.com Konum: Eskişehir Doğum günü: 25/03
volkan yazan:
Aynen katılıyorum. Gerçi daha millet yeni yeni, oyunların sırf eğlenmek için olmadığını kavrıyor. Bence Türk oyunu sayısı önümüzdeki yıllarda artar ve artmalı da.

You never walk alone!!!
Destination
Command Sergeant Major
Gönderiler: 803
graphgraph
Oyun eğlenmek ve öğrenmek içindir. Kesinlikle oyunlara ihtiyacımız var. Türk milleti bunu başaracaktır. Zaten her yıl türkiyede orjinal oyun satışı artıyormuş diye duydum. Bunu böyle yapan firmaların zorlaması ama bkz : steam

Üste gitSayfa: 1234
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye