Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Oyun müzikleri
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123456
BAŞLIK: Oyun müzikleri
Zack Fair
First Sergeant
Gönderiler: 570
Puanlar: 144
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Oyun müzikleri 2 Yıl, 1 Ay önce  
Son yıllarda oyunlara çok güzel müzikler yapılıyor.En son Assassin's Creed 2'nin müzikleri bayağı hoşuma gitti. Bestecisi Jasper Kyd bayağı iyi iş çıkarmış. Özellikle Venice Rooftops ve Ezio's Family'i dinleyin derim. Bunun dışındaDevil May Cry 4, Final Fantasy 7:Crisis Core ve God of War serisinin müzikleri de dinlenmeye değer. Sizin de bildiğiniz güzel oyun müzikleri varsa, paylaşırsanız seviniriim.

Son Düzenleme: 23/04/2010 14:25 Düzenleyen Rocko.
INCEPTION by Christopher Nolan
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Sir Alzermath
Sergeant Major
Gönderiler: 658
Puanlar: 2762
graphgraph
Oyun müzikleri 2 Yıl önce  
Ben Oblivion'ın ana menü müziğini beğeniyorum.

LAZ-LORD
Command Sergeant Major
Gönderiler: 794
Puanlar: 10
graphgraph
Böyle bir konu eskiden ama çok oldu orda da bunu demiştim hala fikrim değişmedi: Tristram

gamemonster957
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1235
Puanlar: 0
graphgraph
benim hoşuma giden belirli bir müzik yok ama zafer müziklerin her zaman sevmişimdir hele fpslerde(call of duty battlefield)

sRby
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 954
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
Zack Fair vermiş olduğun oyunların müziklerinin kaliteli ve güzel. Hepsinin müziklerini dinledim oynarken. Oyunlar da ne zaman nerede nasıl bir müzik yapacaklarını biliyorlar. Biraz gerçekçilik katsınlar yani müziklerle..
Yüzüklerin Efendisinin oyununu oynayan herkes bilir o filmin müzikleri bile oyununda ayrı bir tat ve güzellik katıyor, onun gibi birşey işte..

Zack Fair
First Sergeant
graphgraph
sRby yazan:
Zack Fair vermiş olduğun oyunların müziklerinin kaliteli ve güzel. Hepsinin müziklerini dinledim oynarken. Oyunlar da ne zaman nerede nasıl bir müzik yapacaklarını biliyorlar. Biraz gerçekçilik katsınlar yani müziklerle..
Yüzüklerin Efendisinin oyununu oynayan herkes bilir o filmin müzikleri bile oyununda ayrı bir tat ve güzellik katıyor, onun gibi birşey işte..

Evet katılıyorum sana. Şu Crisis Core'deki Price of Freedom şarkısı mütiş. Oyunu bitireli 1 sene oldu ama müziği hala severek dinliyorum. Bilmiyorum oynadın mı? Oyun da muhteşem zaten...

sRby
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
Crysis Warhead oynadım. Onun müzikleri de harika. İsimlerini bilmiyorum ama kaliteli FPS oyunlarının müziklerini harika yapıyorlar.

Zack Fair
First Sergeant
graphgraph
sRby yazan:
Crysis Warhead oynadım. Onun müzikleri de harika. İsimlerini bilmiyorum ama kaliteli FPS oyunlarının müziklerini harika yapıyorlar.

Bence de. Modern Warfare 2'nin de müzikleri şahaneydi. Hans Zimmer yapmış. Kendisi Karayip Korsanları, Batman Beggins ve Batman: The Dark Knight, Sherlock Holmes... gibi klasikleşmiş film müziklerini yapan şahsiyettir. Severim kendisini:silly:

sRby
graphgraph
Yani hep film müzikçilerini seçiyorlar.. Birde Transformers filminin ilk 2 filminde Linkin Partk üstlenmişti müziklerini. Linkin Park ın da oyunlarda müzikleri var mı bilmiyorum ama konsa süper olur.

LAZ-LORD
Command Sergeant Major
Gönderiler: 794
Puanlar: 10
graphgraph
Verdiğiniz bütün müzikleri dinledim Assansin's Creed,God Of War,FF...Crysis ve MW müziklerini zaten biliyordum ama fikrim hala değişmedi...Bütün Diablo müzikleri müthiş ama en iyisi Tristram.Akustik gitar bu kadar iyi çalınır valla.Arkadan ulumalar hırıltılar...Müthiş.

Üste gitSayfa: 123456
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye