Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

James Cameron's Avatar
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...45678910...20
BAŞLIK: James Cameron's Avatar
metozilla
Sergeant First Class
Gönderiler: 365
Puanlar: 63
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
James Cameron's Avatar 2 Yıl, 5 Ay önce  
adam gayet iyi bir iş çıkarmış sen galiba romantik komedi sewiosun
ne alıp veremediğin var filmle yönetmenle

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
randall flagg
Sergeant First Class
Gönderiler: 328
Puanlar: 0
graphgraph
cagsev yazan:
randall flagg yazan:
an itibari ile 12 kişiyi filme gitmekten alıkoyduğumu gururla bildiriyorum.ama daha duurrr cameronnn bu iş daha bitmedi hatta yeni başladııı... herhalde 2 katına ulaşabilirim 2 hafta içerisinde.
azıcık rahatladım şahsen.kanım yerde kalmadı.

Cameron'la ne alıp veremediğin var çözemedim. Filime gittim gayet güzel...

bunu arka sayfalarda söylemiştim tekrar etmeye gerek yok.

metozilla? romantik komedi? zaten bu film romantik komedi tadında onu geçelim ben ne cins filmleri sevdiğimi de yazmıştım ztn yine tekrar etmeye lüzum yok.

daha komik şeyler okuyorum bazı forumlarda "sinema için milad" imiş vay bee ne milad ne milad.herhalde hatunun göğüslerini beğendiği için filme konsantre olamamış ergenler

keremcc
Colonel
Gönderiler: 2477
graphgraph
Cinsiyet: Bay keremcamur1998@hotmail.com(Ne oldu mesaj falan mı Konum: Benim Yaşadığım yerden  Sana Ne!!??
Bad Dog yazan:
Bir çok insan herkesin beğendiği popüler şeylere çamur atmanın eleştirmenlik olduğunu zannediyor. Herkes kendi fikrini oluştursun.

Uyarı: Spoiler!

Sanırım bunu sana hatırlatmak yeterli olur.Sen filmi beğenme'miş' olabilirsin ama bu filmin kötü olduğunu söylemez.Bence senin film anlayışının 'bozukluğunu' gösterir...

Shine on
Embrace and deny me
Turn on,wheel of time
Shine on
You've burnt me,now guide me
Weave on,wheel of time
gorkemder
Staff Sergeant
Gönderiler: 273
graphgraph
Cinsiyet: Bay faderyan@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 25/04
randall flagg yazan:
cagsev yazan:
randall flagg yazan:
an itibari ile 12 kişiyi filme gitmekten alıkoyduğumu gururla bildiriyorum.ama daha duurrr cameronnn bu iş daha bitmedi hatta yeni başladııı... herhalde 2 katına ulaşabilirim 2 hafta içerisinde.

metozilla? romantik komedi? zaten bu film romantik komedi tadında onu geçelim ben ne cins filmleri sevdiğimi de yazmıştım ztn yine tekrar etmeye lüzum yok.

daha komik şeyler okuyorum bazı forumlarda "sinema için milad" imiş vay bee ne milad ne milad.herhalde hatunun göğüslerini beğendiği için filme konsantre olamamış ergenler

Filme karşısın anladık yazını okudum düşünce saygı duyuyorum yinede gereksiz sadece tek bir yönden bakan dar bir yazıydı(benimkinin daha iyi olduğunu söylemiyorum benimkide gailba çok fanatik) filme 12 kişiyi alıkoyduğunu söylüyorsun ama onların sevmeyeceklerini nerden biliyorsun birde bencede bir milad sinema dünyası için.(devrik cümleler kentinde)

Zaman Çarkı döner,çağlar gelip geçer
Olmuş olan,olmakta olan ve olacak olan
Her an gölgenin altında ezilebilir
Bırakın Ejder yine zamanın rüzgarlarına binsin
superhate
Warrant Officer
Gönderiler: 1135
Puanlar: 13
graphgraph
katılıyorum...

EMB
Master Sergeant
Gönderiler: 448
graphgraph
Ben de katılıyorum

superhate
Warrant Officer
Gönderiler: 1135
Puanlar: 13
graphgraph
biride bie fikre katılmasın:woohoo:

Zer0_Live
Private First Class
Gönderiler: 53
graphgraph
keremcc yazan:
Ben kesinlikle gideceğim...

bende

randall flagg
Sergeant First Class
Gönderiler: 328
graphgraph
gorkemder yazan:
randall flagg yazan:
cagsev yazan:
randall flagg yazan:

Filme karşısın anladık yazını okudum düşünce saygı duyuyorum yinede gereksiz sadece tek bir yönden bakan dar bir yazıydı(benimkinin daha iyi olduğunu söylemiyorum benimkide gailba çok fanatik) filme 12 kişiyi alıkoyduğunu söylüyorsun ama onların sevmeyeceklerini nerden biliyorsun birde bencede bir milad sinema dünyası için.(devrik cümleler kentinde)

o 12(artık 13) kişinin zevklerini iyi biliyorum.o açıdandır.
tek 1 yön? oyunculuk olarak senaryo olarak görsellik olarak tek tek kritiğini çıkardım.hatta yönetmen(cik)in daha önce çektiği filmler ilede kıyasladım.bence buna "tek 1 yön" demek yazıyı okurken "vay adi filmi eleştirmiş" şeklinde tek 1 yönden okumaktır. valla "görselliği iyi o yüzden sinema tarihinde bir milad" demek bence baya bir abes kaçıyor nitekim star wars 2-3 özelliklede savaş sahnelerinde daha iyi bir görsellik sundu.yada yüzüklerin efendisi...makineye ruh veren cameron navilere bişi veremediği gibi michelle rodrigezdende aşırmış.nitekim resident evil 1 deki performansını bilirim rodrigez bacının.

TheConqueror
Private First Class
Gönderiler: 43
graphgraph
Cinsiyet: Bay fatihyildiz122@gmail.com fatihyildiz122@hotmail.com Konum: İSTANBUL Doğum günü: 26/05
Tek kelimeyle olağanüstü.Bu filmi izledikten sonra James Cameron'a olan saygım doruk noktasına ulaştı.Senaryo belki son derece alışılagelmiş olabilir fakat onu işleyişi,görsel efektlerin muazzam yansıması ve 3.boyutun gerçekçiliği bu filmi şüphesiz tepelere çıkartıyor.İyi ki varsın Cameron...

Üste gitSayfa: 1...45678910...20
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye