Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

2012
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345
BAŞLIK: 2012
ronartir
Private
Gönderiler: 13
Puanlar: 12
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
Açıkcası çok kaliteli bir film olduğunu söyleyemem. Bir yerden sonra karakterlere birşey olmayacağı konusunda emin olabiliyorsunuz. Özel efektlerin dışında pek bir keyif alamadım filmden. Ancak filmin amacı bana kalırsa görselliğinden ya da filmin kendisinden çok düşündürdükleri idi. Zira çeşitli çevresel felaketler, sera etkisi, küresel ısınma ya da 2012 dünyanın sonu insanların dikkatini çekmek ve ilgisini oluşturmak bakımından bir takım çevreler için gayet iyi bir reklam kaynağı oldu.

Filmden çıktıktan sonra insanlarda çevre ve doğaya "bir süreliğine" yakın bir ilgi oluştuğu gözlenmiş. İyi ya da kötü artık ölüm korkusu mudur yoksa sahiplenme bilinci midir bilemeyeceğim. Fakat vasat bir film ancak bu kadar güzel reklam ile izlettirilebilirdi.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Leonidas
Sergeant
Gönderiler: 176
Puanlar: 12
graphgraph
Cinsiyet: Bay ying_emre@hotmail.com Konum: Van Doğum günü: 09/02
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
Gerçekten çok etkilendim bundan sonra doğaya daha iyi bakıcam:)

çitos
Private
Gönderiler: 10
Puanlar: 0
graphgraph
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
film çok iyi gerçekten.efektler falan muhteşem:)

Nico Bellic
Staff Sergeant
Gönderiler: 258
Puanlar: 28
graphgraph
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
filmin sadece efektleri hoşuma gitmişti.çok abartılı bir filmdi.

I SEE DEAD PEOPLE ...
Mert H.
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1276
Puanlar: 35
graphgraph
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
Nico Bellic yazan:

Evet bide film 2-3 saat olunca iyice sıkılmıştım ben filimden

Nico Bellic
Staff Sergeant
Gönderiler: 258
Puanlar: 28
graphgraph
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
Mert H. yazan:
Nico Bellic yazan:

Evet bide film 2-3 saat olunca iyice sıkılmıştım ben filimden

adamlar bir limuzinle neler yaptılar öle ya...

I SEE DEAD PEOPLE ...
listen
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2299
graphgraph
Cinsiyet: Bay pislik1yim@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 19/10
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
Efekt filmiydi bence...

Damon
Soldier
Gönderiler: 9
graphgraph
2012 2 Yıl, 3 Ay önce  
Dikkat: Spoiler içerir !1eleven

Roland Emmerich'in özüdür şehirleri havaya uçurmak, kıtaları yoketmek, taş üstünde taş bırakmamak. Hikaye çok da önemli değildir onun için, bir şeyler yerle bir olsun ister genellikle. Bu filmde de onu yapmış. Ama hakkını vermek gerekir, bir çok sahnede şahsen, o dehşet verici hissi yaşıyorsunuz; eğer kendinize gelebilirseniz sinema koltuğunda gerildiğinizin farkına varıyorsunuz (özellikle uçak sahnesinde).

Bunlara rağmen, yahu hiç mi anlamlı mesajlar yok diye düşünüyor insan. Küresel ısınma konusunu bu mesajlar arasında saymıyorum. Çünkü zaten filmi izlerken ilk akla gelen şey budur. Asıl diğer ufak mesajlar ve dokundurmalar benim ilgimi çeken... Aslında özellikle son 50 yıldır süre gelen, hemen hemen hergün yaşanan, fakat bir türlü farkına varılmayan diğer derin mesajlarda... Bunlardan birini örnek vermek gerekirse şöyle anlatmak gayet yerinde olur sanırım:
--İnsanlığın ölçütünün artık insan olmaktan çıktığı gerçeği--
Nedir bu peki? Çok basitce; devasa gemilerin kapılarının kapatılması ve dışarıdakilerin büyük bir soğuk kanlılıkla ölüme terkedilmek istenişi... Örnekler çoğaltılabilir.

Not vermek gerekirse, 10 üzerinden 7 diyebilirim, bir görsel efekt manyağı olarak.

Son Düzenleme: 24/05/2010 12:24 Düzenleyen Rocko.
It's those moments... when you can feel the perfection of creation... The beauty of Physics, you know? The wonder of Mathematics... The elation of action and reaction. And that is the kind of perfection... that I wanna be connected to.
Üste gitSayfa: 12345
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye