Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Yahşi Batı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345
BAŞLIK: Yahşi Batı
randall flagg
Sergeant First Class
Gönderiler: 328
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Yahşi Batı 2 Yıl, 4 Ay önce  
reklam konusuna katılıyorum.1tane değilki ard arda 5 tane falan dayıyolar...antipatik duruyor.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
legendezut
Master Sergeant
Gönderiler: 440
graphgraph
Bad Dog yazan:
Bir de şöyle ikide bir yırtık dondan çıkar gibi uzun uzun "Cola Turka" reklamları olmasa çok daha güzel olacak. Televizyonu zaten sevmiyordum, şimdi reklam çıkacak korkusundan hiç açamıyorum. Böyle uzun ve anlamsız reklamların amacı nedir kuzum?

Onlardan arka arkaya tam 9 tane gösteriyorlar. Saydım utanadan Bu nedir ya ''Yahşi batının harbi kolası''

I want play a game with LEVEL...
metican
Staff Sergeant
Gönderiler: 272
Puanlar: 52
graphgraph
Cinsiyet: Bay mertcan.a@hotmail.com Konum: Bursa Doğum günü: 10/02
legendezut yazan:
Bad Dog yazan:
Bir de şöyle ikide bir yırtık dondan çıkar gibi uzun uzun "Cola Turka" reklamları olmasa çok daha güzel olacak. Televizyonu zaten sevmiyordum, şimdi reklam çıkacak korkusundan hiç açamıyorum. Böyle uzun ve anlamsız reklamların amacı nedir kuzum?

Onlardan arka arkaya tam 9 tane gösteriyorlar. Saydım utanadan Bu nedir ya ''Yahşi batının harbi kolası''

Ya aslında reklam çok saçma ve iğrenç ama Cem o kadar akıllıca düşünmüş ki bu reklamları yeni yıla 2 dk kala verdi ve herkes de ekran başında olduğu için bunları görerek belki filmden yeni haberdar oldu...

cancan52
Major
Gönderiler: 2069
graphgraph
metican yazan:
legendezut yazan:
Bad Dog yazan:

Ya aslında reklam çok saçma ve iğrenç ama Cem o kadar akıllıca düşünmüş ki bu reklamları yeni yıla 2 dk kala verdi ve herkes de ekran başında olduğu için bunları görerek belki filmden yeni haberdar oldu...

aslında bencede çok saçma olmuş 9 tane peş peşe verilirmi yav:D:Dbide dediğim gibi film gayet güzeldi:woohoo:

randall flagg
Sergeant First Class
graphgraph
bide ben hiç "aa ne güzel reklammış 10 kere basıyolar ard arda,hadi filmine gidelim ozaman" diyeni duymadım.hatta çok hanım hanım duran kıza bile
"hay ben senin yahşi batı gibi !^+%&/(^+%&" dedirttiğinide gördüm.
ha yalan değil aynı tepkiyi kat kayt fazlasıyla hepimiz veriyoruz düürst olalım.sinir bozucu bir reklam olmuş.

cagsev
First Sergeant
Gönderiler: 583
graphgraph
Gerçekten filmden soğuyor insan Kola reklamı yapıyorsunuz arkadaşım 5 dk. üstü üste reklam verilir mi?

Bad Dog
Master Sergeant
Gönderiler: 410
graphgraph
randall flagg yazan:
bide ben hiç "aa ne güzel reklammış 10 kere basıyolar ard arda,hadi filmine gidelim ozaman" diyeni duymadım.hatta çok hanım hanım duran kıza bile
"hay ben senin yahşi batı gibi !^+%&/(^+%&" dedirttiğinide gördüm.
ha yalan değil aynı tepkiyi kat kayt fazlasıyla hepimiz veriyoruz düürst olalım.sinir bozucu bir reklam olmuş.

O reklamlar Yahşi Batı'ya gitmen amaçlı değil. Cola Turka gibi unutulmuş, satışı Coca-Cola'nın altında ezilmiş bir firmanın çırpınışı. Adamlar "Madem Cem Yılmaz'a milyon dolarlar yatırdık biz de reklam hakkımızı sonuna kadar kullanırız, yaka silktirene kadar da 'Yahşi Batı'nın, harbi kolası' dedirtiriz." diyorlar. Belli ki Cola Turka uzun zamandır kumbarasında para biriktiriyormuş, hatırlarsın CMYLMZ yapımı filmlerin sponsoru hep Türk Telekom olmuştur. Şimdi de Cola Turka birikmiş parasını Cem'e yatırmış ve değerlenmesi için reklamı basıyor da basıyor.

randall flagg
Sergeant First Class
graphgraph
hımm cola turka reklamı demek?
işte o denli başarısız.küfretmekten mesajın içeriğini kaçırmışım.
bide yanınızdaki insanları reklam sırasında iyi gözlemleyin.1 sn den kısa sürede kumandayı alıp kanal değiştirebilenlermi dersiniz.hayatta küfretmez dediğiniz arkadaşınıza destansı küfürler ettirmesinimi dersiniz....

Destination
Command Sergeant Major
Gönderiler: 803
graphgraph
Cem yılmaz şu ana kadar kötü bir film yapmadı . Bu da izlemeye değer gibi görünüyor. Allah vergisi yetenek cem yılmaz

Bu film rekor kırar bence

RexaX
Sergeant
Gönderiler: 155
Puanlar: 11
graphgraph
sanmıyorum. ama film güzeldi.

Üste gitSayfa: 12345
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye