Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Oyun tarihinde Türk devrimi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678
BAŞLIK: Oyun tarihinde Türk devrimi
KOBRRA
Soldier
Gönderiler: 8
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Oyun tarihinde Türk devrimi 2 Yıl, 8 Ay önce  
Özelliklede son yıllarda oyun sektöründe büyük atılımlar yaptık.İlk dünya çapında ki oyunumuz Far Cry oldu.Far Cry serbest dolaşım ve güzel grafikleriyle göz doldurdu.Bizim için en iyi yanı,Türk yapımı olması.
2. ve asıl sükse yapan oyun ise CRYSIS.2007 yılının belkide en üst teknolojisine sahipti oyun.Bunu minimum sistem gereksinimide gösteriyor.Hala grafik olarak çok üstün bir oyun.Ayrıca senaryoda muhteşemdi.Çoğu zaman kendimizi Nomad'in yerinde bulduk.
CRYSIS WARHEAD.Crysis'ın hemen hemen aynısı bir oyun.Zaten bir eklenti paketi gibi.Toplam 6-7 saatte bitiyor.Ayrıca Crysis'da ki bazı buglar da temizlendi.
Gelelim Mount and Blade'e.Bu oyun bazı kesimlerce çok eleştirildi.Grafiksel olarak çok şey sunmasa da sonuçta Türk yapımı bir RPG.Ayrıca kale savaşları da eğlenceli yapılmış.
Sonuç olarak;
Bir kaç sene sonra CRYTEK gibi Türk firmaları çıkacağını umuyorum.

Son Düzenleme: 24/09/2009 15:02 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
legendezut
Master Sergeant
Gönderiler: 440
graphgraph
Aynen Mount & Blade ve Crysis falan süper (Yaşasın yerli kardeşler.)

I want play a game with LEVEL...
FearLess
Warrant Officer
Gönderiler: 1119
Puanlar: 10
graphgraph
inşanlah dediğin gibi bir şirket kurulur. ve ben ayrıca oyun yapımcılığında geliştikçe bilgisayar parçaları üretimindede gelişeğimizi düşünüyor ve umuyorum

MuroHiro
Sergeant First Class
Gönderiler: 331
graphgraph
Mount & Blade için devrim diyebilirim ama Crysis ve Crytek için aynılarını söliyemiycem grafik(güzel oyun ama devrim olabilcek bir seviyede diyil bence) devrimine devrim demem EA alt firması olana türk devrimcisi demem oyun sektörüne ve oynanışına devrim getirmemiş bir oyundur.Mount & Blade ise devrim mis gibi RPG`dir.

FearLess
Warrant Officer
graphgraph
MuroHiro yazan:
Mount & Blade için devrim diyebilirim ama Crysis ve Crytek için aynılarını söliyemiycem grafik(güzel oyun ama devrim olabilcek bir seviyede diyil bence) devrimine devrim demem EA alt firması olana türk devrimcisi demem oyun sektörüne ve oynanışına devrim getirmemiş bir oyundur.Mount & Blade ise devrim mis gibi RPG`dir.
sen de çok haklısın çünkü mount and blade tamamen türk yapımı bir oyun. crysis gibi ea da çalşıan bi yapımcının yaptığı bir oyun değil eve haklısın fakat bence bu kadar dünyada ses getiren bi oyunu bir Türk'ün yapması bence kesinlikle TÜRK OYUN TARİHİNDE BİR DEVRİMDİR. bak dünya demiyorum Türk oyun tarihinden bahsediyorum.

FearLess
Warrant Officer
graphgraph
ayrıca buna bi devrim diyemesekte ve hiç sevmediğim bi oyun olmasına rağmen İstanbul Kıyamet vaktinide ekleyebiliriz. :D en azından oynayanı var
:D:D:D:D:D tamam sözümü geri alıyorum buna sadece Türk malı damgası koysak yeter fazlası zarar hayır biraz oynadım oyunlardan soğudum

War Gamer
Private First Class
Gönderiler: 33
graphgraph
Bence 2Gen ve Son Işık stüdyoları ileride kesinlikle çok daha fazla büyüyecek.

n00b
Private
Gönderiler: 23
graphgraph
Oyun tarihinde Türk devrimi 2 Yıl, 5 Ay önce  
Konuyu kapatamam ama küçük bi nokta koymak istiyorum biz Türkler bir şeyi istediğimiz zaman yapıyoruz bu bir gerçek. Ama istemiyoruz o ayrı, biraz teşvik edilsek neler neler olacak farkında mıyız bilmiyorum ama değilsek bir an önce potansiyelimizi farketmeliyiz şuan herkes ben bilgisayar mühendisi olucam diyor, ben biraz daha açıyorum ben yazılımcı olacağım Türkiyenin teknoloji kültürüne büyük şeyler katacağım bana göre biz gücümüzün farkında değiliz ve klasik olarak.... '' Kontrolsüz güç, güç değildir.''

Yaşasın Türk Yazılımcılar....!!!! Yaşasın Türk Oyunlar....!!!! Yaşasın Türk Oyun Kültürü....!!!!
İlke
Corporal
Gönderiler: 137
graphgraph
Ben açıkçası Crysis'in bir TÜRK oyunu olduğunu düşünmüyorum. Crytek'te sadece bir avuç Türk var ve Yerli kardeşler şirketin BAŞINDA olsalar bile oyunu geliştiren takımda Türklerin büyük payı olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca Bulgaristan'da stüdyoları var, Türkiye de yok.

superhate
Warrant Officer
Gönderiler: 1135
Puanlar: 13
graphgraph
İlke yazan:
Ben açıkçası Crysis'in bir TÜRK oyunu olduğunu düşünmüyorum. Crytek'te sadece bir avuç Türk var ve Yerli kardeşler şirketin BAŞINDA olsalar bile oyunu geliştiren takımda Türklerin büyük payı olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca Bulgaristan'da stüdyoları var, Türkiye de yok.
kessinlikle katılıyorum o kadarda büyük bir payları yok bence de

Üste gitSayfa: 12345678
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye