ingilizce oyunlar aşırı derecede yaygın ve bütün firmaların öz dili ingilizce..
Türkçe yapılan bütün oyunlar mario'yu animsatıyordu ama cevat yerlinin "Hep ingilizce yeter bir kerede türkçe olsun"(bunu demedi, tabi ki ben diyorum

.)demesiyle birlikte hep ingilizce oyun oynayanlar şimdi de hayal ettikleri gibi türkçe oyun oynuyorlar ve doymuyorlar ama 5 milyon oyun sever bu oyunu bilmiyor reklam olmadığından eğer reklam olsaydı bu oyunu 50 milyon kişi oynardı türkiyeden
Esas konuya gelecek olursak Mount&Blade'yi çok sevmiştim ama forumda lüzümsuz bir sebep'ten ötürü permantly yedik

Ama Mount&Blade'nin türkçe olmasına karşın kimsenin bilmediği yerleri gezerken karşımıza çıkan şahısların ingilizce konuşması ve buda türkçe yapılan bir oyunun ingilizce alt yapısına sahip olduğu anlamına gelir yani bunlar türkçe yaması yapmişlar resmen ingilizce yazıpda türkçeyemi çeviriyorlar..güya türk ailesi diyorlar..
Oyunun Çok oyuncusu çıkınca en iyi online oyun olacağı söleniyordu ama hikaye oldu tabi..
Bu oyunu çoğu kişi yarı yolda bıraktı ..
Crysis türkiyede yapılan ilk türkçe dublaj oyunu..
Türkçe alt yazıda dahil tabi..
Cevat Yerli türkler için okadar çok para harcadı bizim rüyamızda göremiyeceğimiz paralar..ama sonuç olarak crysis'i türkçe alanlarin sayisi 1 milyon türk kullanıcı olamadı olmadı..