|
|
|
Sinema 3 Yıl, 4 Ay önce
|
|
|
Geleceğe Dönüş, Tim Burton filmleri, Batman , Star Wars, Indiana jones serisi
|
|
|
|
Doğdu ve ölmedi (Şimdilik... Allah Korusun)
|
hacıvat
Private
Gönderiler: 10
Puanlar: 0
|
|
Beğendiğiniz Filmler 3 Yıl, 2 Ay önce
|
|
recep ivedik2 süperdi bence  star wars serisi süper.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her zaman saklı tuttuğum iki özel kutu vardır benim için, Star Wars: Trilogy (Tiglon Turkiye'ye ilk getirdiğinde almıştım 85 YTL'ye, ayrıca bu filmler 4, 5 ve 6. filmleri olduğu için daha da önemli benim için) ve Back to the Future: Collector's Edition. Bunların dışında Schindler's List, Scary Movie serisi, Gladiator, Spanglish, Goal, Goal 2, Haybeden Gerçeküstü Aşk (tiyatro oyunu ama çekim olarak), Titanic, Mad Max 2, Mad Max 3, Good Bad Ugly, Beatles'ın Yellow Submarine albümü çizgi film şeklindeydi, yani Yellow Submarine, The Godfather serisi. Bir türlü aklıma gelmeyen var fakat zaten bir sürü yazdım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Back To The Future serisine hastaydım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fight Club diye bir film vardı;Hayatımın film'i hayatımın anti-kahramanı:Tyler Durden:)
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinema 2 Yıl, 1 Ay önce
|
|
|
twilight - new moon - matrix - hızlı ve öfkeli tokyo
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinema 2 Yıl önce
|
|
|
Kesinlikle Transformers: Revenge Of The Fallen.
Benim için her sahnesi aksiyon dolu bir film.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinema 2 Yıl önce
|
|
|
Hücre 211,X-Men Başlangıç:Wolverine,Kayıt(Şu ana kadar izlediğin en iyi gerilim filmi),Esaretin Bedeli,Taşıyıcı vs.
|
|
|
|
|
phoenixtr
Private First Class
Gönderiler: 37
Puanlar: 0
|
|
Beğendiğiniz Filmler 2 Yıl önce
|
|
|
Scarface, Körlük, Hitman, Gamer, Yüzüklerin Efendisi Serisi, Matrix Serisi, Star Wars Serisi, Star Trek, Halka Serisi, vb...
|
|
|
|
|
|
|
|
Beğendiğiniz Filmler 2 Yıl önce
|
|
|
Yüzüklerin efendisi başta gelir,Ardından Star wars,Harry Potter,Indıana Jones,Geleceğe dönüş.
|
|
|
|
|
|