Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Ateşle Oynayan Kız - Stieg Larsson
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: Ateşle Oynayan Kız - Stieg Larsson
HAKMAN 34
Private
Gönderiler: 13
Puanlar: 35
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Ateşle Oynayan Kız - Stieg Larsson 1 Yıl, 11 Ay önce  
Ateşle Oynayan Kız (Millennium 2)

Üçlemenin ikinci kitabı artık elimizde.. Okudum ve gayet güzel bir anlatım devam ediyor.. Tabi bu kitabı okumadan önce üçlemenin ilk kitabını okumak gerekiyor . Okumayanlar için mesajın arkasından üçlemenin ilk kitabınıda tanıtacağım..

İlkinden daha etkileyici ve daha şaşırtıcı Bu roman okurları esir edecek. -SUNDAY TIMES
Eğer hâlâ Ejderha Dövmeli Kızı okumadıysanız bu övgüyü okumayı bırakın ve bir tane alıp okumaya başlayın Eğer Ejderha Dövmeli Kızı okumayı bitirdiyseniz, o zaman hiçbir şey ikincisini almaktan sizi alıkoyamaz. -ERICA MARCUS
Ateşle Oynayan Kız az bulunan bir şey serinin ilk kitabından daha iyi olan bir roman -LOUISE FRANCE, OBSERVER
Etkileyici, bu kitap için sabahlamaya değer. -ENTERTAINMENT WEEKLY
Etkileyici bir iş Tırnak yedirten bir cinayet ve sırlar. -PEOPLE
Bu kitabı bitirene kadar uyumayı unutacaksınız. -DALLAS MORNING NEWS
Zekice Beni esir etti ve gözümü kırpmadan okudum. -ALAN CHEUSE, SAN FRANCISCO CHRONICLE
Dünyanın en başarılı suç romanı yazarı olarak memnuniyetle Larssonu gösterebilirim. -SLATE

Son Düzenleme: 25/06/2010 14:15 Düzenleyen HAKMAN 34.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
HAKMAN 34
Private
Gönderiler: 13
Puanlar: 35
graphgraph
Ejderha Dövmeli Kız - Stieg Larsson 1 Yıl, 11 Ay önce  
Okumayan ve kaçıran arkadaşlar için üçlemenin ilk kitabı..

Ejderha Dövmeli Kız

41 ülkede rekor satış yapan kitaplarının başarısını göremeden 50 yaşında hayata veda eden İsveçli gazeteci Stieg Larssonun zihne kazınacak sahneler, çarpıcı ve canlı karakterler, okurları adeta yerlerine çivileyecek sürükleyici bir kurgu ile her sayfasını ağır ağır ve dokuyarak yazdığı Millennium serisinin ilk kitabı Ejderha Dövmeli Kızı okuduktan sonra, Gefle Dagblad gibi bundan daha iyisi yapılamaz diyebilirsiniz. Ama bu erken bir karar olabilir. Son sözü söylemeden ikincisini beklemenizi tavsiye ederiz. Olağanüstü Okuyucular kitabı okurken yerlerinden bile kıpırdayamayacak. -SUNDAY TIMES
Bu kitabı okumaya başladığınızda, ilk adımı hiç atmamış olmayı dileyeceksiniz. Çevreniz kararacak ve kendinizi öykünün içinde bulacaksınız" -BILD AM SONNTAG
Bu kitap kendisi için söylenen her bir övgü sözcüğünü hak ediyor Üçlemenin geri kalan iki kitabı bunun yarısı kadar bile iyi olsa, Larsson bize müthiş bir miras bırakmış olacak. -SHARON WHEELER
Larssonun bu kitabı saatli bir bomba gibi... -BOB CORNWELL
Larssonun kitapları hayatımız için bir tehlike oluşturuyor. Parklar okuyucularla tıka basa dolacak, çalışma dünyası altüst olacaktır. Bütün bunların nedeni hiç kimsenin kitabı elinden bırakamamasıdır. -BAMS

Son Düzenleme: 25/06/2010 14:21 Düzenleyen HAKMAN 34.
By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
Ejderha Dövmeli Kız - Stieg Larsson 1 Yıl, 10 Ay önce  
Vay be bu kadar önemli kişiden bu kadar çarpıcı söz hiç beklemezdim ve de ben Larsson'un öldüğünü de bilmiyorum.Takip etmiyorum ki suç bende. :/

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
abc
Private First Class
Gönderiler: 54
Puanlar: 37
graphgraph
Ben serinini ilk kitabı olan Ejderha Dövmeli kız'ı okudum ve hiç hoşuma gitmedi.Bu kadar övgüyü hak edecek ne var kitapta hiç mi hiç anlayamadım.

KroniqChatlak
Sergeant
Gönderiler: 148
Puanlar: 0
graphgraph
Bu kitabı en kısa zamanda alıp okuyacağım bakalım övdükleri kadar var mı

LEVEL17
Private
Gönderiler: 25
Puanlar: 0
graphgraph
Ateşle Oynayan Kız - Stieg Larsson 1 Yıl, 10 Ay önce  
MILLENNIUM Serisi gerçekten çok güzel...
Birinci kitabın başları çoğu okuyucuya sıkıcı gelebilir , olayları ayrıntılı anlatıyor Stieg Larsson , ama son bölümlere doğru yani olay zinciri çözülmeye başladığı zaman kitabın kapağını kapatamıyorsunuz...
İkinci kitap birincisine göre daha "aksiyon" dolu olmuş , bir solukta bitirebileceğiniz bir kitap , gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ilkinden kat kat daha iyi...
Okumaktan birşey kaybetmezsiniz , korkmayın...

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye