Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Twilight (Alacakaranlık)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678
BAŞLIK: Twilight (Alacakaranlık)
+KaNaBu+
First Sergeant
Gönderiler: 545
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay kanabu@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 07/02
Twilight (Alacakaranlık) 2 Yıl, 11 Ay önce  
romantizsm: romantizm yazarken klavyede z'nin s'nin hemen altında bulunuyor olmasından kaynaklanan, hızlı klavye kullanma sebepli yazım hatası...

"You killed me. I... oh no, wait. I guess I haven't killed you yet..." GLaDOS
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
dead6012
Corporal
Gönderiler: 115
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay indiregandiyapacandeğilmiçakalQTSıcakileti.Kom Konum: PC'nin K@R$ISI (T0K@T)
Çok özür dilerim arkadaşlar biraz hız tabi 3 gündür hasta olmamım sebebi bir nevi şuan pc başında duracak vaktim yok ama online olmam gerekti o özetide en fazla 30-40 saniye arsı yazdım emin olabilirsiniz bu satırları yazdıım gibi daha fazla duramıyacağım bugun en fazla 30 dk açtım pcyi ne hallere düştük Alalh düşürmesin diyeyim (Hasta ya geçmiş olsun diyen varsa sağolun tşkler )

snakebite
Soldier
Gönderiler: 9
Puanlar: 22
graphgraph
bu filmden nefret ediyorum. Vampir dediğimizi soğuk karanlık korkurucu yaratıları almışlar yerine romantik eşcinsel gibi gü ışığında paryalan malları koymuşlar vampir filmiden kan yoktu ya

dead6012
Corporal
graphgraph
Cinsiyet: Bay indiregandiyapacandeğilmiçakalQTSıcakileti.Kom Konum: PC'nin K@R$ISI (T0K@T)
Eşcinsellerin gün ışığında parladığını bilmiyordum XDArtık tedbir alırız .Vampir filminde kan olacak diye bir şatın olduğunu sanmıyorum.Vampir filminin olması için vampir olaması yeterli

Bad Dog
Master Sergeant
Gönderiler: 410
graphgraph
Ya filmde kan olmasına varda. Neyse şimdi konuştuğumda da konuştu oluyor.

dead6012
Corporal
graphgraph
Eleştiriye açığız bizim filmden sonuçta bir karımız yok

kRatosCan
First Sergeant
Gönderiler: 549
Puanlar: 10
graphgraph
Filmin aslında hatırlanması gereken en önemli yeri Edvard arkadaşımızın Bella'nın kanını içerken iradesine yenik düşmeyip kendisine hakim olmasııdır.Filmin ne anlatmak istediğini özetleyen bölüm burasıdır aslında,gerisi ise bu sahneye bir hazırlık aşamasıdır.

Loop.
dead6012
Corporal
graphgraph
Bence orda başaramadı gibi geliyor sadece başardı sandı güzel süpriz olurdu demi (Bellanın iyileşmesi ayrı konu belki güçlerine yeni filmde kavuşabilir yana filmin sonunda buda üçüncü filmin hazırlığı anlamına gelirki fenada değil

TheDarkWhite
Private
Gönderiler: 13
graphgraph
Konuya cevap yazmadan önce yapılan tüm yorumları okuyayım dedim ama, çok ilginç geldi bazı yorumlar.

Vampirliğin bozulduğundan şikayet eden bayağı arkadaş var, ben bunu çok enteresan buldum. Vampir sonuçta elle tutulabilir, hergün sokakta görebildiğiniz yada bilet alıp izlediğiniz birşey midir ki vampirliğin bozulduğundan şikayet etmişsiniz =) Yani zaten insanın hayal gücüyle yaratmış olduğu bir varlığın özünden koptuğunu düşünmek mantıklı mıdır? Yeni bir bakış açısı getirmiş Stephine Mayer vampir kavramına ve bunu eşciselliğe bile benzeten arkadaşlara rağmen best seller olmuş bu kitap. Demekki neymiş, her zaman böyle gelmiş böyle gider diye düşünmek yerine biraz değişiklik, biraz orjinallik katınca daha çok insanın hoşuna gidiyormuş. (bkz: Twilight serisinin başarısı ve diğer binlerce aynı kalıptaki vampir senaryoları.(Oyunlar, filmler, kitaplar, animeler vs. istediğinizi dahil edebilirsiniz.))

Nacizane eleştirime gelecek olursak, filmi kitabı okumadan önce izleyen bendeniz, filme tek kelimeyle hayran kalmış ve tekrar tekrar izlemiştim. Gerçekten çok başarılı bir yapım olduğunu düşünüyorum fakat kitabı okuduktan sonra arada bir uçurum açıldı. Film sanki Tac Mahal'in temelini alıp üzerine Sultanahmet Camii kurulmuş gibi yapılmış. (Alakasız benzetmenin yerinde kullanılması) Yani özü aynı fakat kitabın senaryosu filmde yok. Gelecek filmlerde nasıl bağlayacaklarınıda merak ettim hikayeye, temelini böyle attıklarına göre diğer filmleride kitap serisinden kopuk gidecek sanırım. Ben şahsen kitabı tercih ederim, ama filmlerinide kaçırmam.

Diyeceğim odur ki, bu filme yazılan eleştirilerin çoğunu kısıtlı ve taraflı bir görüş olarak gördüm, umarım bu paragraf az çok işe yararda biraz öbür tarafına bakarsınız madalyonun.

+KaNaBu+
First Sergeant
Gönderiler: 545
graphgraph
Cinsiyet: Bay kanabu@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 07/02
Twilight (Alacakaranlık) 2 Yıl, 10 Ay önce  
Ve alkışlar TheDarkWhite için geliyor...

"You killed me. I... oh no, wait. I guess I haven't killed you yet..." GLaDOS
Üste gitSayfa: 12345678
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye