Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Türk yapımı oyunların içeriği zor oluyor değil mi?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123
BAŞLIK: Türk yapımı oyunların içeriği zor oluyor değil mi?
iowa_the old memory
First Sergeant
Gönderiler: 580
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Türk yapımı oyunların içeriği zor oluyor değil mi? 1 Yıl, 9 Ay önce  
arkadaşlar dikkat ettimde türklerin yaptığı oyunlar genellikle zor ve karmaşık oluyor sizcede öyle değil mi ama

Son Düzenleme: 13/05/2010 20:55 Düzenleyen Alexander the Great.Sebep: Başlık
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1129
Puanlar: 313
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
Türkler'in yaptığı veya katkısı olduğu 3 oyun biliyorum(Web tabanlı harici), İstanbul Kıyamet Vakti, Karahan Online, Crysis. Bunların da karışık olduğunu sanmıyorum açıkçası.

LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
KroniqChatlak
Sergeant
Gönderiler: 148
graphgraph
Ben tam tersini düşünüyorum bence hiçbiri karmaşık veya zor değil

iowa_the old memory
First Sergeant
Gönderiler: 580
graphgraph
lale savaşçıları... galata ... .crysis bunlar

Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1129
Puanlar: 313
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
iowa_the old memory yazan:
lale savaşçıları... galata ...

Hadi bunları geçtim de, Crysis niye?

LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
mtilhan
Sergeant First Class
Gönderiler: 324
Puanlar: 73
graphgraph
Cinsiyet: Bay Blogum :) Konum: in the Collesium Doğum günü: 15/11
Crysis'in yapan şirketin sahipleri ve prodüksoyoncuları Türk yalnızca senaryo ve programlama karma ekiple hazırlandı ve ayrıca oyun hiç de karmaşık değil (eğer karmaşık diyorsan gerçekten karmaşık oyun görmemişsin)...
Onun dışında Mount&Blade var kendini kanıtlayan geri kalanlar mahalle oyunları

Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi....

Romeo ve Juliet - Sheakspeare
Blomla
Soldier
Gönderiler: 5
graphgraph
Cinsiyet: Bay Looki Konum: Bir yere yazmıştım dur!, bulup yazıyım:D Doğum günü: 10/05
Açıkça sölemek gerekirse.. 1 Yıl, 9 Ay önce  
ingilizce oyunlar aşırı derecede yaygın ve bütün firmaların öz dili ingilizce..

Türkçe yapılan bütün oyunlar mario'yu animsatıyordu ama cevat yerlinin "Hep ingilizce yeter bir kerede türkçe olsun"(bunu demedi, tabi ki ben diyorum .)demesiyle birlikte hep ingilizce oyun oynayanlar şimdi de hayal ettikleri gibi türkçe oyun oynuyorlar ve doymuyorlar ama 5 milyon oyun sever bu oyunu bilmiyor reklam olmadığından eğer reklam olsaydı bu oyunu 50 milyon kişi oynardı türkiyeden

Esas konuya gelecek olursak Mount&Blade'yi çok sevmiştim ama forumda lüzümsuz bir sebep'ten ötürü permantly yedik
Ama Mount&Blade'nin türkçe olmasına karşın kimsenin bilmediği yerleri gezerken karşımıza çıkan şahısların ingilizce konuşması ve buda türkçe yapılan bir oyunun ingilizce alt yapısına sahip olduğu anlamına gelir yani bunlar türkçe yaması yapmişlar resmen ingilizce yazıpda türkçeyemi çeviriyorlar..güya türk ailesi diyorlar..
Oyunun Çok oyuncusu çıkınca en iyi online oyun olacağı söleniyordu ama hikaye oldu tabi..
Bu oyunu çoğu kişi yarı yolda bıraktı ..
Crysis türkiyede yapılan ilk türkçe dublaj oyunu..
Türkçe alt yazıda dahil tabi..
Cevat Yerli türkler için okadar çok para harcadı bizim rüyamızda göremiyeceğimiz paralar..ama sonuç olarak crysis'i türkçe alanlarin sayisi 1 milyon türk kullanıcı olamadı olmadı..

Fedakarlik olmadan zafer olmaz..
alpgms
Staff Sergeant
Gönderiler: 263
graphgraph
kardesim yatırım yok bizim ilerleme kaydetmemiz icin en az cok ciddiyim 15 yıl abi adamlar napsın oyunu nasıl zorlastırırız diye düsünüyor bak god of war 3' e kolay ama zevk veriyor oynarken saatin nasıl gectini anlamıyorsun

felix
Colonel
Gönderiler: 2597
graphgraph
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
Bence içeirikleri zor değil çok basit..Biz bu yıldayız ve dünyada sinema sektörüyle yarışan bir bünyenin gelişmesine karşın yaptığımız hiçbirşey yok...Cevat Yerlinin METUTECH keynote'unu izleyenler bilir...O videoada Kick-off adında bir oyundan bahsetmiş...Bende o oyunu biraz araştırdım günümüzde Türk yapımı oyunlardan çok iyiydi Ve hala kontrolleri bile tam anlamıyla oturmamış (bkz.Kabus22 sadece klavye ile oynanma) oyunlar yapıyolar..Bunun en byük nedeni kült zekaya sahip kişilerin yapması sıradan bir insan için oyun nedir aksiyon-parçalama üzerine dayalıdır...Yani bu nedenle böyle kötü yapımlar karşımıza çıkıyor..Unreal Engine3 motoruda ücretsiz oldu..Ve boğaz harbi oyunu UE3 ücretsiz olduktan sonra çıktı oyun eleştirilere maruz kalınca kullandığımız motor iyi değil gibi kaçamak cevaplar verildi...Ve CrysisTürkiye sitesinde yapılan röportajlarlada Cyrsis 2 'ye Türkçe mod olarak çok sıcak bakmadıklarının düşünüyorum Ben olsam böyle küçük çaplı bir oyun kitlesine bu iyiliği yapmazdım Düşünün yaş ortalaması oalrak en genç ülkelerdeniz fakat bu kişiler arasından oyunla ilgileririnin sayısı kanımca 100.000 'i geçmeyecektir...Zaten buda yurtdışında milyonlar satan oyunlara göre düşük bi rakam ve bu 100.000 kişidende sadece 30.000'inin emeğe saygı gösterip Orijinal Bluray ve Oyun aldığını düşünürsek bu sefer daha acı bi tablo..Bu sektörde gelişmemiz devletimize çok büyük katkı sağlayacaktır mali yönden....Bu gidişle bi sonraki dirilişte oyun yapımcılığana başlayabilir Türkiye

sRby
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 954
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
Şu ana kadar Türklerin yapmış olduğu sadece Crysis oynadım. Diğerleri inanılmaz saçma zaten. Crysis hem karışık değil hemde hep doğru yönde ilerliyorsun. Türkiye gelişmiş bir ülke ama Oyunlar açısından fazla hatta hiç gelişmemiş bir ülke diyebilirim. Biraz ilgi gösterilse gerçekten mükemmel olur. Oyunlar sayesinde kazanacakları paraları bilmiyorlar işte. Karamsar olmak gibi olmasın ama ülkemizin oyunlar açısından gelişeceğini sanmıyorum.

Son Düzenleme: 15/05/2010 00:24 Düzenleyen sRby.
Üste gitSayfa: 123
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye