ohooowwww bu konuya yorum yapılmazmı yha Şanışer severler buraya lütfen
Şanışer bir şehinşah taklitcisidir diyen bazı arkadaslar var onlara bi msj iletmek istiyorum burdan :
Şanışer Methüsena ve Şehinşah gercek isimleriyle Sarp Palaur ve Ufuk Yıkılmaz
bu iki rapci eski arkadaslardır ve şehinşahın bircok flow unda ve beatinde şanışerin imzası vardır bazı şehinşah fanatikleri undergroundta şanışerin önüne gecilemez yükselisinden korkup bole bi kargasa yaratmak istediler ve bunun icin şanışer şehinşah taklitçisidir dedi ve bu iki arkadasın hayranları arasında bölünmeler yasanmasına sebep oldu kimisi şanışeri savundu kimisi şehinşahı ve en sonunda olayların büyümesiyle şanışer ve şehinşahın aralarına sogukluk girdi ve ayrıldılar şanışer hiç bi zaman şehinşahın arkasından konusmamıstır sehinsahta şanışerin arkasından tek bir kötü söz solememistir ama bazı kötü niyetli fanatik dinleyiciler bole bi karalama yapmak istemis ve basarmıslardır simdi soruyorum size okadar yıl birlikte calısan iki arkadasın tarzları ve flowları benzemezmi? tabiki benzer ama ikiside sonucta rap yapıyorlar ve bu rap ole bişeyki fazla kolu olmadıgı icin parcalar birbirine benzer bazı zamanlarda ama sözlere baktıgınız zaman sözler birbirnden bagımsızdır şanışer bu durumdan oldukca rahatsız olmus ve bu olaylar üzerine Benim Adım Şanışer isimli parçayı yapmıstır lütfen karalama yapan arkadaslar bu yazımı okuyolarsa bu parcayı bir kez dinlesinler ve ondan sonra bu kadar iyi rap yapan bi adamı karalamak bukadar kolaymı ???...